Πώς να εγκαταστήσετε το Skype Κάντε κλικ για κλήση προσθήκης

Το Skype είναι ένα πολύ δημοφιλές λογισμικό που μπορεί να εκτελεστεί σε υπολογιστή και smartphone και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με όλους τους χρήστες του προγράμματος, ανεξάρτητα από τη θέση και τον τύπο της συσκευής. Όταν χρησιμοποιείτε το Skype, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε SMS, να μοιράζεστε αρχεία πολυμέσων και να συνομιλείτε με τις επαφές σας. Το πρόσθετο Skype "Click to Call" προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία για σημαντική επέκταση των δυνατοτήτων του Skype. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προσθέσετε την προσθήκη στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε την προσθήκη Skype Click to Call.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος κατάργησης και αποκλεισμού επαφών στο Skype

Πώς να εγκαταστήσετε το Skype Κάντε κλικ για κλήση προσθήκης

Η μοναδική προσθήκη Skype Click to Call επιτρέπει σε όλους τους χρήστες στο Διαδίκτυο να καλούν τον αριθμό στον ιστότοπο με ένα κλικ του ποντικιού.

Σημείωση: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της προσθήκης, πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση, καθώς και σε ένα από τα προγράμματα περιήγησης: Internet Explorer, Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Ο κύριος σκοπός αυτής της προσθήκης - να καλείτε εύκολα τους αριθμούς τηλεφώνου που είναι γραμμένοι στις επίσημες σελίδες στο Διαδίκτυο μέσω Skype. Αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η βιντεοκλήση είναι δωρεάν και οι κλήσεις από κινητό θα χρεωθούν.

Για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο, πρέπει να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Skype και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αρχείο για να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες:

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση "Skype" εάν θέλετε το plugin Skype Click to Call να λειτουργεί σωστά.

Ανοίξτε το μενού του Google Chrome, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις <Επεκτάσεις <Λήψη περισσότερων επεκτάσεων και στο πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε "Skype". Όταν εγκαθιστάτε την απαραίτητη επέκταση, ενεργοποιείται αυτόματα.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση, μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στον αριθμό που θέλετε.

Όταν κάνετε κλικ στον αριθμό, θα δείτε τέσσερις επιλογές: "Κλήση", "Κλήση από κινητό", "Προσθήκη στο Skype" και "Δωρεάν μέσω Skype".

Ορίστε μία από τις επιλογές και μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση.

Πηγή εικόνας: www.community.skype.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επαναφέρετε και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Skype

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found