Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για Samsung Galaxy S8

Οι ναυαρχίδες που ξεκίνησαν από τη Samsung, το Galaxy S8 και το Galaxy S8 Plus ήταν πολύ αναμενόμενες από τους τεχνικούς της τεχνολογίας παντού. Πάνω από όλα, όταν κυκλοφόρησε το μοντέλο Samsung Galaxy S8, δεν απέτυχε να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές του. Έρχεται με μια σειρά συναρπαστικών λειτουργιών και μοναδικών εφαρμογών που είναι πολύ πρακτικές και πρακτικές. Σήμερα, τα smartphone δεν λειτουργούν χωρίς κάποιες εξαιρετικές ενσωματωμένες εφαρμογές που θα μπορούσαν να το κάνουν μια αξιόλογη εμπειρία για τους χρήστες. Σε περίπτωση που έχετε τα χέρια σας στο πιο πρόσφατο μοντέλο smartphone Samsung Galaxy S8, τότε πρέπει να γνωρίζετε για μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το μοντέλο Samsung Galaxy S8. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Δείτε επίσης: Καλύτερος φορτιστής για το Samsung Galaxy S8 2017

7 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy S8

Nova Launcher

Ο κινητός γίγαντας της Samsung εργάζεται πολύ για να βελτιώσει την απόδοση του UI εδώ και αρκετό καιρό. Με την κυκλοφορία του μοντέλου smartphone Samsung Galaxy S8, η Samsung έκανε το βήμα προς το ίδιο. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη περιθώριο για μεγάλες βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα από τη Samsung. Εάν δεν σας αρέσει το Samsung UI στο μοντέλο smartphone του Galaxy S8, τότε μπορείτε να επιτύχετε την αίσθηση και την ευκολία χρήσης που μοιάζει με Android με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής εφαρμογής γνωστής ως Nova Launcher. Αφού το Nova Launcher είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον προκαθορισμένο εκκινητή αποθεμάτων στο μοντέλο Galaxy S8, τότε το συνολικό UI της Samsung φαίνεται να είναι αρκετά παρόμοιο σε εμφάνιση και λειτουργία με οποιαδήποτε άλλη συσκευή που εκτελείται σε Android.

Το Nova Launcher προσφέρει πληθώρα επιλογών για προσαρμογή. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε τις λειτουργίες του προσαρμόζοντάς τον όπως θα θέλατε. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το ίδιο με τη χρήση widget και θεμάτων τρίτου μέρους. Το χαρακτηριστικό που κάνει την εφαρμογή Nova Launcher πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι υποστηρίζει τις κινήσεις με τη βοήθεια των οποίων οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν διάφορες ενέργειες αμέσως. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προβάλλουν προκαθορισμένες εφαρμογές με μεγάλη ευκολία με τη βοήθεια του Nova Launcher.

Κατεβάστε το Nova Launcher

Gboard

Αυτή είναι μια άλλη μεγάλη εφαρμογή Galaxy S8 που βρίσκει τις εφαρμογές της με διάφορους τρόπους. Παρόλο που η Samsung μπορεί να προσφέρει το αυτο-πληκτρολόγιο μέσω του Samsung Galaxy S8 smartphone, ωστόσο, εξακολουθεί να μην ταιριάζει με την εξαιρετική απόδοση που προσφέρει το εξαιρετικό Gboard της Google. Το πληκτρολόγιο Gboard της Google υποστηρίζει ευκολία πληκτρολόγησης σε πολλές γλώσσες που μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλες γλώσσες. Το Gboard προσφέρει επίσης υποστήριξη σε διάφορα emoji, θέματα και διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο πληκτρολόγιο GIF που μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες να εισάγουν συναρπαστικά GIF στο κείμενό τους.

Αυτό που διακρίνει το Gboard από άλλα πληκτρολόγια στον ανταγωνισμό του είναι το γεγονός ότι συνοδεύεται από ενσωματωμένες δυνατότητες Αναζήτησης Google. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και πολλά άλλα μέρη εύκολα και με ακρίβεια από την ίδια την εφαρμογή. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να εισαχθούν στη συνομιλία, εάν χρειάζεται. Το Gboard προσφέρει επίσης δυνατότητες αναζήτησης emoji που επιτρέπουν στους χρήστες να αναζητούν πιο γρήγορα συναρπαστικά emoji. Δεν υπάρχει χτύπημα του Gboard από την Google όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

Λήψη του Gboard

Κρύσταλλο Adblock

Ακόμη και μέσω του Chrome είναι ομαδοποιημένο εκ των προτέρων σε όλα τα smartphone Android, η Samsung εξακολουθεί να αναπτύσσεται και εργάζεται στο αυτόματο πρόγραμμα περιήγησής της στο Διαδίκτυο. Το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου της Samsung ενδέχεται να μην διαθέτει τη λειτουργικότητα συγχρονισμού όπως αυτή του Google Chrome, αλλά καταφέρνει να προσφέρει ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία περιήγησης στους χρήστες. Το γεγονός που το κάνει πολύ καλύτερο είναι ότι παρέχει επίσης υποστήριξη για την ενεργοποίηση αποκλειστών περιεχομένου.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποκλεισμού περιεχομένου που διατίθενται για το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου της Samsung. Ωστόσο, μεταξύ όλων αυτών, το Crystal Adblock είναι το πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο. Με τη βοήθεια της αποτελεσματικής εφαρμογής Crystal Adblock Samsung Galaxy S8, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τον κατάλληλο αποκλεισμό περιεχομένου. Αυτή η εφαρμογή αποκλείει τις κακόβουλες διαφημίσεις και παρακολουθεί επίσης τα cookie που οδηγούν σε μια γρήγορη εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο. Τείνει επίσης να μειώσει την ικανότητα χρήσης δεδομένων του smartphone σε μεγαλύτερο βαθμό. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή Crystal Adblock στο smartphone Samsung Galaxy S8 θα αποκλείει επίσης όλες τις αμφίβολες αναδυόμενες διαφημίσεις που θα ωθούν τους χρήστες να εγκαταστήσουν τις κακόβουλες εφαρμογές στο smartphone.

Κατεβάστε το Crystal Adblock

App Locker

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών για το μοντέλο smartphone Samsung Galaxy S8. Η Samsung διαθέτει μια ομάδα ειδικών λειτουργιών και λειτουργιών που συνοδεύουν το Grace UX. Ακόμα, ακόμη και με προηγμένες δυνατότητες, η Samsung δεν διαθέτει εκπληκτικά μια κατάλληλη λειτουργία κλειδώματος και ξεκλειδώματος εφαρμογών με τη βοήθεια σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ταυτόχρονα, η Samsung προσφέρει παρόμοιες δυνατότητες κλειδώματος και ξεκλειδώματος εφαρμογών με τη βοήθεια του Secure Folder και του Private Mode. Ωστόσο, αυτές είναι πολύ προηγμένες δυνατότητες για την απλή αποστολή της ασφαλούς εφαρμογής των εφαρμογών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Σε αυτό, ο πραγματικός ρόλος μιας εξαιρετικής εφαρμογής για το smartphone Samsung Galaxy S8 που ονομάζεται App Locker μπαίνει. Με τη βοήθεια του App Locker, οι χρήστες έχουν την επιλογή να κλειδώσουν όλες τις εφαρμογές τους. Το κλείδωμα μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του προηγμένου σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από άποψη κωδικού πρόσβασης, PIN ή κλειδώματος μοτίβου. Εκτός από αυτό, το App Locker αποτρέπει επίσης τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο εικονίδιο Ρυθμίσεις, καθώς και την εγκατάσταση ή κατάργηση εγκατάστασης εφαρμογών εκτός από άλλες λειτουργίες στο smartphone.

Λήψη App Locker

Γρήγορες ρυθμίσεις QuickTile

Αυτή η τελευταία έκδοση του Samsung Galaxy S8 δεν θα εφαρμοζόταν στην ταχύτερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Ωστόσο, εκτελούνται με συνέπεια στην προηγμένη έκδοση του Android Nougat OS. Μεταξύ πολλών μοναδικών δυνατοτήτων, το Android Nougat παρουσιάζει την εφαρμογή QuickTile Quick Settings Samsung Galaxy S8. Αυτή η εφαρμογή είναι μια μορφή API που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους προγραμματιστές εφαρμογών από το να επωφεληθούν από την προσφορά προσαρμοσμένων λειτουργιών στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή των Γρήγορων ρυθμίσεων στα μοντέλα smartphone της Samsung είναι μια πλούσια δυνατότητα, τείνει να είναι καλύτερη από το Android. Με τη βοήθεια της εφαρμογής QuickTile Quick Setting, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να ορίσουν προσαρμοσμένα πλακίδια στις Γρήγορες ρυθμίσεις. Περιλαμβάνει επίσης την προσθήκη νέων πλακιδίων για γρήγορη έναρξη μιας νέας εφαρμογής, λήψη στιγμιότυπων οθόνης, αναπαραγωγή μουσικής από ακουστικά, αποτροπή της εισόδου της οθόνης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, εναλλαγή NFC, προσθήκη σε γρήγορες υπενθυμίσεις καθώς και πολλά άλλα.

Λήψη γρήγορων ρυθμίσεων QuickTile

IQBoxy

Αυτή είναι μια προηγμένη εφαρμογή διαχείρισης δαπανών Samsung Galaxy S8 που βρίσκει τις εφαρμογές της με πολλούς τρόπους. Αυτή η αποτελεσματική εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν τα ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία έξοδά τους σχετικά με τα παντοπωλεία, τα φάρμακα και πολλά άλλα. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία OCR (Optical Character Reader). Αυτή η τεχνολογία μπορεί να μετατρέψει τα δελτία ή τις αποδείξεις σας σε ψηφιακή μορφή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν ένα σωστό αρχείο των ημερήσιων εξόδων.

Η εφαρμογή IQBoxy σαρώνει βασικά τις αποδείξεις και τα αποσπάσματα δαπανών. Χρησιμοποιείται επίσης για την εξαγωγή δεδομένων με τη χρήση των τεχνικών OCR. Αυτό προσθέτει το ίδιο στο βιβλίο μεμονωμένων εξόδων που μπορεί να διαχειριστεί χωρίς καμία ταλαιπωρία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή IQBoxy για τη διατήρηση ενός ημερήσιου αρχείου των συνολικών οικιακών δαπανών και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για επαγγελματικούς σκοπούς. Το IQBoxy χρησιμεύει ως μια εξαιρετική εφαρμογή που εξαρτάται πλήρως από το μηχάνημα και εκτελεί όλες τις λειτουργίες του χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

λήψη IQBoxy

Σύννεφο VPN

Εάν έχετε δυσκολευτεί με μια κατάσταση όπου δεν μπορούσατε να ανοίξετε έναν ιστότοπο που έχει αποκλειστεί ή περιεχόμενο YouTube, τότε θα συνειδητοποιήσετε την αξία αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής Samsung Galaxy S8. Με τη βοήθεια της εφαρμογής VPN Cloud, οι χρήστες μπορούν να περάσουν από διάφορους ιστότοπους και περιεχόμενο στο Διαδίκτυο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το VPN Cloud είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε για να το χρησιμοποιήσετε με μεγάλη ευκολία. Με τη βοήθεια της εφαρμογής VPN Cloud, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον διακομιστή μεσολάβησης σε smartphone Galaxy S8 με μεγάλη ευκολία. Ακόμη και η διεπαφή αυτής της εφαρμογής είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη. Επομένως, μπορεί να θεωρηθεί μια εξαιρετική εφαρμογή Samsung Galaxy S8.

Λήψη VPN Cloud

Εάν έχετε αγοράσει πρόσφατα το smartphone Samsung Galaxy S8, τότε πρέπει να γνωρίζετε για ορισμένες εφαρμογές Galaxy S8 που θα μπορούσαν να απλοποιήσουν τη ζωή σας με αποτελεσματικό τρόπο. Μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για smartphone Samsung Galaxy S8 και να τις χρησιμοποιήσετε για μια υπέροχη εμπειρία χρήστη.

Δείτε επίσης: Καλύτερες οθόνες για επεξεργασία φωτογραφιών 2017

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found