Τρόπος απενεργοποίησης ή κατάργησης της υπηρεσίας συντήρησης Mozilla Firefox

Σε μερικά λειτουργικά συστήματα Windows, πολλοί χρήστες του προγράμματος περιήγησης Firefox παρατήρησαν κάτι νέο στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών στον υπολογιστή τους. Στον Πίνακα Ελέγχου <Προγράμματα και δυνατότητες, κάτω από το Mozilla Firefox είναι ένα αντικείμενο που ονομάζεται Mozilla Maintenance Service - άγνωστο πρόγραμμα για πολλούς χρήστες. Πριν αποφασίσετε να το απεγκαταστήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε τι είναι και τι χρησιμεύει. Στην πραγματικότητα, αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στο Mozilla Firefox να εγκαταστήσει ενημερώσεις χωρίς την άδειά σας. Η υπηρεσία Συντήρησης είναι εντελώς ακίνδυνη για το σύστημα και πρέπει απλά να αγνοηθεί. Ωστόσο, εάν θέλετε, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ή να το διαγράψετε και αυτό δεν θα επηρεάσει τη σταθερότητα του προγράμματος περιήγησης. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε την υπηρεσία συντήρησης Mozilla Firefox.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες του Mozilla Firefox με άλλες συσκευές και προγράμματα περιήγησης

Τρόπος απενεργοποίησης ή κατάργησης της υπηρεσίας συντήρησης Mozilla Firefox

Τώρα, όταν έχετε μάθει μερικά πράγματα σχετικά με την υπηρεσία Mozilla Maintenance, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία και αυτό μπορεί να γίνει στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης. Ανοίξτε το Μενού στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου προγράμματος. Επιλέξτε "Επιλογές" από το αναπτυσσόμενο μενού. Ανοίξτε την ενότητα "Για προχωρημένους" και επιλέξτε την καρτέλα "Ενημέρωση". Στη συνέχεια, πρέπει να αποεπιλέξετε το σημάδι από το "Χρήση υπηρεσίας παρασκηνίου για την εγκατάσταση ενημερώσεων".

Εάν θέλετε να απεγκαταστήσετε την υπηρεσία Συντήρησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές δυνατότητες των Windows, μεταβείτε στην κατάλληλη ενότητα του Πίνακα Ελέγχου.

Με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού κρατήστε πατημένο το "Έναρξη" και ανοίξτε το "Πίνακας Ελέγχου". Μεταβείτε στην ενότητα "Προγράμματα και δυνατότητες". Βρείτε την εφαρμογή "Mozilla Maintenance Service" στη λίστα και αφαιρέστε την κάνοντας κλικ στο "Κατάργηση εγκατάστασης" με το δεξί κλικ.

Σπουδαίος! Το πρόγραμμα θα εμφανιστεί στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών κατά την επανεγκατάσταση του Firefox και θα πρέπει να το καταργήσετε ξανά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να καταργήσετε αυτήν την εφαρμογή που υποστηρίζεται από το Mozilla. Και πάλι, η παρουσία του δεν θα προκαλέσει ζημιά στο λειτουργικό σύστημα και η αφαίρεση ή απενεργοποίηση της υπηρεσίας δεν θα επηρεάσει τη σταθερότητα του προγράμματος περιήγησης.

Πηγή εικόνας: www.3.bp.blogspot.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος γρήγορης εξαγωγής και εισαγωγής σελιδοδεικτών Mozilla Firefox

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found