Πώς να διορθώσετε τη ζωντανή ταπετσαρία που δεν λειτουργεί στο iPhone 6s

Το iPhone 6s είναι ένα απίστευτο smartphone που έρχεται με τόνους νέων δυνατοτήτων και το εκπληκτικό iOS 9. Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του, όλοι γνωρίζουμε πόσο όμορφα είναι τα τηλέφωνα της Apple και μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι απολύτως υπέροχο. Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους πράγματα μαζί του και μπορείτε να υπολογίσετε ότι θα απολαύσετε κάθε βήμα του τρόπου. Ακόμα κι αν τρέχει ομαλά τις περισσότερες φορές, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ένα πρόβλημα λέγοντας ότι «η ζωντανή ταπετσαρία δεν λειτουργεί στο iPhone 6s». Το καλό είναι ότι μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα με μερικές απλές λύσεις. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το σφάλμα και να ενεργοποιήσετε ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το 3D Touch που δεν λειτουργεί στο iPhone 6s

Τρόποι διόρθωσης ζωντανής ταπετσαρίας που δεν λειτουργεί στο iPhone 6s

www.iphonehacks.com

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι οι ζωντανές ταπετσαρίες λειτουργούν μόνο στην οθόνη κλειδώματος και όχι στην Αρχική οθόνη και για να δείτε την ταπετσαρία να κινείται, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τρισδιάστατο άγγιγμα και να πιέσετε λίγο.

Λύση No.1: Βεβαιωθείτε ότι το "Low Power" είναι απενεργοποιημένο

Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία και όταν είναι ενεργοποιημένη και η μπαταρία σας είναι κάτω από 20%, θα μειώσει προσωρινά ορισμένες λειτουργίες, επομένως οι ζωντανές ταπετσαρίες δεν θα λειτουργούν. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη εάν θέλετε οι ζωντανές ταπετσαρίες να λειτουργούν κανονικά. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Μπαταρία και δείτε εάν είναι ενεργοποιημένη η Χαμηλή ισχύς (είναι εάν ο διακόπτης είναι πράσινος). Απλώς μετακινήστε το διακόπτη για να τον απενεργοποιήσετε.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το iPhone 6s

Εάν οι ζωντανές ταπετσαρίες σταμάτησαν να λειτουργούν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας. Ίσως μια από τις διαδικασίες ή εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο προκάλεσε το πρόβλημα και η επανεκκίνηση μπορεί να το διορθώσει επειδή θα σκοτώσει τις διαδικασίες και τις εφαρμογές και θα απελευθερώσει επίσης τη μνήμη στο smartphone σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επανεκκίνηση του iPhone αναφέρεται ως μία από τις λύσεις για κάθε είδους προβλήματα και σφάλματα που ενδέχεται να προκύψουν. Για επανεκκίνηση του iPhone σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και όταν εμφανιστεί το ρυθμιστικό στην οθόνη, σύρετέ το για απενεργοποίηση. Μόλις το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί αναστολής / αφύπνισης για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή σας.

Λύση No.3: Ορίστε μια άλλη ζωντανή ταπετσαρία

Αυτό το πρόβλημα ενοχλούσε αρκετούς χρήστες και πολλοί από αυτούς έλυσαν το πρόβλημα με αυτό το απλό τέχνασμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να ορίσετε μια άλλη ζωντανή ταπετσαρία αντί για την τρέχουσα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην Ταπετσαρία και τώρα πατήστε Επιλογή νέας ταπετσαρίας. Πατήστε "Ζωντανά" και πατήστε το σετ για να αλλάξετε την ταπετσαρία. Μόλις το κάνετε αυτό, δείτε εάν το ζωντανό χαρτί λειτουργεί. Εάν ναι, μπορείτε να επιστρέψετε και να ορίσετε αυτό που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως.

Λύση No.4: Ορίστε την κανονική ταπετσαρία

Αυτό διόρθωσε το πρόβλημα για ορισμένους χρήστες. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε στην Ταπετσαρία> Επιλέξτε Νέα Ταπετσαρία και μετά αγγίξτε το Stills. Επιλέξτε μία από τις ταπετσαρίες και πατήστε το σύνολο. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις> Ταπετσαρία> Επιλέξτε μια νέα ταπετσαρία και πατήστε Ζωντανά. Επιλέξτε τη ζωντανή ταπετσαρία που θέλετε και πατήστε Ορισμός. Ας ελπίσουμε ότι μια ζωντανή ταπετσαρία θα λειτουργήσει κανονικά.

Πηγή εικόνας: www.theibulletin.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων GPS iPhone 6S

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found