Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έπληξαν την αγορά smartphone. Έχει μια εκπληκτική εμφάνιση και φέρνει τις πιο προηγμένες τεχνικές προδιαγραφές που θα μπορούσατε να συναντήσετε σε ένα smartphone. Αλλά η ισχύς επεξεργασίας, η ανάλυση οθόνης και τα megapixel της κάμερας δίνουν απλώς τη δύναμη να εκτελεί, για να την κάνει πραγματικά αποτελεσματική, χρειάζεστε τις καλύτερες εφαρμογές για να συμπληρώσετε την τεχνική χωρητικότητα του smartphone σας. Με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη λίστα εφαρμογών, καθίσταται αποθαρρυντική η επιλογή αυτών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Γι 'αυτό, κάνουμε αυτήν την εργασία εύκολη για εσάς και σας προσφέρουμε τις 10 καλύτερες εφαρμογές για Galaxy S6 και S6 edge.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Galaxy S6, όπως πρόβλημα εξάντλησης μπαταρίας, πρόβλημα αποθήκευσης, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το Technobezz.

Δείτε επίσης- Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα του Galaxy S6 Bluetooth

Ακολουθεί η λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy S6

Dropbox

Έτσι, έχετε αγοράσει το S6 ή το S6 edge, αλλά εξακολουθείτε να είστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν έχει την ικανότητα επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη αδυναμία του Samsung S6 και του S6 edge. Ας πάρουμε πρώτα αυτήν την αδυναμία από τη σκηνή.

Το Dropbox θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης στο Samsung S6 και στο S6 edge. Εάν είστε ικανοποιημένοι με 2 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, τότε είναι εντελώς δωρεάν ή μπορείτε να πληρώσετε 7 £ το μήνα για έναν αποθηκευτικό χώρο 1 TB. Επίσης, σας δίνει την ευκολία πρόσβασης στα αρχεία σας οπουδήποτε στον κόσμο, απλώς συνδέοντας τον εγγεγραμμένο λογαριασμό σας. Επομένως, διαθέτει σίγουρα τη λίστα των καλύτερων εφαρμογών μας για το Galaxy S6.

Hexlock από το υγρό

Το Hexlock είναι εύκολο στη χρήση. Στο προφίλ που πρόκειται να διαμορφώσετε, απλώς πατήστε την εφαρμογή που θέλετε να κλειδώσετε και πατήστε ξανά για να την ακυρώσετε. Εάν έχετε διαμορφώσει το προφίλ, πατήστε το εικονίδιο εξαγωνικού προφίλ στην κύρια σελίδα για να το ενεργοποιήσετε. Μόλις ενεργοποιηθεί, είναι δυνατή η πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές που έχετε επιλέξει μόνο χρησιμοποιώντας το ίδιο PIN που κάναμε στην αρχή. Για απενεργοποίηση, στην κύρια σελίδα, μεταβείτε στα αριστερά του προφίλ και πατήστε το εικονίδιο λουκέτου

VLC για Android

Η μεγάλη οθόνη του γαλαξία S6 είναι μια ιδανική οθόνη για παρακολούθηση ταινιών και βίντεο εν κινήσει. Η καλύτερη εφαρμογή για το Galaxy S6 για την κάλυψη όλων των αναγκών αναπαραγωγής πολυμέσων σας είναι το VLC για Android. Είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χειριστεί σχεδόν κάθε γνωστό αρχείο πολυμέσων με ευκολία.

Είναι λοιπόν απαραίτητο για τις απαιτήσεις αναπαραγωγής βίντεο.

Γραφείο WPS

Η εγκατάσταση μιας σουίτας Office στο τηλέφωνό σας είναι πραγματικά απαραίτητη για να ξεκινήσει η εργασία. Και ένα από τα καλύτερα δωρεάν Office Suite εκεί είναι το WPS Office. Είναι η πιο φορτωμένη και ισχυρή εφαρμογή γραφείου και το καλύτερο μέρος είναι δωρεάν. Επομένως, αυτό δεν μπορεί να χάσει απλώς τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy S6.

Καθαρό Δάσκαλο

Το Clean master είναι μια εφαρμογή ενίσχυσης απόδοσης και μια από τις καλύτερες στην κατηγορία. Θα διατηρήσει την άκρη S6 και S6 σας απαλλαγμένη από κάθε είδους ανεπιθύμητα και ανεπιθύμητα αρχεία που επιβραδύνουν τη λειτουργία του τηλεφώνου σας. Σας βοηθά επίσης να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, να κλείσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές και να ελευθερώσετε τη μνήμη του τηλεφώνου. Προσθέτει επίσης μια λειτουργία ενίσχυσης τηλεφώνου με ένα άγγιγμα στην αρχική οθόνη σας για γρήγορη απελευθέρωση της μνήμης του smartphone σας.

AVG Anti-Virus

Ενώ απολαμβάνετε το τηλέφωνό σας Samsung galaxy S6, είναι επίσης πολύ σημαντικό να το διατηρείτε ασφαλές από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα ή λογισμικό υποκλοπής spyware που μπορούν να επιτεθούν στο τηλέφωνό σας. Για αυτό, προτείνουμε το AVG Antivirus για εσάς. Είναι μια εφαρμογή που θα φροντίζει το τηλέφωνό σας ενώ θα κάνετε ό, τι θέλετε με το νέο σας κομμάτι της τεχνολογίας.

Autodesk Pixlr

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Samsung S6 και του S6 edge είναι η κάμερα του. Είναι σε θέση να τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες με την εξαιρετικά ισχυρή κάμερα και, στη συνέχεια, να τις μοιραστεί με ένα πάτημα στην οθόνη. Οι ήδη όμορφες φωτογραφίες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο όμορφες χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Και ο καλύτερος επεξεργαστής φωτογραφιών για να φτάσει στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών για το Galaxy S6 είναι το Autodesk Pixlr. Το Autodesk Pixlr είναι μια πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εύκολα τις φωτογραφίες σας με το πλήρες φάσμα των λειτουργιών του, από περιστροφή έως περικοπή έως εφέ έως λεπτό συντονισμό. Απλώς το ονομάζετε και η εφαρμογή διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα.

Evernote

Το Evernote είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να σημειώσετε γρήγορα και είναι η καλύτερη εφαρμογή για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επεξεργαστείτε τις σημειώσεις σας χωρίς το Διαδίκτυο. Αυτή είναι μια εφαρμογή που αυξάνει πραγματικά την παραγωγικότητά σας.

Αρχική σελίδα ροής

Το Flow Home είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την Αρχική οθόνη στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy S6. Η όλη ιδέα αυτής της εφαρμογής είναι να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας με τον αντίχειρά σας. Τοποθετεί όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές σε ένα συρτάρι εφαρμογών στο κάτω μέρος της οθόνης. Προσφέρει επίσης διαφορετικά θέματα για να διαλέξετε και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τον τρόπο αλληλεπίδρασης με την αρχική οθόνη σας.

Atari Fit

Μια εφαρμογή γυμναστικής είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης εκεί έξω. Και η πρότασή μας για μια εφαρμογή γυμναστικής για το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy S6 είναι κατάλληλο για Atari. Το Atari Fit είναι μια εφαρμογή γυμναστικής που σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους για να ξεκλειδώσετε τα κλασικά παιχνίδια Atari κάνοντας ό, τι σας αρέσει, Μείνετε σε φόρμα. Περιλαμβάνει πάνω από 150 διαφορετικές ασκήσεις και πάνω από 30 προσαρμόσιμα σχέδια και προγράμματα.

Musixmatch

Ένα smartphone σήμερα είναι ατελές χωρίς τις δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής. Παρόλο που το τηλέφωνο διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εφαρμογή όπως η Μουσική Musixmatch θα ενίσχυε τη μουσική ικανότητα του τηλεφώνου. Είναι μια εφαρμογή που διαχειρίζεται τα αρχεία μουσικής σας και σας επιτρέπει επίσης να τραγουδάτε μαζί με τα τραγούδια, εμφανίζοντας τους στίχους στην οθόνη σας. Έχει ακόμη και μια λειτουργία καραόκε για τον τραγουδιστή μέσα σας. Λοιπόν, πώς μπορούμε να ονομάσουμε τη λίστα των καλύτερων εφαρμογών μας για το Galaxy S6, χωρίς να διαθέτει εφαρμογή Musixmatch;

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found