Πώς να δημιουργήσετε ένα φάκελο στο Android

Το σπουδαίο πράγμα για το Android είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες του να διατηρούν τέλεια τις εφαρμογές και τα δεδομένα. Εάν έχετε εγκαταστήσει πολλές διαφορετικές εφαρμογές στο τηλέφωνο ή το tablet σας, όπως κοινωνική δικτύωση, μουσική, εφαρμογές παραγωγικότητας ή παιχνίδια, τα εικονίδια αυτών των εφαρμογών δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε όλη την οθόνη. Αντ 'αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο, να το ονομάσετε σωστά και να σύρετε τις εφαρμογές που θέλετε σε αυτόν το φάκελο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το φάκελο για εφαρμογές μουσικής ή κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε ή το φάκελο στον οποίο θα τοποθετήσετε όλα τα παιχνίδια σας. Από σένα εξαρτάται. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό.

Δείτε επίσης: Τρόπος κατάργησης διπλών επαφών Android

Δημιουργήστε ένα φάκελο και οργανώστε τις εφαρμογές στο Android σας

Προτού συνεχίσουμε με τον οδηγό για τη δημιουργία φακέλου σε τηλέφωνο ή tablet Android, λάβετε υπόψη τα βήματα που θα σας δείξω ότι ενδέχεται να μην είναι ακριβώς τα ίδια στη συσκευή σας, καθώς μπορεί να εξαρτάται από την έκδοση Android (το Android έκδοση στις παρακάτω εικόνες είναι 4.3). Ακόμα κι αν τα βήματα μπορεί να μην είναι τα ίδια, θα είναι παρόμοια και θα καταλάβετε εύκολα αυτά για τη συσκευή σας.

Για να δημιουργήσετε έναν φάκελο Android, βρείτε μία από τις εφαρμογές στην οθόνη, πατήστε παρατεταμένα και μετά σύρετέ την σε κάποια άλλη εφαρμογή.

Ο φάκελος θα δημιουργηθεί αυτόματα.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο φάκελο και θα μπορείτε να αλλάξετε το όνομά του.

Για να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές στο φάκελο, κάντε κλικ στο +

Βρείτε και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK. Η εφαρμογή θα προστεθεί στο φάκελο. Μπορείτε να προσθέσετε όσες εφαρμογές θέλετε.

Η μετακίνηση της εφαρμογής από το φάκελο είναι επίσης πολύ απλή.

Μπορείτε να ανοίξετε το φάκελο, να κάνετε κλικ στο +, να βρείτε και να επιλέξετε την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε από το φάκελο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Η άλλη επιλογή είναι να ανοίξετε το φάκελο, να πατήσετε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε από το φάκελο και απλώς να την σύρετε έξω από το φάκελο. Τόσο απλό.

Όπως ανέφερα στην αρχή, εάν έχετε μια δέσμη εφαρμογών, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φάκελο ή πολλούς φακέλους και να διατηρήσετε τη συσκευή σας Android τέλεια οργανωμένη και τακτοποιημένη - είναι απλό!

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found