5 τρόποι για να διορθώσετε το αργό iPhone 4

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι περιμένουν νέα μοντέλα iPhone, το iPhone 4 εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια. Αυτό το τηλέφωνο είναι ένα από τα καλύτερα, που υπάρχει στην αγορά εδώ και χρόνια. Ένα από τα προβλήματα με αυτό το μοντέλο είναι η αργή απόδοση, η οποία είναι φυσιολογική μετά από λίγο. Με πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή του και να το κάνετε να λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας 5 τρόπους για να διορθώσετε το αργό iPhone 4 και μόλις δοκιμάσετε αυτές τις επιλογές, το τηλέφωνό σας θα λειτουργεί όπως μόλις το αγοράσατε.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή κατεψυγμένης κάμερας στο iPhone 4 / 4s

5 τρόποι για να διορθώσετε το αργό iPhone 4

Πηγή: gumtree.com

Λύση No.1: Κλείστε πολλές εφαρμογές.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι ξεχνούν πόσες εφαρμογές τρέχουν πραγματικά στο παρασκήνιο. Πατήστε το κουμπί δύο φορές στο σπίτι, για να δείτε τη λίστα αυτών των εφαρμογών. Σύρετε προς τα πάνω για να τα απενεργοποιήσετε. Μόλις το κάνετε, η διαφορά θα είναι προφανής.

Λύση No.2: Safari.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε τα cookie και τα δεδομένα από το Safari. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Εκκαθάριση cookie και δεδομένων και Εκκαθάριση ιστορικού. Αυτό το απλό βήμα θα ενισχύσει την απόδοση της συσκευής σας.

Λύση No.3: Διαγραφή μηνυμάτων.

Όταν ανταλλάσσετε μηνύματα με τους φίλους και την οικογένειά σας, μερικές φορές, ξεχνάτε απλά να τα διαγράψετε και συνεχίζουν να συσσωρεύονται.

Λύση No.4: Διαγράψτε τραγούδια και φωτογραφίες που δεν χρειάζεστε στο τηλέφωνό σας.

Υπάρχει μια δέσμη αρχείων στο τηλέφωνό σας που δεν χρησιμοποιείτε καν. Υπάρχουν φωτογραφίες, μουσική, βίντεο κ.λπ. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των αρχείων και μόλις το κάνετε, μπορείτε απλώς να τα διαγράψετε από το τηλέφωνό σας.

Λύση 5: Επανεκκινήστε το iPhone 4.

Όπως οποιαδήποτε άλλη συσκευή, το τηλέφωνό σας χρειάζεται μια ανανέωση μερικές φορές. Ένας από τους τρόπους για να κάνετε το τηλέφωνό σας να λειτουργεί καλύτερα και πιο γρήγορα είναι να το επανεκκινήσετε πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Όταν δείτε ένα ρυθμιστικό, σύρετε το και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Πατήστε τα ίδια κουμπιά για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Ελπίζουμε ότι αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε το αργό iPhone 4 θα σας βοηθήσουν και ότι το τηλέφωνό σας θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found