Πώς να εγκαταστήσετε και να καταργήσετε το θέμα στο Google Chrome

Η αλλαγή του θέματος του Google Chrome μπορεί να ομορφύνει τη χρήση του Διαδικτύου και να το κάνει πιο διασκεδαστικό και προσωπικό. Όπως και τα Windows, το Google Chrome μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε τη σχεδίαση της αρχικής της σελίδας. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που χαροποιεί τους θαυμαστές με τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα πάντα ανάλογα με το γούστο τους. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε και να καταργήσετε θέμα στο Google Chrome.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενεργοποιήσετε τους γονικούς ελέγχους στο Google Chrome

Πώς να εγκαταστήσετε και να καταργήσετε το θέμα στο Google Chrome

Πώς να εγκαταστήσετε ένα θέμα;

Έτσι, στην αρχή, είναι απαραίτητο να το κατεβάσετε πρώτα και μπορείτε να το κάνετε στο "Chrome web store" όπου μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη πρόσθετων για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Για να το ανοίξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο εύκολους τρόπους:

Ανοίξτε το μενού του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις" <"Περισσότερα εργαλεία" <"Επεκτάσεις" και μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο "Λήψη περισσότερων επεκτάσεων" και κάντε κλικ στην ενότητα "Θέματα".

Ή επικολλήστε στη γραμμή διευθύνσεων αυτήν τη διεύθυνση URL: //chrome.google.com/webstore/category/themes και πατήστε Enter.

Τώρα, το Chrome web store θα ανοίξει και θα δείτε τα διαθέσιμα θέματα για λήψη και εγκατάσταση σε δωρεάν φόρμα.

Για να βρείτε το σωστό θέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στο αριστερό πλαίσιο, όπου μπορείτε να εισαγάγετε το ερώτημα αναζήτησης, επιλέξτε "Θέματα" και περιμένετε να εμφανιστούν τα αποτελέσματα.

Όταν βρείτε ένα κατάλληλο θέμα, επιλέξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο Chrome" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Περιμένετε να εγκατασταθεί ένα θέμα και μετά από αυτό το θέμα του Google Chrome θα αλλάξει αυτόματα και μπορείτε να δείτε την αρχική σελίδα ανοίγοντας μια νέα καρτέλα με τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + T.

Πώς να αφαιρέσετε ένα θέμα στο Google Chrome;

Εάν δεν σας αρέσει το θέμα που έχετε ορίσει, αφαιρέστε το με τον ακόλουθο τρόπο:

Ανοίξτε το μενού Chrome <"Ρυθμίσεις" και στην ενότητα "Εμφάνιση", κάντε κλικ στην επιλογή "Επαναφορά στο προεπιλεγμένο θέμα".

Μετά από αυτό, η κύρια σελίδα του Google Chrome θα έχει την αρχική της εμφάνιση.

Πηγή εικόνας: www.colourandlight.files.wordpress.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση του Google Chrome στα Windows 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found