Πώς να Root το Samsung Galaxy S5

Η Samsung κυκλοφόρησε μια άλλη προσθήκη στα Samsung Galaxy S3 και S4, όπως το Samsung Galaxy S5. Το τηλέφωνο διαθέτει πολλές βελτιώσεις από την προηγούμενη έκδοση. Όμως, και πάλι, όπως η προηγούμενη συσκευή της Samsung λειτουργούσε στο TouchWiz, έτσι και αυτή η συσκευή. Αυτό το πρόβλημα ενοχλεί τον χρήστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι η Samsung παρέχει πολλές εφαρμογές στο κατάστημα που δεν απαιτούν καθόλου. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Samsung είναι μια από τις πιο ριζωμένες συσκευές στον κόσμο σήμερα.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε το Cortana σε Android

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S5. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας και φορτίστε επίσης το τηλέφωνο σε τουλάχιστον 60% μπαταρία.

Βήμα 1:

getandroidstuff.com

 1. Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μετά μεταβείτε στην ενότητα συστήματος, πατήστε Ασφάλεια. Αφού αγγίξετε, επιλέξτε το πλαίσιο κάτω από άγνωστες πηγές και πατήστε OK.
 2. Λήψη ρίζας πετσέτας: Καθώς ο πυργίσκος είναι διαθέσιμος στο Google Play Store, ανοίγοντας έτσι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας. Τώρα, μεταβείτε στο towelroot.com. Κάντε κλικ στο σύμβολο lambada και εγκαταστήστε το αρχείο στο τηλέφωνό σας. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, μεταβείτε στις ειδοποιήσεις για να την ανοίξετε και αφήστε τη διαδικασία να ξεκινήσει. Κάντε κλικ στην εγκατάσταση μετά την ολοκλήρωση πατήστε το άνοιγμα.

  phonearena.com

 3. Root τη συσκευή σας: Ανοίξτε το πετσέτα και κάντε κλικ στο make itrain. Θα χρειαστούν έως και 40 δευτερόλεπτα για αυτόματη επανεκκίνηση της συσκευής σας. Αυτή η διαδικασία εξαρτάται από τη συσκευή στη συσκευή που θα λειτουργεί και θα καταναλώνει χρόνο.

Βήμα 2:

phonearena.com

 1. Η επαλήθευση του root ήταν επιτυχής (προαιρετικό): Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το root checker από το play store και να το κατεβάσετε στο Samsung S5, πατήστε το για να επαληθεύσετε τη ρίζα, έτσι ώστε η διαδικασία να συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα του ιού. Τώρα θα παρατηρήσετε ότι δεν σας ζητείται να εκχωρήσετε δικαιώματα Supersu root checker καθώς δίνει άδεια σε αυτές τις εφαρμογές μόνο που ζητούν λήψη root CF
 2. Εγκαταστήστε μια εφαρμογή διαχείρισης ρίζας: Αναζητήστε το SuperSu από το Google play store και εγκαταστήστε το. Ανοίξτε το SuperSu μία φορά και αφήστε το να οργανώσει τα δυαδικά αρχεία.

Το Samsung Galaxy 5S root μας δίνει την ελευθερία να απεγκαταστήσουμε όλα τα ανεπιθύμητα bloatware της Samsung. Έχετε την ελευθερία να εγκαταστήσετε όλες τις σημαντικές εφαρμογές και επίσης να απαλλαγείτε από το TouchWiz και μπορείτε να εγκαταστήσετε το εναλλακτικό περιβάλλον εργασίας αντί για αυτό.

Root Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή

media.apcmag.com

Κάποιος μπορεί να ξεριζώσει το Samsung Galaxy S5 συνδέοντάς τον και στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας CF Auto root. Για να ξεριζώσετε το τηλέφωνο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατεβάστε το CF-Auto-Root και αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας σας.
 2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο για εξαγωγή του φερμουάρ CF-Auto-Root. Επιλέξτε Εξαγωγή όλων.
 3. Κάντε δεξί κλικ στο Odin στον εξαγόμενο φάκελο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.
 4. Μόλις μπείτε στο Odin, κάντε κλικ στην καρτέλα PDA, επιλέξτε το αρχείο .tar.md5.
 5. Τώρα, Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας.
 6. Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί έντασης ήχου, τροφοδοσίας και αρχικής οθόνης μέχρι να δείτε την αρχική οθόνη
 7. Πατήστε το κουμπί αύξησης της έντασης για να συνεχίσετε τη διαδικασία.
 8. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας.
 9. Λάβετε υπόψη ότι το Re-partition δεν πρέπει να ελέγχεται στο Odin.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Samsung Galaxy S5 - Κοινά προβλήματα και οι λύσεις τους

πιστωτική φωτογραφία: ebay.in

Πρόσφατες δημοσιεύσεις