Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5

Το Samsung Galaxy S5 είναι εξοπλισμένο με οθόνη super AMOLED 5,1 ιντσών, υψηλής ποιότητας κάμερα 16 mega pixel, Android 4.4 με TouchWiz και πολλές άλλες δυνατότητες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτό το έξυπνο τηλέφωνο είναι ανθεκτικό στο νερό.

Ωστόσο, αν και το τηλέφωνο είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες, πολλοί από τους χρήστες του αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθυστέρησης στα τηλέφωνά τους. Οι περισσότεροι κάτοχοι ανέφεραν ότι τα τηλέφωνά τους καθυστερούν σε σύγκριση με άλλα παρόμοια τηλέφωνα. Το πρόβλημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5 εμφανίζεται κυρίως όταν οι χρήστες προσπαθούν να βγούν από μια εφαρμογή ή να φορτώσουν μια εφαρμογή, όταν πατήσουν το πλήκτρο Home, όταν πληκτρολογούν κάτι ή όταν ξεκλειδώνουν το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε την απόδοση της αργής κάμερας στο Samsung Galaxy

Δείτε επίσης- Πώς να αυξήσετε το σήμα WIFI στο Samsung Galaxy

Λύσεις του προβλήματος καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5

ζήτημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5

1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα εκκίνησης. Θα έχετε πολλές επιλογές. Το πρόγραμμα εκκίνησης της Nova είναι μια καλή επιλογή ή μπορείτε επίσης να φορτώσετε το πρόγραμμα εκκίνησης του Google Now.

2. Λόγω των κινούμενων σχεδίων, μπορεί να αισθανθείτε το πρόβλημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5. Έτσι, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε πατώντας παρατεταμένα σε έναν κενό χώρο στην Αρχική οθόνη και επιλέξτε Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης> Εφέ μετάβασης> Κανένα. Στη συνέχεια, ανοίξτε Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης> Ξεκλείδωμα εφέ και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το σε Κανένα.

3. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή πατώντας τον αριθμό Build για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή. Τώρα ανοίξτε ξανά Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστή> Κλίμακα κινούμενων σχεδίων Windows> και ορίστε την επιλογή Κινούμενη εικόνα είναι απενεργοποιημένη. Το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστή> Κλίμακα διάρκειας Animator και Κλίμακα κίνησης μετάβασης.

4. Εάν το ζήτημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy S5 εμφανίζεται ενώ πατάτε το κουμπί Αρχική σελίδα, πατήστε δύο φορές το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τη φωνή S. Τώρα επιλέξτε ρυθμίσεις επάνω δεξιά από το μενού και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει επιλεγεί η επιλογή «Άνοιγμα μέσω του αρχικού κλειδιού».

5. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ορισμένα συγχρονισμένα δεδομένα παρασκηνίου μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί ή σε μεμονωμένες εφαρμογές.

6. Μπορείτε να μειώσετε την επίδραση του bloat ware μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών και μετά στην καρτέλα Όλα. Η εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείτε, απενεργοποιήστε την πατώντας πάνω της και μετά επιλέξτε Απενεργοποίηση. Θα δείτε όλες τις απενεργοποιημένες εφαρμογές σε ξεχωριστή καρτέλα. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ξανά εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found