Το Sims 4 Halloween Sale on Origin προσφέρει έκπτωση έως 63% και πακέτο βαμπίρ

Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν για το νέο πακέτο επέκτασης Discover University για Sims, η Origin φιλοξενεί μια τρομακτική πώληση για το παιχνίδι Sims 4. Η πώληση διαθέτει έκπτωση για το παιχνίδι και σε πακέτα επέκτασης όπως το πακέτο επέκτασης Island Living και το πακέτο επέκτασης Get-Together.

Το The Sims 4 Spooky Sale on Origin

Το Origin προσφέρει έκπτωση 63% για το παιχνίδι Sims 4 μαζί με την πρόσβαση στο Origin. Η τιμή διαφέρει ελαφρώς εάν θέλετε να αγοράσετε το πακέτο Digital Deluxe αντί για τη βασική έκδοση.

Μαζί με το παιχνίδι Sims 4, σχεδόν όλα τα πακέτα επέκτασης πωλούνται επίσης στο κατάστημα Origin. Το επερχόμενο πακέτο επέκτασης University Life είναι το μόνο που δεν είναι διαθέσιμο στο Spooky.

Τα πακέτα επέκτασης είναι επιπλέον περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης που προσθέτει νέα θέματα και εμπειρίες στο αρχικό παιχνίδι. Μερικά από τα πιο δημοφιλή πακέτα επέκτασης Sims 4 είναι τα πακέτα επέκτασης Island Living και Get Together. Το πακέτο επέκτασης Island Living σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σπίτι στο Sulani - ένα νησί γεμάτο παραλίες και με τροπική ζέστη. Το πακέτο επέκτασης Get-Together είναι ένα ευρωπαϊκό πακέτο επέκτασης θεμάτων που προσθέτει νέες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας όπως νυχτερινά κέντρα, καφετέριες, νέες τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Τα ακόλουθα πακέτα επέκτασης Sims 4 διατίθενται στην πώληση Origin Halloween:

  1. Νησί
  2. Γίνετε διάσημοι
  3. Εποχές
  4. Γάτες και σκύλοι
  5. Πόλη διαβίωσης
  6. Συναντιέμαι
  7. Φτάνω στη δουλειά

Πακέτο παιχνιδιών Sims 4 Vampires

Μαζί με τα πακέτα επέκτασης, το πακέτο παιχνιδιών Sims 4 Vampire διατίθεται επίσης στο Origin αυτό το Halloween. Το πακέτο παιχνιδιών βαμπίρ προσθέτει μια νέα κατάσταση ζωής του βαμπίρ στο παιχνίδι και μπορείτε να ελέγξετε έναν βαμπίρ Sim! Προσθέτει επίσης περισσότερα γοτθικά αντικείμενα με αντικείμενα, φιλοδοξίες και πολλά άλλα στο παιχνίδι, που ταιριάζουν καλά με το πνεύμα των αποκριών.

Πρέπει να σημειώσετε ότι για να παίξετε τα πακέτα επέκτασης, πρέπει να έχετε ήδη αγοράσει το αρχικό παιχνίδι Sims 4. Εάν δεν έχετε αντίγραφο, μπορείτε να το πάρετε με έκπτωση 63% στην πώληση Halloween στο Origin. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε το πρωτότυπο παιχνίδι Sims 4 σε μειωμένη τιμή εάν δεν το έχετε και περιμένετε το πακέτο επέκτασης Discover University που θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found