Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι με τις περισσότερες επισκέψεις το 2015 - Μάρτιος 2021 Technobezz Best

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες ιστοσελίδες υπάρχουν; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα δισεκατομμύριο! Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που επισκέπτονται οι άνθρωποι κάθε μέρα. Εδώ, θα μοιραστούμε τη λίστα των ιστότοπων με τις περισσότερες επισκέψεις το 2015.

Δείτε επίσης: Edward Snowden Έγινε μέλος του Twitter. Ποιο είναι το πρώτο του τιτίβισμα;

Google

www.wired.co.uk

Η Google είναι ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, ο οποίος σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη. Θα μεταβείτε στην αναζήτηση Google για να βρείτε το οικονομικό ξενοδοχείο στην πόλη που πρόκειται να επισκεφθείτε, την καλύτερη συνταγή σπαγγέτι ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

YouTube

www.webeatthegame.com

Το YouTube δεν είναι μόνο ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο, είναι επίσης ένας από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Υπάρχουν όλα τα είδη βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε περιεχόμενο βίντεο και να το μοιραστείτε με άλλους.

Facebook

www.freelargeimages.com

Το Facebook έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και πολλά άλλα. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που δεν έχει προφίλ στο Facebook.

Yahoo!

techlucifer.com

Παρόλο που το Yahoo δεν είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον κόσμο. Οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν ειδήσεις, να χρησιμοποιούν το Yahoo mail, να ελέγξουν τον καιρό και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Αμαζόνα

www.youtube.com

Το Amazon είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους για online αγορές, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη πραγμάτων σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να κάνετε αγορές ανά τμήμα, όπως ταινίες, μουσική και παιχνίδια, βιβλία και ακουστικά, ηλεκτρονικά και υπολογιστές και ούτω καθεξής. Μπορείτε να ταξινομήσετε όλα τα προϊόντα με ευκολία και να βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε χρόνο μηδέν.

Μπάιντου

www.nanjingmarketinggroup.com

Πρόκειται για μια κινεζική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιστού που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως μια μηχανή αναζήτησης κινεζικής γλώσσας για ιστότοπους, εικόνες και αρχεία ήχου, Baidu Yun, Baidu Map, Baidu news και άλλα.

Βικιπαίδεια

en.wikipedia.org

Η Wikipedia είναι μια διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια με εκατομμύρια άρθρα γραμμένα από άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπο. Μπορείτε να μάθετε πολλά νέα πράγματα, αλλά μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε, προσθέτοντας περιεχόμενο και νέα γεγονότα, ξαναγράφοντας ορισμένα άρθρα για αναγνωσιμότητα και βελτιώνοντας τη γραμματική και την ορθογραφία.

Κελάδημα

www.iconshut.com

Όσον αφορά την κοινωνική δικτύωση, το Twitter είναι από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους, με 289.000.000 ενεργούς χρήστες. Σίγουρα γνωρίζετε πολλά για το Twitter, τα tweets και τα retweets.

Ταομπάο

evigo.com

Το Taobao είναι ένας δημοφιλής κινεζικός ιστότοπος για online αγορές. Ο ιστότοπος λειτουργεί από τον Όμιλο Alibaba και είναι παρόμοιος με ιστότοπους όπως το Amazon και το eBay.

Tencent QQ

www.polygon.com

Το Tencent QQ είναι η υπηρεσία λογισμικού ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που αναπτύχθηκε από την Tencent Holdings Limited από την Κίνα. Είναι επίσης γνωστό ως QQ. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως αγορές, ομαδική συνομιλία και φωνητική συνομιλία, microblogging, διαδικτυακά παιχνίδια, μουσική και ταινίες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found