Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης Moto G4 και Moto G4 Plus

Τα Moto G4 και Moro G4 Plus είναι τα πιο πρόσφατα smartphone της Motorola που συνοδεύτηκαν από έναν πολύ βελτιωμένο επεξεργαστή για να προσφέρουν ισχυρή απόδοση και ομαλή εμπειρία στους χρήστες. Αυτά τα δύο σετ είναι πραγματικά σχεδόν άψογα, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερθέρμανσης Moto G4, ενώ ορισμένοι δήλωσαν σχετικά με το ζήτημα υπερθέρμανσης του Moto G4. Αυτό είναι για να σας υπενθυμίσω ότι κάθε smartphone είναι υποχρεωμένο να υπερθερμαίνεται από καιρό σε καιρό λόγω του ότι παίζει βαριά παιχνίδια για πολλές ώρες, χρησιμοποιώντας τη συσκευή για περισσότερες από 150-200 ώρες χωρίς επανεκκίνηση, εγγραφή βίντεο κ.λπ. Αλλά σε περίπτωση υπερθέρμανσης του Moto G4 Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται χωρίς τέτοιους λόγους και θερμαίνεται ασυνήθιστα, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες χρήσιμες διορθώσεις.

Δείτε επίσης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Moto G

Πιθανές διορθώσεις για ζητήματα υπερθέρμανσης Moto G4 και Moto G4 Plus:

Επανεκκινήστε τη συσκευή

Το πρώτο βήμα είναι η επανεκκίνηση της συσκευής. Μπορείτε να το κάνετε πατώντας το κουμπί λειτουργίας για 10-20 δευτερόλεπτα. Μερικά διαλείμματα είναι πραγματικά απαραίτητα για να αφήσει το τηλέφωνο να κρυώσει έτσι ώστε όλα να λειτουργούν κανονικά.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Το επόμενο βήμα είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων από την αποθήκευση της συσκευής. Για να το κάνετε, κατευθυνθείτε προς το, Ρυθμίσεις> Χώρος αποθήκευσης και USB και, στη συνέχεια, πατήστε τα αποθηκευμένα δεδομένα. Πατήστε OK για επιβεβαίωση της διαδικασίας. Τώρα επανεκκινήστε ξανά τη συσκευή εάν επιλυθεί το ζήτημα υπερθέρμανσης Moto G4.

Επανεκκινήστε σε ασφαλή λειτουργία

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πράγμα ότι μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να είναι η πραγματική αιτία αυτού του ζητήματος. Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία. Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας των Moto G4 και G4 Plus σας, μετά από τα οποία η επιλογή Απενεργοποίηση θα πρέπει να κρατηθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Καθώς παρατηρείτε την επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία στην οθόνη, πατήστε ΟΚ και η συσκευή θα επανεκκινήσει. Τώρα, η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ελέγξτε τώρα εάν το Moto G4 έχει υπερθερμανθεί για μικρές χρήσεις. Εάν όχι, σημαίνει ότι μια εφαρμογή τρίτου μέρους είναι ένοχος. Λοιπόν, ξεκινήστε την απεγκατάσταση των πρόσφατων εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει και το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Κλείστε τις εφαρμογές φόντου

Εάν εκτελούνται πάρα πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο, αυτό μπορεί να είναι ένας από τους κύριους λόγους για το πρόβλημα υπερθέρμανσης Moto G4. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που μόλις αρχίζουν να λειτουργούν μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή και δημιουργούν υπερβολική θερμότητα στη συσκευή. Έτσι, το κλείσιμο όλων των εφαρμογών στο παρασκήνιο μπορεί να είναι μια χρήσιμη λύση υπερθέρμανσης Moto G4. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται στη συσκευή που δεν βοηθούν πολύ, αλλά τρώνε πολύτιμο χώρο μνήμης. Επομένως, είναι καλύτερα να τα απεγκαταστήσετε εντελώς από τη συσκευή.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η τελευταία επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει. Όμως, τότε πρέπει να ρυθμίσετε τη συσκευή από το μηδέν. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Για να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πατήστε OK για επιβεβαίωση της διαδικασίας.

Αυτές είναι οι κύριες διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το εν λόγω ζήτημα. Ωστόσο, εάν η συσκευή σας εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ακόμα και μετά από τη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, τότε υπάρχει πιθανότητα ελαττωματική μπαταρία. Επομένως, πρέπει να το πάρετε σε έναν τεχνικό και σε περίπτωση που η συσκευή εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση, ζητήστε αντικατάσταση.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα της κάμερας Moto X που δεν λειτουργεί

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found