Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε Android

Χάρη στην τεχνολογία μπορούμε τώρα να απολαμβάνουμε ταινίες και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές στο smartphone μας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Και τώρα εξαλείφει την ανάγκη να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες. Απλώς εγκαταστήστε μία από τις εφαρμογές ροής στο τηλέφωνό σας και κάντε ροή περιεχομένου της επιλογής σας. Οι εφαρμογές ροής είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Ωστόσο, εδώ σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε Android. Ενώ ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ πληρώνονται, ορισμένες είναι εντελώς δωρεάν. Βάλτε τα στη συσκευή σας Android και μειώστε την πλήξη ενώ κάθεστε ή όταν ταξιδεύετε μόνος κάπου.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για το Samsung Galaxy S8

10 καλύτερες εφαρμογές ροής Android

Κουτί

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για ροή ταινιών στο Android που τους άρεσε και χρησιμοποιείται από έναν τεράστιο αριθμό χρηστών. Η εφαρμογή ροής Showbox είναι εντελώς δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τις ταινίες μαζί με διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στη συσκευή σας Android. Μόλις εγκατασταθεί αυτή η εφαρμογή στη συσκευή Android, θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ μπορούν να ληφθούν ή να αφεθούν στον ατμό οτιδήποτε θέλετε. Εάν επιλέξετε να κατεβάσετε ταινίες ή εκπομπές, μπορείτε να το απολαύσετε ακόμα και αν είστε εκτός σύνδεσης.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή ροής δεν είναι διαθέσιμη στο play store, οπότε επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπό τους για να την αποκτήσετε.

Λήψη Showbox

SnagFilms

Το SnagFilms είναι μια άλλη χρήσιμη και μια από τις καλύτερες εφαρμογές για ροή ταινιών στο Android. Επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ταινίες σε κάθε κινητή συσκευή, ενώ οι ταινίες μπορούν να απολαμβάνουν στην κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών και σε άλλες πλατφόρμες. Ενώ το SnagFilm σάς επιτρέπει να κάνετε streaming ταινιών στη συσκευή σας Android, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μερικές προτάσεις ταινιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω αυτής. Ένα άλλο καλύτερο μέρος για αυτήν την εφαρμογή ροής είναι ότι κάνει την αναζήτηση πολύ πιο εύκολη, καθώς οι ταινίες παρατίθενται σε πολλές κατηγορίες, οπότε απλώς προχωρήστε για να διαλέξετε από τις δημοφιλείς ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα και άλλες ενότητες. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

Λήψη SnagFilms

Εφαρμογή τηλεόρασης Terrarium

Θέλετε να απολαύσετε δωρεάν τις ταινίες HD στη συσκευή σας Android; Τότε, αυτή η εφαρμογή είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή που όχι μόνο οι ταινίες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε και τις τηλεοπτικές εκπομπές στο τηλέφωνό σας Android. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή ροής Showbox, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή που έχει υποστήριξη και για υπότιτλους. Έτσι, οι μη Άγγλοι άνθρωποι μπορούν να πάρουν τον υπότιτλο για να απολαύσουν την ταινία ακόμα καλύτερα. Διατίθενται πολλές επιλογές ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ η διαδικασία εγκατάστασης αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνει μερικά εύκολα γρήγορα βήματα και θα είναι καλό να πάτε. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει εγκαταστήσει το VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή Terrarium.

Κατεβάστε το Terrarium TV

Κόδι

Το Kodi είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή εάν ψάχνετε τις καλύτερες εφαρμογές για ροή τηλεοπτικών εκπομπών στο Android μαζί με τις ταινίες. Δεν περιορίζεται μόνο σε τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη μουσική, τα σπορ και τα ιογενή βίντεο μέσω αυτής της εφαρμογής ροής. Αλλά αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό πρόσθετο του Kodi, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα από την τσέπη σας. Η διαδικασία εγκατάστασης και εγκατάστασης είναι λίγο χρονοβόρα, οπότε ετοιμαστείτε να αφιερώσετε αυτόν τον μικρό χρόνο που απαιτείται για τη ρύθμιση του Kodi στο τηλέφωνό σας Android.

Κατεβάστε το Kodi

Videomix

Το Videomix είναι μία από τις πολύ παλιές εφαρμογές Android για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών δωρεάν. Μπορείτε να απολαύσετε τις ταινίες μέσω αυτής της εφαρμογής ροής. Προσφέρει λειτουργικότητα χρώματος ενώ οι ταινίες που διατίθενται εδώ μπορούν να ταξινομηθούν ανά έτος, είδος και χώρα παραγωγής. Αυτή η εφαρμογή ενημερώνεται τακτικά για να διασφαλιστεί ότι όλες οι νέες ταινίες και οι πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές είναι διαθέσιμες σε αυτήν την εφαρμογή. Επομένως, απλώς προχωρήστε και αποκτήστε αυτήν την εφαρμογή ροής στο τηλέφωνο ή το tablet Android σας για να απολαύσετε κάποιο ποιοτικό χρόνο.

Κατεβάστε το Videomix

MovieHD

Το ίδιο το όνομα υποδηλώνει ότι αυτή η εφαρμογή ροής είναι ιδανική για ροή περιεχομένου HD είτε πρόκειται για ταινία είτε για τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια τόσο στις συσκευές Android όσο και σε iOS, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζουν το Chromecast. Μόλις εγκατασταθεί αυτή η εφαρμογή στη συσκευή σας, θα έχετε πρόσβαση σε άφθονο περιεχόμενο HD μέσω του οποίου μπορείτε να μεταβείτε στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η εφαρμογή είναι επίσης εντελώς δωρεάν.

Λήψη MovieHD

Viewstar

Ένα άλλο στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε Android. Αυτή η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή ή χρεώσεις για να λάβετε ταινία από το Viewstar. Όσοι λατρεύουν να παρακολουθούν το anime, αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια απόλαυση για αυτούς καθώς το κύριο περιεχόμενό της είναι το anime. Έτσι, αν ψάχνετε για την ολοκαίνουργια ιαπωνική σειρά ή αλλιώς αυτό το κλασικό serial anime, πρέπει να προσφέρει τα πάντα. Επίσης, η συλλογή σε αυτήν την εφαρμογή ενημερώνεται κάθε εβδομάδα, οπότε κάθε πρόσφατο περιεχόμενο που ψάχνετε είναι διαθέσιμο σε αυτήν την εφαρμογή ροής εντελώς δωρεάν. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play store, ωστόσο, μπορείτε να τα πάρετε και από τον επίσημο ιστότοπο.

Λήψη Viewstar

PlayView

Το PlayView είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική εφαρμογή ροής για να αναφερθεί σε αυτήν τη λίστα που παρέχεται εντελώς δωρεάν, εξοικονομώντας έτσι το μεγάλο χρηματικό ποσό για να απολαύσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Android. Ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε την ποιότητα ροής, ενώ αυτές μπορούν να κατηγοριοποιηθούν κατά δημοτικότητα, είδος κ.λπ. Εάν έχετε Chromecast, μεταφέρετε τις ροές από αυτήν την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας και απολαύστε πράγματα σε μια μεγαλύτερη οθόνη στον ελεύθερο χρόνο σας .

Λήψη του PlayView

Κροτάλισμα

Το Crackle χρησιμοποιείται από περισσότερα από 25 εκατομμύρια άτομα και αυτό δείχνει εμφανώς τη δημοτικότητα αυτής της εφαρμογής. Το Crackle διατίθεται κυρίως σε όλους εκείνους που κατοικούν στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία. Εκτός από τη μαζική συλλογή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και anime, έχουν επίσης το δικό τους περιεχόμενο και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται από μεγάλο μέρος των χρηστών. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις ταινίες με διαφορετικό είδος που κάνουν την αναζήτηση μιας ταινίας πολύ πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

Λήψη Crackle

Popcorn Flix

Παρόλο που το όνομα είναι πολύ παρόμοιο με το Netflix, είναι μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν αριθμό ταινιών. Σύμφωνα με την αξίωσή τους, μια νέα ταινία προστίθεται κάθε μέρα, οπότε θα έχετε πολλές επιλογές αναζητώντας την καλύτερη ταινία για παρακολούθηση.

Κατεβάστε το Popcorn Flix

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στη συσκευή σας Android. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που έχουμε αναφέρει εδώ είναι δωρεάν, οπότε απλώς λάβετε τις στο smartphone σας και κάντε τη ζωή πολύ πιο διασκεδαστική.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για Android και iOS

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found