Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Για να προβάλετε σελίδες στο Διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης θέλετε. Ένα από τα πιο δημοφιλή σήμερα είναι το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Μερικές φορές, ίσως χρειαστεί να μεταφράσετε την ιστοσελίδα, και ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για αυτό, επειδή στο Opera Browser μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές επεκτάσεις που προσφέρουν από οποιαδήποτε γλώσσα. Θα σας δείξουμε πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε το φάκελο λήψης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την επέκταση Μετάφρασης Google από το κατάστημα επεκτάσεων Opera:

Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Μενού στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος περιήγησης και ανοίξτε το "Ρυθμίσεις" και κάντε κλικ στο "Λήψη επεκτάσεων".

Στην επόμενη σελίδα, βρείτε το πεδίο αναζήτησης και πληκτρολογήστε "Μετάφραση Google".

Κάντε κλικ στην επέκταση. Αυτό ανοίγει μια σελίδα με περιγραφή της Μετάφρασης Google. Επάνω δεξιά βρίσκεται ένα κουμπί "Προσθήκη στο Opera". Κάντε κλικ σε αυτό.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κλείστε το Opera και ξεκινήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

Μετά την εγκατάσταση, στη δεξιά γωνία της γραμμής διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης, θα δείτε το εικονίδιο της Μετάφρασης Google.

Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης, θα δείτε δύο πλαίσια: το επάνω πλαίσιο περιέχει το αρχικό κείμενο και κάτω - τη μετάφραση. Εκεί μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση της μετάφρασης.

Για να μεταφράσετε ολόκληρη τη σελίδα, πρέπει να κάνετε κλικ οπουδήποτε στη σελίδα με το δεξί κουμπί του ποντικιού και στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Μετάφραση Google και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη μετάφραση αυτής της σελίδας στα Ισπανικά.

Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με τη μεταφρασμένη σελίδα. Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει η επιλογή με την οποία μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση της μετάφρασης και στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα, απλώς κάνοντας κλικ στο κουμπί "Πρωτότυπο".

Πηγή εικόνας: www.dixonbaxi.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ανοίξετε ιδιωτικό παράθυρο στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found