Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα League of Legends Anime και ταινία στην Κίνα

Η δημοτικότητα του League of Legends έχει πολύ μικρό ανταγωνισμό παγκοσμίως. Οι οπαδοί αυτού του MOBA δεν διστάζουν να δείξουν την αφοσίωσή τους στο παιχνίδι, με διάφορους τρόπους. Μερικοί εγκαθιστούν cosplays, άλλοι κάνουν comics, αλλά στην Κίνα, οι οπαδοί τείνουν να είναι λίγο περισσότερο… αποφασισμένοι.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν μετατρέψει το League of Legends σε ένα φαινόμενο πολυμέσων, κατάφεραν να επιτύχουν μια κινούμενη σειρά, στο στυλ του Anime, και μια ταινία μεγάλου μήκους στο CGI. Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ για το Anime παρακάτω.

Η πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη στο Youtube και εδώ μπορείτε να βρείτε την ταινία CGI.

Η ποιότητα δεν είναι ακριβώς εκπληκτική, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα φτιάχτηκαν από τους οπαδούς της σειράς, όχι από μεγάλα στούντιο με τεράστιους προϋπολογισμούς για δαπάνες στις προσαρμογές του League of Legends, μπορείτε να αποδεχτείτε μερικές από τις αδυναμίες του τεχνικού στοιχείου.

Εάν θεωρείτε ότι οι άλλες πτυχές αυτών των προσαρμογών είναι απαίσιες, αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Ωστόσο, η επιτυχία είναι αρκετά εντυπωσιακή, δεδομένου ότι το League of Legends είναι κυρίως γνωστό για δύο πράγματα: τον Ρίτο που παίρνει μόνο αποφάσεις χάλια και μια βάση παίκτη τόσο τοξική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάλυση των δεξαμενών.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found