Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα μη φόρτισης του Nexus 6 ή αργής φόρτισης

Το Nexus 6, ο διάδοχος του Nexus 5 δίνει τώρα πολλά προβλήματα στους ιδιοκτήτες του και το Nexus 6 Not Charging ή Slow Charging είναι ένα από αυτά. Εάν έχετε αγοράσει αυτό το ένα από τα πιο επιτυχημένα έξυπνα τηλέφωνα της Google, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα. Αλλά μην νομίζετε ότι το τηλέφωνο είναι κακό, επειδή είναι γεμάτο με γρήγορο επεξεργαστή, φωτεινή και ευκρινή οθόνη και πολλές άλλες δυνατότητες. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να ονομάσετε ένα έξυπνο τηλέφωνο που δεν περιέχει σφάλματα. Επομένως, μην ανησυχείτε εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα Nexus 6 Not Charging ή Slow Charging. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα.

Εκτός από το Nexus 6, εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα σε άλλα έξυπνα τηλέφωνα όπως το Galaxy Note 3, το Nokia Lumia 1520 κ.λπ., μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις μας σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος μη φόρτισης στο Galaxy Note 3, λύση για διόρθωση χωρίς φόρτιση ή αργή ζήτημα φόρτισης Nokia Lumia 1520.

Nexus 6 χωρίς φόρτιση ή αργή φόρτιση

Δείτε επίσης- Πώς να εγκαταστήσετε το Light Flow στο Nexus 6

Πιθανές λύσεις για Nexus 6 χωρίς φόρτιση ή αργή φόρτιση

> Εάν διαπιστώσετε ότι το τηλέφωνό σας φορτίζει αλλά πολύ αργά, απενεργοποιήστε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές. Όταν τελειώσετε με μια εφαρμογή, πατήστε το κουμπί πίσω δύο φορές αντί να πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης. Θα κλείσει την εφαρμογή από το φόντο. Εάν πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης, η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί στο παρασκήνιο και εξαντλεί περισσότερο την ισχύ της μπαταρίας.

> Όταν το Nexus 6 φορτίζει, μην παίζετε παιχνίδια όπως το 3D, καθώς απαιτούν περισσότερη ισχύ επεξεργασίας. Έτσι, ο ρυθμός φόρτισης γίνεται χαμηλότερος από τον ρυθμό εκφόρτισης.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Nexus 6 δεν φορτίζει καθόλου, τότε πρέπει να ελέγξετε μερικά πράγματα:

> Πρώτα ελέγξτε εάν το καλώδιο φόρτισης λειτουργεί καλά, οπότε δοκιμάστε με άλλο καλώδιο.

> Ελέγξτε τον πείρο φόρτισης του τηλεφώνου σας. Η αποθηκευμένη σκόνη στον πείρο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα μη φόρτισης του Nexus 6 ή αργής φόρτισης. Λάβετε λοιπόν έναν πείρο και καθαρίστε προσεκτικά αν υπάρχει σκόνη.

> Εάν το τηλέφωνο φορτίζει μέσω σημείου σύνδεσης, δοκιμάστε το με το φορητό υπολογιστή σας ή αντίστροφα.

> Οποιαδήποτε τραχιά εφαρμογή μπορεί επίσης να είναι ο λόγος πίσω από αυτό το ζήτημα. Ξεκινήστε λοιπόν το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία και δείτε εάν φορτίζει. Εάν ναι, δοκιμάστε να εντοπίσετε την προβληματική εφαρμογή και να τη διαγράψετε ή να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, να επανεγκαταστήσετε επιλεκτικά τις εφαρμογές.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found