Πώς να ενεργοποιήσετε το Adobe Flash Player στα Windows 10

Όπως γνωρίζετε ήδη, το Adobe Flash Player σύντομα θα πεθάνει επειδή εξακολουθεί να έχει τόσα πολλά θέματα ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή απενεργοποιήθηκε στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στα Windows 10. Λοιπόν, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που φιλοξενούν περιεχόμενο Flash στους ιστότοπούς τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Flash Player στο δικό σας Υπολογιστές.

Εάν έχετε ενημερώσει το Windows 10 Creators Update (έκδοση 1703), τότε θα παρατηρήσετε ότι η Microsoft έχει εφαρμόσει από προεπιλογή το κλικ για αναπαραγωγή Flash. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft δεν επιτρέπει την ενεργοποίηση του Flash Player σε όλους τους ιστότοπους. Για να μάθετε ποια έκδοση των Windows 10 είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Πληροφορίες και εάν έχει την έκδοση 1703, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιλύσετε το ζήτημα του Flash Player:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο της Adobe.
  • Κοιτάξτε τη γραμμή διευθύνσεων και θα δείτε ένα εικονίδιο «παζλ» στο οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ.
  • Αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο «παζλ», θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα με δύο επιλογές: «Να επιτρέπεται μία φορά» ή «Να επιτρέπεται πάντα».
  • Επιλέξτε "Να επιτρέπεται πάντα" ή "Να επιτρέπεται μία φορά" και μόλις το κάνετε αυτό, το Flash Player θα εκτελεστεί σε αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
  • Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να το κάνετε σε κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε, πράγμα που σημαίνει ότι εάν έχετε έναν αγαπημένο ιστότοπο που έχει περιεχόμενο Flash σε αυτόν, θα πρέπει να τον ορίσετε σε "Να επιτρέπεται πάντα", ώστε να μην χρειάζεται να διατηρήσετε να το ρυθμίζετε χειροκίνητα κάθε φορά που το επισκέπτεστε.

Σε περίπτωση που επισκεφθείτε έναν ιστότοπο και δεν εμφανίζεται το εικονίδιο "παζλ" στη γραμμή διευθύνσεων, τότε δεν περιέχει Flash και δεν πρέπει να ανησυχείτε γι 'αυτόν. Λάβετε υπόψη ότι είναι θέμα χρόνου έως ότου οι περισσότεροι ιστότοποι εκτελούν HTML5, κάτι που με κάποιο τρόπο θα "αναγκάσει" την Adobe να σταματήσει να ενημερώνει το Flash Player.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις