Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας για Android

Η ταπετσαρία του smartphone Android θα μπορούσε να λέει πολλά για εσάς. Μπορεί επίσης να καθορίσει τη διάθεσή σας σε καθημερινή βάση. Η εύρεση αυτής της τέλειας ταπετσαρίας που προκαλεί δέος για το σκηνικό σας Android δεν αποτελεί επιστήμη πυραύλων. Υπάρχει μια πληθώρα από μερικές από τις πιο διαισθητικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές δωρεάν ταπετσαρίας για Android, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εάν θέλετε να εκπλαγείτε με μερικές από τις πιο ελκυστικές ταπετσαρίες στο παρασκήνιο Android σας καθημερινά, εδώ είναι μερικές κορυφαίες προτάσεις για τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαριών για Android.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές Android ταυτόχρονα

Λίστα των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών ταπετσαρίας για Android

Σκηνικά

Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η απλότητα και η τεράστια δημιουργικότητά της. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή ταπετσαρίας διαθέτει μια ποικιλία δημιουργικών σχεδίων με ένα εκσυγχρονισμένο άγγιγμα. Όλα τα σχέδια σε αυτήν την εφαρμογή είναι 100% πρωτότυπα καθώς αυτά έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα Backdrops. Απλώς πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βουνό με συναρπαστικές ταπετσαρίες για χρήση στη συσκευή Android.

Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση για να προσφέρει μερικές από τις αποκλειστικές ταπετσαρίες. Μπορεί επίσης να σας ζητήσει να πληρώσετε για ένα υψηλής ποιότητας κομμάτι ταπετσαρίας υψηλής ποιότητας. Αλλά, αν έχετε την καρδιά σας σε μια συγκεκριμένη ταπετσαρία, ακόμη και αυτό αξίζει τον κόπο.

Κατεβάστε την εφαρμογή Backdrops

Cool Wallpapers HD

Αυτή είναι μια άλλη έκδοση στις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας για Android. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή ταπετσαρίας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στη θέση της λόγω της τεράστιας συλλογής ταπετσαριών υψηλής ποιότητας και της εύκολης πλοήγησης. Έχετε μια τεράστια ποικιλία από εξαιρετικά διασκεδαστικές ταπετσαρίες για να επιλέξετε από τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Επί του παρόντος, η εφαρμογή διαθέτει περισσότερες από 100.000 συλλογές εκπληκτικών ταπετσαριών στην αποθήκη της με περισσότερες προστίθενται καθημερινά.

Με αυτήν την εφαρμογή, η πλοήγηση στις ταπετσαρίες γίνεται επίσης πολύ λειτουργική. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εικόνες με μεγάλη ευκολία και έτσι διευκολύνει την τέλεια επιλογή. Αυτή η εφαρμογή έχει αποκτήσει ώθηση τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει μια εντυπωσιακή βαθμολογία 4,8 αστέρων στα 5 στο Google Play Store. Μπορείτε επίσης να περιμένετε την καταπληκτική υποστήριξη Android Wear με αυτήν την εφαρμογή. Είναι εντελώς δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε την εφαρμογή Cool Wallpapers HD

Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Αυτή η εφαρμογή παίρνει το όνομά της από έναν ρωσικό όρο που υποδηλώνει «μουσείο». Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η δωρεάν εφαρμογή ταπετσαρίας είναι ένα «μουσείο» μερικών από τις καλύτερες και τις πιο ελκυστικές ζωντανές ταπετσαρίες για τη συσκευή Android. Η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας Muzei ενημερώνει τακτικά για να παρέχει μια πλούσια συλλογή κλασικών έργων τέχνης στους χρήστες της. Το καλύτερο μέρος της χρήσης αυτής της εφαρμογής ζωντανής ταπετσαρίας είναι ότι μπορείτε απλά να την αφήσετε να παίζει στη συσκευή σας. Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του, η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας Muzei θα συνεχίζει να εμφανίζει μια συλλογή από τα διάσημα έργα τέχνης στη συσκευή Android κάθε μέρα.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να δείτε την οθόνη του έργου τέχνης, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τη δική σας γκαλερί για να λειτουργήσει ως ζωντανή ταπετσαρία στη συσκευή σας. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα στον εμπλουτισμό της εμπειρίας του χρήστη, αυτή η εφαρμογή δημιουργεί ένα ειδικό εφέ bokeh (θολή) στην οθόνη ταπετσαριών έτσι ώστε τα εικονίδια και η αρχική οθόνη να παραμένουν στο κέντρο της σκηνής. Η εφαρμογή έρχεται επίσης με υποστήριξη για Android Wear και Dashclock.

Κατεβάστε την εφαρμογή Muzei Live Wallpaper

Φόντο HD

Αυτή η εφαρμογή βρίσκεται στη βιομηχανία για μεγάλο χρονικό διάστημα και, ως εκ τούτου, παραμένει η αγαπημένη μεταξύ των περισσότερων χρηστών Android. Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας, ταπετσαρίες HD σε smartphone ή tablet Android, τότε αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια για εσάς. Η εφαρμογή Backgrounds HD wallpaper έχει τόνους ελκυστικών επιλογών ταπετσαρίας για τους χρήστες του Android.

Με τις πρόσφατες ενημερώσεις, τα σχέδια των ταπετσαριών έχουν επίσης εκσυγχρονιστεί μαζί με την εισαγωγή ορισμένων εξαιρετικά δροσερών τρισδιάστατων σχεδίων για να σας μαγέψουν. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στην κορυφαία ποιότητα εικόνας, τότε η εφαρμογή προσφέρει την επιλογή πολλαπλών αναλύσεων για να διαλέξετε.

Κατεβάστε την εφαρμογή Backgrounds HD

Ταπέτ

Αυτή είναι μια νέα προσφορά στη λίστα των δωρεάν εφαρμογών ταπετσαρίας για Android. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει δημοτικότητα αρκετά γρήγορα. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές ταπετσαρίας, αυτή η εφαρμογή δεν παρέχει φόντο για την ταπετσαρία σας Android. Από την άλλη πλευρά, δημιουργεί μια εξατομικευμένη ταπετσαρία για εσάς. Μόλις ανοίξετε αυτήν την εφαρμογή, υπάρχουν τόνοι χρωμάτων και σχεδίων από τα οποία μπορείτε να κάνετε την επιθυμητή επιλογή. Όταν επιλέγετε το ίδιο, αυτή η εφαρμογή δημιουργεί μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία για εσάς.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή ταπετσαρίας Tapet δημιουργεί επίσης ελκυστικές ταπετσαρίες με βάση την ανάλυση οθόνης της συσκευής σας Android. Αυτό διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα ταπετσαρίας που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν με ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Κατεβάστε την εφαρμογή Tapet

Wonderwall

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα όχι τόσο διάσημο όνομα στη λίστα των δωρεάν εφαρμογών ταπετσαρίας για Android. Ωστόσο, λόγω της απλής διεπαφής και των εκπληκτικών προσφορών ταπετσαριών, γίνεται το νέο αγαπημένο πολλών χρηστών Android. Αν και αυτή η εφαρμογή μπορεί να μην διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή από μια ποικιλία ταπετσαριών, ωστόσο, έχει μερικά από τα καλύτερα σχέδια που επιλέγονται από τους προγραμματιστές. Τα περισσότερα από τα αόριστα σχέδια αποτελούνται από αφηρημένες δημιουργίες και εκπληκτικές φωτογραφίες.

Όλες οι εικόνες με τη μορφή δωρεάν ταπετσαριών σε αυτήν την εφαρμογή είναι υψηλής ανάλυσης και ταιριάζουν καλά στην οθόνη οποιασδήποτε συσκευής Android. Μερικές από τις πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνουν την υποβολή φωτογραφίας για να εμφανίζεται στην εφαρμογή, την αυτόματη ρύθμιση ταπετσαριών στη συσκευή και πολλά άλλα. Διατίθεται δωρεάν, χωρίς περιττή διαφήμιση.

Κατεβάστε την εφαρμογή Wonderwall

Zedge

Αυτή είναι μια καταπληκτική δωρεάν εφαρμογή Android. Εκτός από την προσφορά εκπληκτικών ταπετσαριών για το smartphone και καρτέλα Android σας δωρεάν, προσφέρει επίσης ήχους ειδοποίησης, ήχους κλήσης και ήχους συναγερμού. Όσον αφορά τη συλλογή ταπετσαριών, είναι τεράστια με μερικές από τις πιο ασυνήθιστες, αλλά περίεργες εικόνες που δεν μπορούσαν να βρεθούν πουθενά αλλού. Μπορείτε να αναζητήσετε τις επιθυμητές ταπετσαρίες σύμφωνα με διαφορετικές κατηγορίες. Υπάρχουν επίσης μερικά από τα καλύτερα σχέδια ταπετσαριών που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Η εφαρμογή ταπετσαρίας Android δωρεάν Zedge προτιμάται από εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Οι ταπετσαρίες HD βελτιστοποιούνται σύμφωνα με την αρχική οθόνη της συσκευής σας Android.

Κατεβάστε την εφαρμογή Zedge

Ταπετσαρίες από την Google

Εάν δεν εμπιστεύεστε καμία άλλη επωνυμία δωρεάν ταπετσαρίας για τη συσκευή Android, τότε το Wallpaper από την Google είναι κάτι που μπορείτε να εμπιστευτείτε ολόκληρη. Αυτή είναι μια από τις πιο απλές και, ως εκ τούτου, οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας για Android στην αγορά από τώρα. Αν και αυτή η εφαρμογή μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μικρότερη συλλογή από τις δωρεάν ταπετσαρίες, όλες είναι υψηλής ποιότητας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες ταπετσαρίες από αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο με τη βοήθεια του Google+, του Google Earth και διαφόρων άλλων πηγών με τους συνεργάτες της Google. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας με Android 7.0 Nougat ή μεταγενέστερη έκδοση, τότε μπορείτε να περιμένετε και ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες με αυτήν την εφαρμογή.

Κατεβάστε την εφαρμογή Wallpapers By Google

Mysplash

Είναι το προϊόν του Unsplash.com που είναι ένας διάσημος ιστότοπος που προσφέρει πληθώρα εικόνων υψηλής ανάλυσης. Αυτές οι εικόνες υψηλής ποιότητας είναι διαθέσιμες σε αυτήν την εφαρμογή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ταπετσαρία στη συσκευή σας δωρεάν. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατοντάδες καταπληκτικές εικόνες και φωτογραφίες που μπορεί να είναι ιδανικές για την ταπετσαρία της συσκευής σας.

Με εκπληκτική βαθμολογία 4,7 στα 5, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για αναζήτηση και ακόμη και λήψη δωρεάν εικόνων δωρεάν στη συσκευή σας. Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε την εφαρμογή Mysplash

Καιρός

Αυτό είναι ένα καινοτόμο κομμάτι στη γκάμα των δωρεάν εφαρμογών ταπετσαρίας για Android. Μπορείτε να εναρμονίσετε την ταπετσαρία της συσκευής σας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες της επιλογής σας. Δεν είναι τόσο υπέροχο; Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή σας προσφέρει την αίσθηση μιας ταπετσαρίας ζωντανής καιρού στη συσκευή Android. Αυτή η εφαρμογή θα εμφανίσει τις καιρικές παραλλαγές όπως ομίχλη, βροχή, ηλιόλουστο ή χιόνι στο σκηνικό της συσκευής σας και η εμφάνιση είναι απλά μαγευτική. Τα εφέ ταπετσαρίας ταιριάζουν ακόμη και με τον πραγματικό καιρό. Δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τα προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας.

Με εκπληκτική βαθμολογία 4,0 στα 5, αυτή η εφαρμογή ταπετσαρίας γίνεται το νέο αγαπημένο όλων των εραστών του καιρού. Με εκπληκτικές οθόνες διαφορετικών καιρικών συνθηκών στην οθόνη της συσκευής σας, αναβαθμίστε τη διάθεσή σας σε καθημερινή βάση. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φόντο ή ταπετσαρίες με μερικά δροσερά καιρικά εφέ. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν με ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε την εφαρμογή Weatherback

Έχετε κουραστεί να βλέπετε την ίδια βαρετή ταπετσαρία στην οθόνη Android σας κάθε μέρα; Μεταβείτε σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας για Android και κατεβάστε τις τώρα!

Διαβάστε επίσης - Καλύτερες εφαρμογές Android Lite για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found