Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 που δεν εκκινεί

Έχουμε ένα άλλο ζήτημα για το οποίο οι αναγνώστες μας έχουν γράψει σε εμάς και είναι: Πώς να φτιάξετε το Samsung Galaxy S3 και να μην σας κάνει να το κάνετε. Έχουμε δώσει διορθώσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν το Samsung Galaxy S3, οπότε αν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα διαβάστε και αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με το Galaxy S3 μπορείτε να διαβάσετε άλλα άρθρα που δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας Αυτό ήταν ένα κοινό ζήτημα για πολλούς χρήστες και θα μοιραστούμε μερικές πιθανές λύσεις. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στο πώς να επιδιορθώσετε το Samsung Galaxy S3 και όχι το πρόβλημα.

Δείτε ένα lso: Πώς να ενημερώσετε το Samsung Galaxy σε Android 4.4 KitKat

Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 που δεν εκκινεί

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για να επιλύσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy S3 not Booting Up

Σκληρή επανεκκίνηση του Samsung Galaxy S3

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα όπως μια συσκευή που δεν εκκινεί, μια συσκευή έχει κολλήσει ή παγώσει, μια συσκευή λειτουργεί αργά κ.λπ. Μην το κάνετε μόνο μία ή δύο φορές, αλλά κάντε πολλές φορές μόνο για να κάνετε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. Αυτό διορθώνει το 50% αυτών των ζητημάτων.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Volume up + Home Button + Power
 • Περιμένετε μέχρι να δονηθεί το τηλέφωνο και να εμφανιστεί το λογότυπο του Android στην οθόνη, αφήστε στη συνέχεια όλα τα κουμπιά
 • Επιλέξτε Διαγραφή δεδομένων / Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας κουμπιά έντασης και κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε
 • Διαγράψτε Ολα τα δεδομένα του χρήστη
 • Μετά από αυτό, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας με το κουμπί λειτουργίας

Αφαιρέστε την μπαταρία, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το Samsung Galaxy δεν θα γυρίσει είναι να αδειάσετε οποιοδήποτε στατικό ηλεκτρισμό που είναι αποθηκευμένο σε οποιοδήποτε από τα ηλεκτρικά εξαρτήματα του τηλεφώνου, κάτι που ενδέχεται να εμποδίζει την σωστή εκκίνηση του τηλεφώνου σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την μπαταρία από το τηλέφωνο, μόλις τελειώσει, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά τοποθετήστε ξανά την μπαταρία. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Εάν το τηλέφωνο παραμείνει νεκρό ακόμη και μετά από αυτό, προχωρήστε στο επόμενο βήμα που δίνεται παρακάτω.

Εκκινήστε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία

Σε ασφαλή λειτουργία, θα εκτελούνται μόνο προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αυτό αποκλείει τη δυνατότητα μιας εφαρμογής τρίτου μέρους να εμποδίζει την κανονική εκκίνηση του τηλεφώνου. Θα τρέχει απλώς και το πολύ σε προεγκατεστημένες εφαρμογές και τίποτα άλλο. Έτσι, εάν η εφαρμογή προκαλεί το πρόβλημα, θα το ξέρετε κάνοντας αυτό.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα
 • Αμέσως μετά την εμφάνιση της οθόνης Samsung Galaxy S3, αφήστε το κουμπί λειτουργίας και πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης.
 • Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει και το κείμενο της Ασφαλούς λειτουργίας θα είναι ορατό στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

www.fixedbyvonnie.com

Εάν το τηλέφωνό σας εκκινείται σε ασφαλή λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι είναι μια εφαρμογή που εμποδίζει την εκκίνηση του τηλεφώνου σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται σε μία από τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές. Διαγράψτε τα. Αυτό μπορεί εύκολα να διορθώσει το γαλαξία σας Samsung από την εκκίνηση.

Εκκίνηση σε λειτουργία ανάκτησης και εκκαθάριση του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης

 • Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης έντασης, αρχικής οθόνης και λειτουργίας.
 • Όταν το τηλέφωνο δονείται, αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης συστήματος Android.
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης ήχου για να επισημάνετε το "wipe cache partition" και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε.
 • Το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί αυτόματα μετά την κατάργηση του διαμερίσματος της προσωρινής μνήμης.

Σε αυτό το σημείο, εάν δεν μπορείτε να εκκινήσετε τη λειτουργία ανάκτησης, τότε το πρόβλημα είναι είτε με την μπαταρία σας είτε με το διακόπτη τροφοδοσίας του τηλεφώνου σας.

Δοκιμάστε μια νέα μπαταρία

Αγοράστε μια ολοκαίνουργια μπαταρία, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε εάν ήταν πραγματικά η μπαταρία που προκάλεσε το πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια αυθεντική μπαταρία Samsung συμβατή με το S3 και τη φορτίζετε για 12 έως 16 ώρες πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Σχετικά - Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy

Πρόσφατες δημοσιεύσεις