Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και είναι εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας, όπως νέο Touchwiz UI, οπτική κάμερα σταθεροποίησης εικόνας 16MP, νέα γλώσσα σχεδιασμού κ.λπ. -Η αφαιρούμενη μπαταρία των 2550 mAH την έχει καταστήσει πιο ισχυρή. Η μη αφαιρούμενη μπαταρία είναι η νέα εισαγωγή στο σχεδιασμό Galaxy S. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα σε όλα τα Smartphone και οι χρήστες του Galaxy S6 ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα μετά από μερικούς μήνες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την επίλυση του προβλήματος της μπαταρίας του Samsung Galaxy S6.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος αργής φόρτισης στο Galaxy S6.

Διαβάστε επίσης - Προβλήματα και λύσεις Galaxy S6

Τρόποι επίλυσης του προβλήματος της μπαταρίας του Samsung Galaxy S6

Δεν είναι πάντα απαραίτητο μόνο το λειτουργικό σύστημα και η μπαταρία να συμβάλλουν στο πρόβλημα της μπαταρίας, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες εφαρμογές και προγράμματα στο τηλέφωνο που μπορούν να προκαλέσουν το πρόβλημα. Όλοι οι πιθανοί τρόποι επίλυσης του προβλήματος αναφέρονται εδώ.

Βρείτε εφαρμογές που προκαλούν περισσότερη εξάντληση της μπαταρίας:

Όταν αντιμετωπίζετε το ζήτημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Galaxy S6, το πρώτο πράγμα θα ήταν να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή που εξαντλεί την περισσότερη μπαταρία. Οι εφαρμογές και τα αποθέματα τρίτων εξαντλούν πάντα περισσότερη μπαταρία σε οποιοδήποτε Smartphone. Μερικές φορές αυτό δεν είναι η εφαρμογή, αλλά μάλλον σφάλματα και το πρόβλημα στην εφαρμογή προκαλεί την εξάντληση τεράστιας μπαταρίας. Επομένως, ελέγξτε το μεταβαίνοντας στην ενότητα ρυθμίσεων και μπαταρίας στο Samsung Galaxy S6 και μάθετε ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί πόση μπαταρία. Μάθετε την εφαρμογή ένοχος και εγκαταστήστε την ξανά. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα, απεγκαταστήστε την εφαρμογή και δείτε αν υπάρχει καλό αποτέλεσμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εκκινήστε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία:

Η εκκίνηση της συσκευής σε ασφαλή λειτουργία είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό της εφαρμογής ένοχου που εξαντλεί την ασυνήθιστη μπαταρία. Αυτό το βήμα είναι χρήσιμο όταν δεν μπορείτε να μάθετε την εφαρμογή ένοχος. Η εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές τρίτων και σας βοηθά να διαχωρίσετε την εφαρμογή που δημιουργεί το πρόβλημα. Εδώ είναι ο τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία:

> Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης της έντασης μέχρι να εκκινήσει.

> Τώρα αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά όχι το πλήκτρο έντασης.

> Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα κείμενο ασφαλούς λειτουργίας στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Επανεκκινήστε τη συσκευή:

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί μερικές φορές να λύσει το πρόβλημα. Εάν παρατηρήσετε ότι το Samsung Galaxy S6 σας έχει υπερθερμανθεί, απλώς απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το ξανά. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί τότε.

Απενεργοποιήστε τις αχρησιμοποίητες υπηρεσίες:

Εάν κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους δεν προκαλεί το πρόβλημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας Galaxy S6 και η επανεκκίνηση δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε αυτό το βήμα. Κλείστε τις υπηρεσίες όπως συνδεσιμότητα Bluetooth, συνδεσιμότητα Wi-Fi, NFC και GPS όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

Να θυμάστε επίσης ότι όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε κακή περιοχή σήματος, προσπαθεί σκληρά να βρει σήμα που προκαλεί αρκετή αποστράγγιση μπαταρίας. Ενεργοποιήστε λοιπόν τη λειτουργία αεροπλάνου σε εκείνες τις περιοχές που έχουν κακό σήμα 4G ή LTE.

Ενεργοποιήστε τις λειτουργίες λογισμικού του Galaxy S6:

Το Samsung Galaxy S6 διαθέτει δύο δυνατότητες λογισμικού, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Και οι δύο μπορούν να εξοικονομήσουν διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν είναι ενεργοποιημένες. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη δόνηση, μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης, περιορίζει το φως της οθόνης αφής και περιορίζει την απόδοση της CPU για εξοικονόμηση μπαταρίας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι χρήσιμη όταν έχετε πολύ λιγότερη μπαταρία. Αλλάζει το θέμα σε κλίμακα του γκρι με τον περιορισμό των χρησιμοποιήσιμων εφαρμογών. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις, σύρετε το σύστημα και μετά μπαταρία.

Χρησιμοποιήστε μαύρη ταπετσαρία:

Η μαύρη ταπετσαρία μπορεί να εξοικονομήσει τεράστια μπαταρία. Αν και δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ορίσετε ως ταπετσαρία μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις> προσωπικά> ταπετσαρία> συλλογή.

Αλλαγή του προγράμματος εκκίνησης:

Το Touwiz UI και ο εκτοξευτής του έχουν βελτιωθεί πολύ στο Galaxy S6, αλλά μπορείτε να το αντικαταστήσετε για να δείτε αν υπάρχει κάποιο καλό αποτέλεσμα. Το Nova Launcher είναι μια καλή επιλογή στο Android.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση:

Αυτή είναι η τελευταία επιλογή όταν δεν λειτουργεί τίποτα. Αυτό το βήμα θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνό σας, οπότε πρώτα πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας και εκτελέστε αυτό το βήμα.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> προσωπικές> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> επαναφορά συσκευής.

Εάν το ζήτημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας Galaxy S6 εξακολουθεί να υπάρχει για εσάς, τότε πρέπει να αγοράσετε μια μπαταρία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found