6 τρόποι επίλυσης προβλήματος σύνδεσης ή μη έγκυρου κωδικού MMI

Εδώ στο Technobezz, καλύψαμε πολλές λύσεις για προβλήματα σε όλα σχεδόν τα κινητά τηλέφωνα. Οι παραλλαγές Samsung Galaxy είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και, έχουμε γράψει μερικές από τις απλούστερες και χρήσιμες λύσεις για διάφορα θέματα. Ενώ υπάρχουν πολλά κοινά λάθη στον γαλαξία της Samsung, ορισμένα από τα προβλήματα που πραγματικά μας τραβούσαν την προσοχή και, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν το πιο δύσκολο ήταν το πρόβλημα σύνδεσης ή ο μη έγκυρος κωδικός MMI.

Εδώ είναι τι είπε ο χρήστης:

Γεια σας, Αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρο κωδικό MMI… Δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω κλήσεις και μηνύματα κειμένου και δεν μπορώ να επαναφορτίσω τον χρόνο λειτουργίας.

Συνήθως βλέπετε αυτό το σφάλμα όταν πρόκειται να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, να συμπληρώσετε, να επαναφορτίσετε ή να εκτελέσετε οποιαδήποτε λειτουργία που έχει σχεδιαστεί από τον παροχέα υπηρεσιών Sim, όπως η προσθήκη κουπονιού για την εκτέλεση κωδικού USSD.

Τι προκαλεί πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρο κωδικό MMI

Ενώ διαφέρουν διαφορετικοί πάροχοι κινητών τηλεφώνων χώρας, το μη έγκυρο σφάλμα κωδικού MMI εντοπίζεται κυρίως σε διπλά smartphone Sim, όπως το Samsung Galaxy S Duos.

Τρόπος διόρθωσης προβλήματος σύνδεσης ή μη έγκυρου κώδικα MMI

Μέθοδος 1

Καταγράφω πρώτα αυτήν τη λύση επειδή οι χρήστες είχαν λιγότερη προσοχή σε αυτό, αλλά είναι η πιο απλή και πιο αποτελεσματική. Απενεργοποίηση εφαρμογών - υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν βρει μια λύση διαγράφοντας μια εφαρμογή που ενδέχεται να προκάλεσε το σφάλμα κώδικα MMI. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους. Για να μάθετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να σας προκαλεί αυτό το σφάλμα, απλά πρέπει να μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία στο τηλέφωνό σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το Samsung Galaxy.

Τι είναι η ασφαλής λειτουργία;

Η ασφαλής λειτουργία μοιάζει πολύ με την ασφαλή λειτουργία ενός υπολογιστή. Δεν φορτώνει εφαρμογές. Βασικά, απενεργοποιεί προσωρινά όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και υπηρεσίες που συνοδεύουν το τηλέφωνο.

  Πώς να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία

Για να μπείτε σε ασφαλή λειτουργία και να μάθετε αν υπάρχει μια εφαρμογή ένοχος που ενδέχεται να παρεμποδίζει τη λειτουργία δικτύου του τηλεφώνου σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Το App Like FX Camera θεωρείται μια απόλαυση στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, για να μπείτε σε ασφαλή λειτουργία:

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας
 • Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
 • Κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας συνεχίστε να πατάτε το κουμπί μενού. αυτό είναι το κουμπί αριστερά του αρχικού κλειδιού.
 • Θα σας υποδεχτεί με ένα λογότυπο ασφαλούς λειτουργίας στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

Τώρα είναι ώρα να δοκιμάσετε.

 • Εισαγάγετε τον ίδιο κωδικό προθέματος που δοκιμάσατε προηγουμένως μέσα στον επιλογέα και δείτε αν λειτουργεί π.χ. "* 135 #
 • Εάν λειτουργεί, τότε υπάρχει μια εφαρμογή που προκαλεί το σφάλμα μη έγκυρου κώδικα MMI στο τηλέφωνό σας Android.
 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και καταργήστε τυχόν πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές

Μέθοδος 2

Ένας άλλος απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης ή τον μη έγκυρο κώδικα MMI στο τηλέφωνο Android είναι να προσθέσετε κόμμα στο τέλος του κώδικα προθέματος.

Για παράδειγμα:

Εάν ο κωδικός του προθέματος είναι * 2904 * 7 #, τότε εάν προσθέσετε το κόμμα στο τέλος θα έκανε ακριβώς το κόλπο που θα μοιάζει με * 2904 * 7 #,

Ή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο + μετά από * l ike * + 2904 * 7 #

Προσθέτοντας το κόμμα, αναγκάζει τη λειτουργία να εκτελέσει και να παραβλέψει οποιοδήποτε σφάλμα που παρεμποδίζει.

Μέθοδος 3

Διαβάστε επίσης: Μυστικοί κωδικοί για όλες τις παραλλαγές Samsung Galaxy (S2 / S3 / S4 / S5)

Για να επιδιορθώσετε πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρο κωδικό MMI στο Samsung Galaxy, αυτή η μέθοδος απαιτεί απλώς να εισέλθετε στη λειτουργία πληροφοριών συσκευής και να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο για να ενεργοποιήσετε το IMS μέσω SMS

Για να εισέλθετε στη λειτουργία πληροφοριών:

 • Καντράν *#*# 4636# *#* στον επιλογέα
 • Μεταβείτε στις Πληροφορίες συσκευής / τηλεφώνου
 • Κάντε κλικ στο "Run Ping Test"
 • Μετά την εκτέλεση του τεστ Ping
 • Κάντε κλικ στο "Απενεργοποίηση ραδιοφώνου"
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Ενεργοποίηση SMS μέσω IMS"

IMS: Υποσύστημα πολυμέσων IP

IP: Πρωτόκολλο Διαδικτύου

SIP: Πρωτόκολλο έναρξης συνεδρίας

Ενώ αυτή η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη, τα SMS αποστέλλονται ή λαμβάνονται για περίοδο 1x (φορές), η σύνδεση άλλαξε το κύκλωμα

Τέλος επανεκκινήστε.

Μέθοδος 4

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας πολλές φορές μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Βασικά, ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας και το σπίτι μέχρι να απενεργοποιηθεί το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Μέθοδος 5

Στο Technobezz, υπάρχουν πάντα περισσότεροι από ένας τρόποι επίλυσης ενός προβλήματος και εδώ έχουμε μια συλλογή λύσεων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρακάτω είναι άρθρα για διαφορετικά προβλήματα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους χρήστες μου βρήκαν μια λύση εφαρμόζοντας την ίδια αρχή.

Μεταβείτε σε αυτά τα άρθρα και ακολουθήστε τα βήματα με ακρίβεια:

Μέθοδος 5Α: Επιδιόρθωση μη έγκυρου κωδικού MMI: Εισαγάγετε κάρτα SIM για πρόσβαση σε υπηρεσίες δικτύου

Μέθοδος 5Β: Επιδιόρθωση μη έγκυρου κωδικού MMI ή προβλήματος σύνδεσης στο Samsung Galaxy S4

Μέθοδος BC: Επιδιόρθωση μη έγκυρου κωδικού MMI Επαναφέροντας τον αριθμό IMEI

Μέθοδος 6

Μεταβείτε σε:

 • Ρυθμίσεις
 • Σύνδεση δικτύου
 • Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας
 • Διαχειριστές δικτύου, θα ξεκινήσει την αναζήτηση. Θα δείτε διαθέσιμα δίκτυα. Επιλέξτε τον πάροχο υπηρεσιών σας (στο & t ή στο Verizon κ.λπ.)
 • Εάν επιλέξατε έναν και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε μη έγκυρο κωδικό MMI,
 • Συνδεθείτε ξανά, συνήθως μπορεί να χρειαστούν έως και 4-5 προσπάθειες προτού αρχίσει να λειτουργεί.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found