Πώς να επιλύσετε το Android που δεν λαμβάνει ομαδικά κείμενα από πρόβλημα iPhone

Το Android και το iPhone και οι δύο έχουν καταλάβει την αγορά του κινητού κόσμου με τα ελκυστικά χαρακτηριστικά τους. Όμως, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι το Android δεν λαμβάνει ομαδικά κείμενα από το iPhone. Οι χρήστες που άλλαξαν πρόσφατα στο Android από το iPhone αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Θα μοιραστούμε πολλές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε ξανά τα πράγματα σε κίνηση, οπότε ελπίζουμε ότι τα ομαδικά μηνύματα θα λειτουργούν καλά.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε τον αριθμό IMEI σε Android και iPhone

Γιατί το Android δεν λαμβάνει ομαδικά κείμενα από το iPhone;

Στην περίπτωση μηνυμάτων iPhone, το iMessage λειτουργεί δρομολογώντας μηνύματα iPhone σε iPhone μέσω των διακομιστών της Apple αντί να τα στέλνουμε ως πραγματικά μηνύματα κειμένου. Έτσι, παρόλο που έχετε αφήσει το iPhone και έχετε μεταβεί στο Android, το iMessage συνεχίζει να το κάνει μέχρι να το απενεργοποιήσετε. Και γίνεται απογοητευτικό για τους χρήστες που πρόσφατα άλλαξαν στο Android από το iPhone. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το απενεργοποιήσετε για να λύσετε το πρόβλημα. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε τις λύσεις.

Βήματα για να διορθώσετε το Android που δεν λαμβάνει ομαδικά κείμενα από το iPhone

Tech Radar Ινδία

Λύση No.1:

Πρέπει να απενεργοποιήσετε το iMessage για τον αριθμό σας για να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν έχετε ακόμα το παλιό iPhone μαζί σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Βγάλτε την κάρτα SIM από τη συσκευή Android και τοποθετήστε την στο iPhone
 • Στη συνέχεια, στο iPhone, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Μηνύματα
 • Θα δείτε το iMessage στην κορυφή, απενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή
 • Βγάλτε την κάρτα SIM και τοποθετήστε τη στη συσκευή Android
 • Τώρα μεταβείτε στο εικονίδιο του μηνύματος στο νέο σας τηλέφωνο Android και στείλτε μηνύματα σε μερικούς από τους φίλους σας που χρησιμοποιούν το iPhone και δείτε αν όλα λειτουργούν καλά.

Λύση No.2:

Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη για όσους έχουν ήδη πουλήσει το παλιό iPhone. Μπορείτε ακόμα να απενεργοποιήσετε το iMessage μεταβαίνοντας σε αυτόν τον σύνδεσμο. Ακολουθήστε τα βήματα για αυτό:

 • Μεταβείτε στον παραπάνω σύνδεσμο
 • Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στη διαθέσιμη φόρμα
 • Κάντε κλικ στο Αποστολή κωδικού
 • Θα λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης στο τηλέφωνο
 • Εισαγάγετε το ξανά στην απαιτούμενη θέση στη φόρμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή
 • Αυτό είναι, το iMessage θα απενεργοποιηθεί εντός 24 ωρών.

Πρόσθετες λύσεις:

Εάν απενεργοποιήσατε το iMessage, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε. Μερικοί από τους αναγνώστες μας μοιράστηκαν κάποιες λύσεις που τους έκαναν το κόλπο.

Εάν μόλις αλλάξατε από iPhone σε Android, όλες οι επαφές σας που χρησιμοποιούν iPhone θα πρέπει να αλλάξουν τον αριθμό τηλεφώνου σας. Όταν κάποιος εισάγει μια επαφή στο iPhone, ο αριθμός προστίθεται ως iPhone από προεπιλογή. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να αλλάξουν τον αριθμό σας από iPhone σε κινητό.

Ένα άλλο τέχνασμα που λειτούργησε για πολλούς είναι πολύ απλό. Όταν τα ομαδικά μηνύματα δεν λειτουργούν για κάποιο λόγο, απλώς διαγράψτε το νήμα. Θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί ξανά.

Συζήτηση για το Android που δεν λαμβάνει ομαδικά κείμενα από πρόβλημα iPhone

LMT

Έχω τηλέφωνο Android και πρόσφατα (την τελευταία εβδομάδα) το τηλέφωνό μου αρνείται να λάβει ομαδικά μηνύματα από χρήστες iPhone. Δεν είχα ποτέ iPhone, αλλά πήγα στον ιστότοπο της Apple για να καταργήσω την εγγραφή του αριθμού μου. Η Apple είπε ότι ο αριθμός μου δεν είναι εγγεγραμμένος στο imessage, κάτι που έχει νόημα.

Νιώθω ότι αυτό συνέβη λίγο καιρό όταν οι χρήστες του iPhone ονόμασαν το κείμενο της ομάδας. Το επιλύσαμε καταργώντας την ονομασία της ομάδας. Αυτό είναι ένα ηλίθιο πρόβλημα. Υπάρχει μια έξυπνη λύση για μελλοντικά ομαδικά μηνύματα;

Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες για το πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Μόνο

Έχω ένα Galaxy S6 edge και έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μόνο με κάποιους φίλους / ομαδικές συζητήσεις, ενώ άλλοι λειτουργούν καλά. Είναι πραγματικά περίεργο. Τέλος πάντων, για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα, σκέφτομαι σοβαρά να πάω iPhone την επόμενη φορά που θα χρειαστώ για ένα τηλέφωνο. Είναι πραγματικά απογοητευτικό να στέλνουμε ομαδικά μηνύματα μέσω Facebook ή με διαφορετικούς τρόπους εάν τα ομαδικά κείμενα δεν λειτουργούν σωστά. Προκάλεσε πραγματικά έναν πολύ μεγάλο αγώνα μέσα στην οικογένεια με μερικούς από τους πεθερούς. Ξέρω ότι είναι λάθος της Apple, αλλά μερικές φορές αν δεν μπορείτε να τους νικήσετε, εγγραφείτε. Πολύ κακό, αφού το IMO Android είναι καλύτερο από το iPhone. Πολύ κακό δεν υπάρχει εύκολη λύση για ομαδικές συζητήσεις.

Η λύση θα απαιτήσει κάποια εργασία. Πείτε σε όλες τις επαφές σας να μεταβείτε I στα στοιχεία επικοινωνίας σας και να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το iphone σε mobille. Τα iphone είναι προεπιλεγμένα στο iPhone κατά την αρχική εισαγωγή επαφών. Αυτό είναι χρήσιμο αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ το iPhone.

Μικρόφωνο

Μετά την κατάργηση της εγγραφής του αριθμού iPhone και απενεργοποίηση του iMessage σε iPhone, εξακολουθώ να βλέπω αυτό το ζήτημα περιστασιακά. Φαίνεται να συμβαίνει μόνο με άτομα που μου είχαν στείλει μηνύματα μέσω του iMessage όταν είχα ένα iPhone και εξακολουθούν να έχουν ένα. Αυτό εμφανίζεται κυρίως σε ομαδικό κείμενο όπου μπορώ να δω οποιονδήποτε που δεν μου είχε στείλει προηγουμένως μηνύματα στο iMessage ή άτομα που έχουμε κάνει τα ακόλουθα βήματα για να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Διαπίστωσα ότι χρειάζονται δύο βήματα για την επίλυση αυτού του ζητήματος για μένα. Αυτό πρέπει να γίνει για κάθε άτομο που συμπεριλήφθηκε σε ένα ομαδικό κείμενο όταν είχατε το iMessage.

1) Ζητήστε από το άτομο να αλλάξει τον τύπο του αριθμού τηλεφώνου σας από iPhone σε κινητό στις επαφές του.

2) Ζητήστε από το άτομο να διαγράψει ολόκληρο το νήμα κειμένου της ομάδας.

Πιστεύω ότι με ένα υπάρχον ομαδικό κείμενο, το iPhone συνεχίζει να χρησιμοποιεί το iMessage εάν αυτό ήταν προηγουμένως χωρίς να ελέγξει αν ο αριθμός σας έχει οριστεί σε Mobile ή αν ο αριθμός σας είναι έγκυρος στο iMessage.

Καλή τύχη!

Το ίδιο πρόβλημα με το Galaxy s7 Edge του γιου μου. Δεν είχε ποτέ iPhone και δεν μπορεί να λάβει κάποια ομαδικά μηνύματα όταν δημιουργούνται από χρήστες iPhone. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις επαφές για κινητά έναντι iPhone, αλλά αυτό είναι πραγματικά παράλογο. Ένας από τους λόγους που δυσκολεύομαι να επιστρέψω ποτέ στα προϊόντα της Apple.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found