Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy Note 3 που δεν φορτίζει

Το ζήτημα Samsung Galaxy Note 3 Not Charging μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους που ξεκινούν από την υπερθέρμανση, την αποστράγγιση βαριά, τους τομείς κακής φόρτισης, τον φορτιστή χαμηλής τάσης, την απόρριψη συστήματος χαμηλής κατανάλωσης ή εφαρμογές ένοχων.

Ίσως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πίσω από το Samsung Galaxy Note 3 να μην φορτίζει το πρόβλημα και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είτε τα συντρίμμια είτε η σκόνη βρίσκονται μέσα στη θύρα USB που χρησιμοποιείται για φόρτιση. Η σύνδεση για φόρτιση συνήθως χάνεται, καθώς τα συντρίμμια ενδέχεται να διέκοψαν την ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για να επιτραπεί στον φορτιστή να τροφοδοτήσει το Samsung Galaxy Note 3. Μπορείτε να τα λύσετε μόνοι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της φόρτισης του Samsung Galaxy Note 3.

Δείτε επίσης: Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Samsung Galaxy Note 3

Βήματα για να επιδιορθώσετε το Samsung Galaxy Note 3 που δεν φορτίζει το ζήτημα

Διορθώστε το πρόβλημα Samsung Galaxy Note 3 που δεν φορτίζει

Λύση 1 - Διορθώστε το Galaxy Note 3 που δεν φορτίζεται

Το πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα εργαλεία που απαιτούνται για να διορθώσετε τη θύρα USB του Samsung Galaxy Note 3:

 • Καθαρή και στεγνή οδοντόβουρτσα
 • Είτε συνδετήρας χαρτιού, p ή βελόνα.

Βήματα

 • Όταν έχετε τα εργαλεία, αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα Samsung Galaxy Note 3 και μετά αφαιρέστε την μπαταρία.
 • Πάρτε τον πείρο, το συνδετήρα ή τη βελόνα στη θύρα USB και μετακινήστε το πλάι-πλάι μέσα στους τοίχους για να αφαιρέσετε τη σκόνη και κάθε άλλο είδος συντρίμμια που βρήκαν το δρόμο τους μέσα στη θύρα φόρτισης.
 • Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις τρίχες της οδοντόβουρτσας στη θύρα φόρτισης Samsung Galaxy Note 3 και, στη συνέχεια, βουρτσίστε απαλά και κάτω.

 • Συνδέστε το φορτιστή σας στο Samsung Galaxy Note 3 και παρακολουθήστε εάν αρχίσει να φορτίζει.
 • Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει η φόρτιση, δοκιμάστε να διορθώσετε τη θύρα USB του Samsung Galaxy note 3, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερα συντρίμμια, κάτι που εμποδίζει τη σύνδεση φόρτισης.

Λύση 2 - Σύστημα απορρίψεων

Ένα απλό Σύστημα απορρίψεων μπορεί να αποκαταστήσει τους κακούς τομείς. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του ακουστικού
 • Πληκτρολογήστε * # 9900 # από ​​εκεί
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε "Χαμηλή μπαταρία απορρίψεως"
 • Πατήστε για ενεργοποίηση

Αυτό είναι. Τώρα ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 3 - Κατάτμηση προσωρινής μνήμης

Η εκτέλεση ενός διαμερίσματος Wipe Cache θα αφαιρέσει τις περιττές αποθηκευμένες κρυφές μνήμες. Αυτή η λύση δεν καταργεί τα προσωπικά σας δεδομένα και, ως εκ τούτου, θεωρείται ασφαλής. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

 • Πρώτα, απενεργοποιήστε εντελώς το Galaxy Note 3 σας.
 • Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αύξησης έντασης ήχου, τροφοδοσίας και αρχικής οθόνης.
 • Όπως βλέπετε το λογότυπο Galaxy Note 3 στην οθόνη, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα.
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης συστήματος Android και στη συνέχεια θα απελευθερωθούν όλα τα πλήκτρα.
 • Θα εμφανίσει διάφορες επιλογές. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για πλοήγηση και το πλήκτρο λειτουργίας για να επιλέξετε.
 • Μεταβείτε και επιλέξτε την επιλογή «σκουπίστε το διαμέρισμα cache».
 • Στη συνέχεια, πηγαίνετε για «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και θα γίνει επανεκκίνηση του συστήματός σας.

www.youtube.com

Λύση 4 - Ασφαλής λειτουργία

Η εκκίνηση του τηλεφώνου σας σε ασφαλή λειτουργία μπορεί να σας δείξει πολλά πράγματα. Θεωρείται ως το νούμερο ένα βήμα για τον εντοπισμό προβλημάτων.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας στο ασφαλές τηλέφωνο, να κάνετε αποστράγγιση μπαταρίας και να ελέγξετε τον ρυθμό αποστράγγισης όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία. Εάν η αποστράγγιση του τηλεφώνου γίνεται πιο αργή σε σύγκριση με την κανονική λειτουργία, τότε θα πρέπει να διαγράψετε εφαρμογές τρίτου μέρους μία προς μία ή να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών πόρων. Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος για τον οποίο το Galaxy Note 3 σας έχει προβλήματα με τη φόρτιση και με την αργή φόρτιση.

Για να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία,

 • Η συσκευή πρέπει να απενεργοποιηθεί πρώτα.
 • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή.
 • Όταν το λογότυπο της Samsung εμφανίζεται στην οθόνη, πατήστε το πλήκτρο μείωσης της έντασης μέχρι να δείτε την οθόνη κλειδώματος.
 • Όταν εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος, θα εμφανιστεί η ασφαλής λειτουργία στην κάτω αριστερή γωνία.

Αυτό είναι. Τώρα για έξοδο από αυτήν τη λειτουργία, απλώς επανεκκινήστε τη συσκευή και θα επιστρέψει στην κανονική λειτουργία.

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι η εφαρμογή είναι ο λόγος που προκαλεί αυτό το ζήτημα, απεγκαταστήστε τις μία προς μία μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών και πατήστε την ύποπτη εφαρμογή για να την απεγκαταστήσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα. Εάν έχετε πάρα πολλές εφαρμογές στη συσκευή σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στις εργοστασιακές προεπιλογές και θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων και των εφαρμογών σας. Γι 'αυτό πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας.

Εάν δεν βλέπετε καμία διαφορά στο ρυθμό αποστράγγισης, κάντε επαναβαθμονόμηση μπαταρίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found