Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Android

Το Android είναι η πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν ό, τι θέλουν. Δεν υπάρχει καμία δουλειά που δεν είναι δυνατή από το Android Smartphone. Πρέπει να έχετε λάβει κάποια κλήση μερικές φορές από έναν αριθμό που δείχνει τον αριθμό ως ιδιωτικό. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να ενεργοποιηθεί ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκλείσετε ή να αποκρύψετε τον αριθμό από άλλα άτομα. Όποιος και αν είναι ο λόγος, εάν η πρόθεση είναι καλή, μπορείτε πάντα να αποκλείσετε τον αριθμό σας στο τηλέφωνο Android ακολουθώντας μερικά βήματα. Οι πιθανοί τρόποι ενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας αναγνώρισης καλούντος εξηγούνται παρακάτω.

Επίσης, εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στη συσκευή σας Android, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τη διαδικασία.

Μάθετε εδώ-Πώς να εγκαταστήσετε το Android SDK / ADB στα παράθυρα

Μέθοδος 1:

Θα συζητήσουμε την καλύτερη μέθοδο για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς να αποκλείσετε πρώτα τον αριθμό σας, κάτι που δεν απαιτεί από εσάς να εγκαταστήσετε ή να κατεβάσετε τίποτα. Οι περισσότερες από τις τελευταίες εκδόσεις του Android, για παράδειγμα το Android kitkat 4.4 και οι νεότερες εκδόσεις περιλαμβάνουν μια λειτουργία απόκρυψης κλήσεων για να σας επιτρέψει να αποκλείσετε τον αριθμό σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία και να περιορίσετε τον παραλήπτη από το να γνωρίζει τον προσωπικό σας αριθμό. Εδώ είναι ο τρόπος ενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας.

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή ρυθμίσεων από την αρχική οθόνη και πατήστε στην επιλογή "κλήση".
  • Πατήστε την επιλογή «πρόσθετες ρυθμίσεις» και στη συνέχεια «αναγνώριση καλούντος».
  • Καθώς πατάτε το αναγνωριστικό καλούντος, θα σας δείξει τρεις επιλογές. Ενεργοποιήστε το κουμπί δίπλα στην επιλογή "Απόκρυψη αριθμού" για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Όταν πραγματοποιείτε μια κλήση, όλοι θα βλέπουν τον αριθμό σας ως ιδιωτικό.

πηγή εικόνας-www.ubergizmo.com

Αλλά το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, κάθε παραλήπτης θα βλέπει τον αριθμό ως ιδιωτικό για κλήσεις και κείμενα. Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να αγνοούν τις κλήσεις από ιδιωτικούς αριθμούς, οπότε μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση που πραγματοποιείτε μια σημαντική κλήση σε κάποιον και τον αγνοεί.

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν απαιτείται ακολουθώντας την ίδια μέθοδο που εξηγείται παραπάνω. Μόνο, το τελευταίο βήμα είναι διαφορετικό όπου πρέπει να αλλάξετε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή "εμφάνιση του αριθμού μου" και η λειτουργία απόκρυψης κλήσεων θα απενεργοποιηθεί.

Μέθοδος 2:

Εάν θέλετε να μάθετε πώς αποκλείετε τον αριθμό σας για έναν μόνο παραλήπτη, ακολουθήστε τη δεύτερη μέθοδο. Αυτή η μέθοδος είναι η ευκολότερη απ 'όλα που απαιτεί από τους χρήστες να προσθέσουν ένα πρόθεμα στον αριθμό παραλήπτη και ο παραλήπτης δεν θα μπορεί να δει τον αριθμό.

Υπάρχει ένας κωδικός που πρέπει να προστεθεί πριν από τον αριθμό παραλήπτη, ο οποίος ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κωδικός είναι * 67, # 37 # και * 37 #. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τα χρησιμοποιήσετε ένα προς ένα για να ελέγξετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κλήση στον αριθμό 6662212345, ο αριθμός που καλείται πρέπει να είναι * 676662212345. Σε περίπτωση που όλοι οι παραπάνω αριθμοί δεν λειτουργούν για εσάς, προσπαθήστε να λάβετε τον κωδικό τηλεφωνώντας στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Επίσης, δοκιμάστε πρώτα να πραγματοποιήσετε μια κλήση στον εναλλακτικό αριθμό σας από το τηλέφωνο Android για να ελέγξετε αν λειτουργεί καθώς δεν θα λάβετε καμία επιβεβαίωση εάν το αναγνωριστικό καλούντος έχει αποκλειστεί ή όχι.

image source-techbeasts.com

Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για έναν μόνο παραλήπτη, ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο και αποκλείστε τον αριθμό σας από την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο άτομο που θέλετε.

Μέθοδος 3:

Η τρίτη μέθοδος για τον τρόπο απόκρυψης του αριθμού τηλεφώνου σας απαιτεί από τους χρήστες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τους. Εάν η λειτουργία απόκρυψης κλήσεων ενεργοποιηθεί μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, γίνεται μόνιμο πράγμα και όλοι οι παραλήπτες θα βλέπουν τον αριθμό σας ως ιδιωτικό. Για να εμφανιστεί το αναγνωριστικό καλούντος, πρέπει να προστεθεί ένας κωδικός * 82 ή * 31 # πριν από τον αριθμό που θέλετε να δείξετε τον πραγματικό σας αριθμό.

Αλλά και πάλι, υπάρχουν μερικά άλλα σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη προτού επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο για να αποκρύψετε το αναγνωριστικό καλούντος. Πρώτον, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τη σύνδεση μετά την πληρωμή και όχι για τα προπληρωμένα προγράμματα. Δεύτερον, η υπηρεσία απαιτεί από εσάς να ξοδέψετε κάποια χρήματα, καθώς ο πάροχος θα χρεώσει σύμφωνα με την πολιτική του. Επίσης, πρέπει να πείσετε τον πάροχο με ορισμένους έγκυρους λόγους για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Επομένως, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε την πρώτη ή τη δεύτερη μέθοδο εάν θέλετε να αποκτήσετε τη δυνατότητα με έναν απλούστερο τρόπο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found