Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gear Fit Manager στο Samsung Galaxy S5

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Samsung Gear Fit μέσω της εφαρμογής Gear Fit Manager στο Galaxy S5, τότε εδώ είναι ένας απλός βήμα προς βήμα οδηγός για εσάς. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Gear Fit Manager στο τηλέφωνό σας και να την εγκαταστήσετε. Θα λάβετε την εφαρμογή από αυτόν τον ιστότοπο - apps.samsung.com/gearfit ή από τις εφαρμογές Samsung. Αφού πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του Gear Fit Manager στο Samsung Galaxy S5, μπορείτε να αρχίσετε να ορίζετε τις προτιμώμενες εφαρμογές σας για το Gear Fit, να διαμορφώσετε ρυθμίσεις για μία τοποθεσία και να ορίσετε επιλογές ειδοποίησης.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Gear Fit με το Samsung Galaxy S5

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Gear Fit Manager στο Samsung Galaxy S5 και για να προσαρμόσετε:

> Πατήστε Εφαρμογές από την Αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.

> Αγγίξτε το Gear Fit Manager.

> Κάτω από την κύρια οθόνη του Gear Fit Manager, μεταβείτε με κύλιση και αγγίξτε το Στυλίκι αρχικής οθόνης.

Gear Fit Manager στο Samsung Galaxy S5

Στυλ αρχικής οθόνης Gear Fit

> Στην περιοχή Στυλίτης αρχικής οθόνης, θα δείτε τις καρτέλες Ρολόι, Ταπετσαρία και Διάταξη. Πατήστε την καρτέλα ταπετσαρία.

> Επιλέξτε μια ταπετσαρία και αγγίξτε την για να την εφαρμόσετε στη συσκευή σας Gear Fit. Αφού κάνετε την επιλογή σας, η συσκευή Gear Fit θα ενημερωθεί.

> Τώρα πατήστε την καρτέλα Ρολόι.

> Επιλέξτε το στυλ ρολογιού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Gear Fit. Απλώς αγγίξτε το στυλ ρολογιού που θέλετε και, στη συνέχεια, το Gear Fit θα ενημερώσει την αλλαγή.

> Αφού επιλέξετε το στυλ ρολογιού και την ταπετσαρία, πατήστε την καρτέλα Διάταξη.

> Στην καρτέλα Διάταξη θα λάβετε επιλογές για να επιλέξετε ποια σειρά διάταξης θέλετε για τη συσκευή Gear Fit. Τα εικονίδια μπορούν να αναδιαταχθούν στο Gear Fit με ένα απλό άγγιγμα, στη συνέχεια κρατήστε πατημένο ένα εικονίδιο και στη συνέχεια σύρετέ το στην προτιμώμενη τοποθεσία σας.

> Αφού ολοκληρωθεί η αναδιάταξη, πατήστε Τέλος. Θα αποθηκεύσει τη νέα διάταξη που κάνατε.

> Αγγίξτε το πλήκτρο Πίσω του τηλεφώνου σας, θα σας οδηγήσει πίσω στην κύρια οθόνη του Gear Fit Manager.

Ειδοποιήσεις Gear Fit

> Στην κύρια οθόνη του Gear Fit Manager στο Samsung Galaxy S5, αγγίξτε Ειδοποιήσεις για να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στη συσκευή σας Gear Fit. Μπορείτε να επιλέξετε να δείτε αναπάντητες κλήσεις, νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εισερχόμενες κλήσεις, συμβάντα ημερολογίου και άλλα. Ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία αγγίζοντας το ρυθμιστικό δίπλα στις Ειδοποιήσεις. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου κάθε στοιχείου στο οποίο θέλετε να εκχωρήσετε μια ειδοποίηση στη συσκευή Gear Fit.

Εάν το Galaxy S5 βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και ληφθεί οποιαδήποτε νέα ειδοποίηση, η οθόνη Gear Fit θα εμφανίσει την ειδοποίηση τώρα.

Για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις Gear Fit, επιστρέψτε στην κύρια οθόνη του Gear Fit Manager και αγγίξτε Ρυθμίσεις. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για το Gear Fit, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας αυτόματου κλειδώματος, να ενεργοποιήσετε τη χειρονομία αφύπνισης, να πατήσετε δύο φορές το πλήκτρο λειτουργίας και άλλα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις