Τι είναι το Smart Manager; Πώς να ενεργοποιήσετε το Smart Manger στο Galaxy S6 edge plus;

Τι είναι το Smart Manager;

Το Smart Manage είναι μια δυνατότητα στο Samsung Smartphone που επιτρέπει στον χρήστη μια επισκόπηση των ζωτικών στατιστικών της συσκευής - κατάσταση μπαταρίας, κατάσταση RAM και ασφάλεια συστήματος Επιλέγοντας μια συγκεκριμένη δυνατότητα, μπορείτε να ελέγξετε ή να βελτιστοποιήσετε το στοιχείο εύκολα.

Το Smart Manger αναπτύχθηκε στην πραγματικότητα από την Clean Master, μια δημοφιλής εφαρμογή τρίτου μέρους είναι διαθέσιμη για λήψη έξυπνου διαχειριστή Samsung. Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κατανάλωση μπαταρίας, να διατηρήσετε τη συσκευή σας χωρίς καθυστέρηση, να καθαρίσετε περιττά ανεπιθύμητα αρχεία και να προστατεύσετε τη συσκευή σας από εξωτερικές απειλές.

Ακολουθεί ένας οδηγός για την οθόνη εφαρμογών Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S6 Edge plus που δεν θα ενεργοποιηθεί

Ενεργοποίηση του Smart Manager:

Η ενεργοποίησή του είναι πολύ εύκολη. Απλώς πατήστε «Εφαρμογές» που υπάρχει στην Αρχική οθόνη και μετά αγγίξτε το εικονίδιο Smart Manger.

Χρησιμοποιώντας το Smart Manger αποτελεσματικά:

Διατηρήστε τη συσκευή σας να λειτουργεί περισσότερο με αποτελεσματική διαχείριση μπαταρίας-

Το εικονίδιο μπαταρίας είναι απλώς ένας σύνδεσμος προς τις Ρυθμίσεις> Μπαταρία. Αποτελείται απο:

Χρόνος χρήσης: Εμφανίζει το χρόνο που απομένει προτού η συσκευή σας εξαντληθεί και τερματιστεί. Ο εκτιμώμενος χρόνος που απομένει μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο δραστηριότητας που κάνετε, για παράδειγμα η ανάγνωση ή η σάρωση ενός εγγράφου θα καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια και η συσκευή θα έχει περισσότερο χρόνο χρήσης από τις δραστηριότητες που απαιτούν έντονη γραφική παράσταση, όπως παιχνίδια ή παρακολούθηση βίντεο.

Μπορείτε να πατήσετε Χρήση μπαταρίας για να δείτε μια γραφική επίδειξη της φόρτισης που χρησιμοποιείται για μια χρονική περίοδο.

www.phone-probe.com

Για να λάβετε περισσότερο χρόνο χρήσης, ενεργοποιήστε τις Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας ή Εξοικονόμησης ενέργειας που είναι εξοπλισμένες με το S6 Edge plus.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και καταναλώνουν περισσότερη ισχύ από τις άλλες με τη λειτουργία "Μη φυσιολογική χρήση μπαταρίας" και μπορείτε να αναφέρετε τις εφαρμογές που συμπεριφέρονται ασυνήθιστα.

Καθαρίστε τον αποθηκευτικό χώρο σας και κάντε χώρο για περισσότερα!

Για αποτελεσματική διαχείριση αποθήκευσης, ανοίξτε το Smart Manager και μετά πατήστε Αποθήκευση. Το S6 Edge plus δεν υποστηρίζει εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε πάντα ελεύθερος.

Ο Έξυπνος διαχειριστής μπορεί να ελέγξει την κατάσταση του χρησιμοποιημένου και διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή σας. Στην ενότητα Λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες με τη μορφή μνήμης συστήματος, δεδομένων κρυφής μνήμης και διάφορων αρχείων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαγράψετε περιττά ανεπιθύμητα αρχεία, υπόλοιπα αρχεία apk που δεν χρησιμοποιείτε πια και να ελευθερώσετε χώρο και να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος επίσης.

Τα δεδομένα μπορούν επίσης να διαγραφούν με μη αυτόματο τρόπο από τη συσκευή σας, απλώς επιλέξτε «Δεδομένα χρήστη» και θα βρείτε μια λίστα με τις πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές, από εκεί μπορείτε να βρείτε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε και να τις διαγράψετε.

Διαχείριση RAM

Η μνήμη RAM είναι μια συσκευή μνήμης όπου τα αρχεία αποθηκεύονται σε προσωρινή βάση όταν χρησιμοποιούνται δεδομένα σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Η εκκαθάριση χώρου RAM θα ​​συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της συσκευής σας και θα την κάνει πιο γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση.

Η αρχική οθόνη δείχνει ένα ποσοστό που δηλώνει την ποσότητα μνήμης RAM που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή. Πατήστε πάνω του και εμφανίζει το ποσοστό μνήμης RAM και τις ενεργές εφαρμογές.

www.youtube.com

Μπορείτε να επιλέξετε στα εικονίδια «Τέλος» στις εφαρμογές που θέλετε να κλείσετε για να ελευθερώσετε χώρο ή εναλλακτικά να κάνετε κλικ στο «Τέλος όλων» για να διαγράψετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Προσέξτε να μην τερματίσετε τις Εφαρμογές συστήματος που εκτελούνται στο παρασκήνιο, καθώς ενδέχεται να οδηγήσουν σε ανώμαλη απόδοση.

Διαχείριση ασφάλειας συσκευών

Το Device Security είναι μια λύση Anti-Malware που αναπτύχθηκε από την Intel, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον χρήστη για να παρακολουθεί τυχόν εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη συσκευή και να τους ενημερώνει σχετικά.

Μια άλλη σημαντική δυνατότητα που διατίθεται για λήψη έξυπνου διαχειριστή είναι η εφαρμογή MyKnox η οποία διατίθεται ξεχωριστά, σε περίπτωση που θέλετε περισσότερη ασφάλεια δεδομένων.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον διαχειριστή ασφαλείας είναι το Device Scanner. Η σάρωση πραγματοποιείται από το McAfee, το οποίο σαρώνει όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές και σας βοηθά να παρακολουθείτε τυχόν απειλές ασφαλείας και αρχεία που έχουν μολυνθεί από ιούς.

Απλώς πατήστε στην επιλογή "Σάρωση συσκευής" η οποία σαρώνει τη συσκευή για νέες απειλές και σας παρουσιάζει μια αναφορά.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη διαχείριση αυτών των δυνατοτήτων ανεξάρτητα, μπορείτε απλά να επιλέξετε «Clean All» στην αρχική οθόνη του διαχειριστή ασφαλείας για βελτιστοποίηση με ένα άγγιγμα του Galaxy S6 Edge Plus και αυτό είναι εσείς » τελειωμένο και τόσο καλό όσο νέο!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found