Εγκαταστήστε το παιχνίδι Windows 7 Hearts στα Windows 10

Οι χρήστες των Windows 7 είχαν καλό χρόνο από την άποψη των παιχνιδιών που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους. Τον τελευταίο καιρό, τα Windows σταμάτησαν να προσφέρουν τέτοια εξαιρετικά διασκεδαστικά παιχνίδια και τα αντικατέστησαν με άλλη επιλογή. Τώρα, οι χρήστες πρέπει να επισκεφθούν το κατάστημα και να πάρουν τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για την κατάργηση τέτοιων δυνατοτήτων από τα Windows 10, αλλά έχουν καταργηθεί. Αν και υπάρχουν εκατοντάδες εικασίες για την κατάργηση αυτών των παιχνιδιών και gadget.

Το ερώτημα είναι πώς να αποκτήσετε το παράθυρα 7παιχνίδια για Windows 10. Ακολουθούν ορισμένες λύσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να έχετε τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, όπως πασιέντζα για Windows 10.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι 15 πιο ενοχλητικοί εχθροί βιντεοπαιχνιδιών

Λύση

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφθείτε τη σελίδα προγραμματιστή των Microsoft Games για Windows 10.
 2. Τώρα, κάντε κλικ στους πολλούς από τους δεδομένους συνδέσμους λήψης για τα παιχνίδια της Microsoft. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι κρυπτογραφημένοι σε αρχεία RAR των Windows 10.
 3. Το αρχείο θα είναι λίγο υπερμεγέθη ως 170MB για το αρχείο RAR.

  intowindows.com

 4. Εξαγάγετε το αρχείο RAR σε νέο φάκελο ή WinRAR για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα εγκατάστασης.
 5. Τώρα εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης.

  intowindows.com

 6. Κάντε κλικ στο επόμενο κουμπί και όλα τα διαθέσιμα προγράμματα θα είναι ορατά στην επιφάνεια εργασίας σας.
 7. Υπάρχουν επιλογές για την αποεπιλογή των παιχνιδιών που δεν θέλετε να εγκαταστήσετε.

  intowindows.com

 8. Τώρα, έχουν εγκατασταθεί όλα τα επιλεγμένα παιχνίδια.

Μόλις εγκατασταθούν όλα τα προγράμματα, μπορεί κανείς να τα δει κάνοντας κλικ στη γραμμή μενού Έναρξη. Το εγκατεστημένο πρόγραμμα θα λάβει επίσης τα Windows 7 πασιέντζα λήψη στον υπολογιστή σας. Αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης θα σας επιτρέψει να ανακτήσετε πολλά από τα αγαπημένα σας παιχνίδια που λείπουν από τα Windows 10. Τα Windows 7 είχαν ενσωματωμένα όλα τα παιχνίδια και τα gadget.

Η κυκλοφορία των Windows 10 συνοδεύεται από πολλές αναβαθμισμένες εκδόσεις για όλα τα gadget και την εφαρμογή. Το κίνητρο ήταν να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα και διεπαφή για όλα τα παιχνίδια με καλά αποκλειστικά και πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Best Laptops For Gaming 2015

Φωτογραφική πίστωση: expertreviews.co.uk

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found