Πώς να λάβετε Flash στο iPad σας

Ενώ τα iPad της Apple είναι εξαιρετικά ισχυρές συσκευές, δεν μπορούν να εμφανίσουν περιεχόμενο Flash, επειδή δεν υποστηρίζουν το Flash. Εάν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια Flash, να δείτε ιστότοπους Flash και να παρακολουθήσετε βίντεο Flash, δεν θα μπορείτε, τουλάχιστον όχι με την Adobe, επειδή δεν προσφέρεται ως πρόγραμμα αναπαραγωγής flash για iPad. Όμως, μην ανησυχείτε, γιατί υπάρχουν κάποιες άλλες εξαιρετικές επιλογές. Εδώ, πρόκειται να μοιραστούμε πολλές εφαρμογές που μπορούν να εμφανίζουν περιεχόμενο Flash και μπορείτε να τα πάρετε όλα στο App Store.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε το Microsoft Office για iPad και iPhone

Flash player για iPad - καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

Πολλοί άνθρωποι έψαχναν για το Adobe Flash player για iPad και όλοι είναι συνήθως σοκαρισμένοι με την παραδοχή ότι το Adobe Flash δεν επιτρέπεται σε συσκευές Apple και πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ. Ευτυχώς, υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές δεν είναι δωρεάν, αλλά το καλό είναι ότι είναι αρκετά προσιτές.

Πρόγραμμα περιήγησης Puffin

ipad.appstorm.net

Το πρόγραμμα περιήγησης Puffin είναι εξαιρετικά γρήγορο και για όσους αναζητούν πρόγραμμα περιήγησης flash για iPad, αυτή η εφαρμογή αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή. Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι η τιμή της εφαρμογής, η οποία είναι 3,99 $, αλλά σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας, μπορείτε να κατεβάσετε πρώτα μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης διαθέτει υποστήριξη Adobe Flash μέσω cloud 24/7 και ρυθμιζόμενη ποιότητα φλας. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες, όπως: λειτουργία θεάτρου, καρτέλα ανώνυμης περιήγησης για ιδιωτική περιήγηση, εικονικό gamepad, λειτουργία θεάτρου, λήψη στο Cloud και άλλα. Έχει σχεδιαστεί για iPad και iPhone.

Κατεβάστε τη δωρεάν δοκιμή Puffing Browser

Κατεβάστε την πλήρη έκδοση του Puffing Browser

Πρόγραμμα περιήγησης Web 360

itunes.apple.com

Χωρίς Adobe flash player για iPad, έχετε κάποιες άλλες επιλογές. Ίσως το 360 Web Browser να είναι η επιλογή που θα επιλέξετε. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης flash για iPad είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση Safari επειδή υπάρχει μια μετατροπή βίντεο flash για ιστότοπους που υποστηρίζονται. Για το σκοπό αυτό, η εφαρμογή χρησιμοποιεί Clip Converter Plugin. Η τιμή της εφαρμογής είναι 0,99 $ και είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές. Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι η διαχείριση λήψεων, ο συγχρονισμός του Firefox, τα προσαρμοσμένα θέματα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, το Dropbox, οι κινήσεις πολλαπλής αφής και ούτω καθεξής. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει σχεδιαστεί για iPad και iPhone.

Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης Web 360

Photon Flash Player για iPad

www.appannie.com

Όσον αφορά την υποστήριξη flash, ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής flash για το iPad είναι το Photon. Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο Flash, να ακούνε τη μουσική που μεταδίδεται μέσω Flash player, να χρησιμοποιούν εφαρμογές Flash και να παίζουν παιχνίδια flash. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να παίζουν παιχνίδια στο Facebook και αν είστε ένας από αυτούς, το να παίζετε σε υπολογιστή δεν θα είναι η μόνη επιλογή που έχετε πλέον. Με το Photon, θα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στο iPad σας. Για κανονικούς ιστότοπους, το Photon παρέχει γρήγορη εγγενή περιήγηση, ενώ για τους ιστότοπους Flash υπάρχει απομακρυσμένη περιήγηση. Όταν θέλετε να δείτε ιστότοπους Flash, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Lightning Bolt και θα εισέλθετε στη λειτουργία ροής. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής εξατομίκευσης των χρωμάτων του προγράμματος περιήγησής σας, για κοινή χρήση του περιεχομένου μέσω Facebook ή email, ανώνυμη περιήγηση, έλεγχος φωτεινότητας για νυχτερινή περιήγηση, κλείδωμα περιστροφής όταν θέλετε να παίξετε παιχνίδια βάσει ιστού και άλλα. Η τιμή αυτού του προγράμματος περιήγησης flash για iPad είναι 4,99 $ και φαίνεται ότι είναι μια μικρή τιμή για πληρωμή, επειδή οι περισσότεροι από τους χρήστες που έλαβαν Photon είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό.

Κατεβάστε το Photon Flash Player για iPad

Έχουμε μοιραστεί τις καλύτερες και τις πιο προσιτές εφαρμογές που αποτελούν εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Adobe Flash player για iPad. Θα μπορείτε να προβάλλετε κανονικά ιστότοπους Flash, να παρακολουθείτε τα βίντεο και να παίζετε παιχνίδια Flash.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο iPad σας χωρίς jailbreaking

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found