Πώς να διορθώσετε το LED που δεν λειτουργεί στο Nexus 6

Εάν χρησιμοποιείτε το Nexus 6, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή με το όνομα Light Flow για λυχνίες ειδοποίησης LED, καθώς οι προγραμματιστές αυτού του έξυπνου τηλεφώνου δεν πρόσθεσαν τις λυχνίες ειδοποίησης LED, αλλά έχουν συμπεριλάβει την οθόνη περιβάλλοντος Αλλά μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Light Flow για ειδοποιήσεις LED, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτό. Σύμφωνα με τους χρήστες, το LED δεν λειτουργεί στο Nexus 6.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ίδιο πρόβλημα, ακολουθούν ορισμένες πιθανές λύσεις για να το διορθώσετε και μπορείτε να τα ακολουθήσετε. Και αν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα την εφαρμογή Light Flow, δείτε την ανάρτησή μας για λήψη του Light Flow.

Το LED δεν λειτουργεί στο Nexus 6

Δείτε επίσης - Κοινά προβλήματα στο Nexus 7 και τις λύσεις τους

Πιθανές λύσεις για LED που δεν λειτουργούν στο Nexus 6

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ενεργοποίηση και την εφαρμογή της εφαρμογής Light Flow. Ακολουθούν οι ενότητες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα:

 1. Πυρήνες
 2. Προαπαιτούμενα
 3. Γενικές Ρυθμίσεις
 4. Ρυθμίσεις ρίζας
 5. Ρυθμίσεις ανά ειδοποίηση
 6. Ρυθμίσεις SuperUser

Πυρήνες

Ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι το Light Flow δεν λειτουργεί με τις προηγούμενες ρυθμίσεις αφού αναβοσβήνει ένας νέος πυρήνας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε ξανά την εφαρμογή ή να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να επανεγκαταστήσετε.

Οι δοκιμασμένοι πυρήνες είναι Elemental X (λειτουργία mixer), Stock CM (λειτουργία mixer), Stock (λειτουργία mixer), Franco's (δεν χρειάζεται λειτουργία mixer).

Προαπαιτούμενα

Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι ριζωμένο για να λειτουργήσει αυτό. Η δωρεά ή η πληρωμένη έκδοση του Light Flow που λέει "LIGHT FLOW LIGHT" δεν υποστηρίζεται από τον προγραμματιστή. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε εγκαταστήσει μια νέα ροή φωτός, ώστε όλα να έχουν οριστεί στις προεπιλεγμένες τιμές.

Γενικές Ρυθμίσεις

 • Μόλις βρίσκεστε στη Ροή φωτός, επιτρέψτε την πρόσβαση ρίζας όταν ζητά από το SuperUser και επιτρέψτε επίσης πρόσβαση προσβασιμότητας σε ειδοποιήσεις
 • Αγγίξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 • Στις Γενικές ρυθμίσεις, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι επιλογές Ενεργοποίηση ροής φωτός, Ενεργοποίηση διαγραφής όλων, Εμφάνιση LED σε κατάσταση προτεραιότητας, Υπενθύμιση αναβάθμισης έκδοσης, Έλεγχος προσβασιμότητας.
 • Καταργήστε την επιλογή του Μόνιμου εικονιδίου στις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις ρίζας

 • Επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συσκευής και Ρίζα.
 • Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την Άμεση λειτουργία, Εκτέλεση κάθε εντολής ως root, Nexus 6 force LED reset και Root mode εάν το σύστημά σας έχει ρυθμιστεί σε SELinux-Enforcing.
 • Εάν όμως το σύστημά σας έχει ρυθμιστεί σε Permissive, επιλέξτε το Run κάθε εντολή ως root και επαναφέρετε το Nexus 6 force LED.

Ρυθμίσεις προειδοποίησης

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις που χρειάζεστε για να επιτρέψετε τη ροή φωτός να ελέγχει το LED. Οι Ειδοποιήσεις πρέπει να ρυθμιστούν ώστε να χρησιμοποιούν το φως.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων και επιλέξτε οποιοδήποτε από τα Προεπιλεγμένα προφίλ.

Κάντε κύλιση στην οθόνη για να βρείτε την καρτέλα "Φως". Εκεί μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα έως ότου βρείτε το Enable Mixer Mode και βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί αυτή η επιλογή.

Τώρα θα έχετε τον έλεγχο σε τρία χρώματα G / R / B.

Εάν χρησιμοποιείτε τη λυχνία LED χωρίς λειτουργία μίξερ, δεν θα μπορεί να εμφανίσει χρώματα που δεν είναι R, G ή B.

Ρυθμίσεις SuperSu

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Light Flow εμφανίζει συνεχώς τις ειδοποιήσεις SU, συμβαίνει όταν οι ειδοποιήσεις Εμφάνιση παραμένουν ενεργοποιημένες στην εφαρμογή SU. Συνεχίστε λοιπόν στις ρυθμίσεις και αποεπιλέξτε αυτήν την επιλογή.

Ωστόσο, εάν το πρόβλημα παραμένει, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα λιανικής πώλησης ή το κέντρο εξυπηρέτησης.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found