Πώς να αλλάξετε το πρόγραμμα εκκίνησης της αρχικής οθόνης στο Huawei Mate 8

Όταν πηγαίνετε στο Play Store, μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια εφαρμογές. Υπάρχουν εξαιρετικά διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε, εφαρμογές καιρού, αθλητικές εφαρμογές και άλλα. Υπάρχουν επίσης οι εφαρμογές που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση των εικονιδίων, του πληκτρολογίου και πολλών άλλων πραγμάτων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Εάν διαθέτετε το Huawei Mate 8, η απόλαυση όταν χρησιμοποιείτε όλες αυτές τις εφαρμογές είναι εγγυημένη, επειδή αυτό το phablet είναι γρήγορο και προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και το τηλέφωνο θα λειτουργεί άψογα. Μεταξύ των πραγμάτων που μπορείτε να αλλάξετε είναι η Αρχική οθόνη εκκίνησης, για να βελτιώσετε λίγο τα πράγματα. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό που περιέχει όλα τα βήματα για να αλλάξετε την εκκίνηση της αρχικής οθόνης στο Huawei Mate 8.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις LED στο Huawei Mate 8

Πώς να αλλάξετε το πρόγραμμα εκκίνησης της αρχικής οθόνης στο Huawei Mate 8

www.alphr.com

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Android είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα με τον τρόπο που θέλετε. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα εικονίδια; Αλλάξτε τα. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του προεπιλεγμένου πληκτρολογίου; Αλλαξέ το. Το ίδιο ισχύει και για το πρόγραμμα εκκίνησης της αρχικής οθόνης. Εάν για κάποιο λόγο δεν σας αρέσει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα εκκίνησης αρχικής οθόνης στο Huawei Mate 8, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικό.

Προεπισκόπηση App Store. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκκίνησης Αρχικής οθόνης Μόλις το κάνετε αυτό, θα είστε έτοιμοι να αλλάξετε το προεπιλεγμένο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Εφαρμογές
  • Επιλέξτε «Για προχωρημένους» και μετά πατήστε Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογής
  • Πατήστε το Launcher και επιλέξτε αυτό που θέλετε από τη λίστα.

Η αρχική οθόνη του Huawei Mate 8 θα αλλάξει. Πολύ απλό, σωστά;

Πηγή εικόνας: androidandme.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία γαντιών στο Huawei Mate 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found