Τρόπος επίλυσης προβλημάτων εμφάνισης Google Pixel 2XL

Οι χρήστες Pixel 2XL αντιμετώπισαν προβλήματα με μια συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών με την οθόνη. Αν και αυτό σας ενοχλεί, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων προβολής του Google Pixel 2XL.

Διαβάστε επίσης - Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το Google Pixel 2 και το Pixel 2XL

Πρόβλημα 1: Πρόβλημα που αναβοσβήνει στην οθόνη κατά το ξεκλείδωμα ή το κλείδωμα του Pixel 2XL

Εκτός από την οθόνη που αναβοσβήνει κατά το ξεκλείδωμα ή το κλείδωμα, αρκετοί χρήστες ανέφεραν επίσης το ίδιο πρόβλημα κατά την εκκίνηση της συσκευής. Ακολουθεί μια επιδιόρθωση που οι χρήστες βρήκαν χρήσιμες:

  • Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε την οθόνη περιβάλλοντος για να λύσετε το πρόβλημα.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία> Οθόνη περιβάλλοντος> Ενεργοποιήστε το ρυθμιστικό Πάντα ενεργοποιημένο στην οθόνη Περιβάλλον.

Πρόβλημα 2: Εγγραφή οθόνης

Το burn-in δεν είναι παρά μια παρατεταμένη εικόνα, ένα είδος ημιδιαφανής εντύπωσης της εικόνας που ήταν στην οθόνη πριν. Η εγγραφή προκαλείται συνήθως όταν ένα στατικό τμήμα της οθόνης παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Pixel 2XL είναι τα κουμπιά hotkey και οι αχνές γραμμές της γραμμής ειδοποιήσεων που φαίνεται να στοιχειώνουν την οθόνη. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη τη νύχτα. Αν και οι χρήστες τους έχουν παρατηρήσει και άλλες φορές. Ορισμένες λύσεις για την επίλυση προβλημάτων εμφάνισης του Google Pixel 2XL όταν υπάρχει πρόβλημα εγκατάστασης οθόνης είναι:

  • Οι φωτεινές στατικές εικόνες είναι πιθανό να παραμείνουν μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης σας
  • Μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε ένα βίντεο burn-in fix ή μια εφαρμογή μείωσης εγκατάστασης στο Pixel 2XL. Άτομα με φωτοευαίσθητη επιληψία ή με ιστορικό ημικρανίας θα πρέπει να αποφεύγουν το βίντεο και την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επιληπτική κρίση ή ημικρανία.
  • Σε μια ενημέρωση που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, η Google μείωσε τη φωτεινότητα του Pixel 2XL και είχε επίσης τη γραμμή πλοήγησης να εξασθενίσει όταν δεν ήταν σε χρήση. Εάν δεν έχετε ενημερώσει ακόμα το τηλέφωνό σας, θα πρέπει να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.
  • Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το burn-in της οθόνης και καμία από τις λύσεις δεν λειτουργεί για εσάς, επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, το κατάστημα λιανικής πώλησης ή την Google και αντικαταστήστε το ακουστικό. Η Google επέκτεινε την εγγύηση ενός έτους σε εγγύηση δύο ετών. Η επέκταση ισχύει για κάθε κάτοχο του Pixel 2 XL από προεπιλογή. Όλα τα ελαττώματα πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.

Πρόβλημα 3: Μπλε απόχρωση

Ένα από τα πιο συζητημένα προβλήματα είναι η μπλε απόχρωση που παρατηρούν οι χρήστες στην οθόνη τους.

Η Google είχε κάτι να πει στους χρήστες της Pixel 2XL σχετικά με τη γαλαζοπράσινη απόχρωση που παρατηρούσαν. Όταν συζητήθηκε το θέμα ο κορυφαίος μηχανικός της Google, ο Seang Chau είπε ότι αυτό δεν ήταν στην πραγματικότητα πρόβλημα. Εξήγησε ότι η μπλε απόχρωση είναι ορατή μόνο όταν το Pixel 2XL διατηρείται σε απότομη γωνία. Κάθε οθόνη είναι ευάλωτη σε ένα ορισμένο επίπεδο μετατόπισης χρώματος που θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε από κίτρινο, μπλε ή κόκκινο όταν φαίνεται από εκτός γωνίας λόγω του σχεδιασμού της κοιλότητας. Ο Chau είπε ότι έχοντας κατά νου ένα πιο δροσερό λευκό σημείο οι μηχανικοί επέλεξαν το χρώμα που θα προτιμούσαν οι χρήστες επιλέγοντας έτσι ένα σχέδιο που αλλάζει μπλε.

Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα εμφάνισης του Google Pixel 2XL:

  • Λαμβάνοντας υπόψη τις καταγγελίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, η Google κυκλοφόρησε μια ενημέρωση όπου πρόσθεσε 3 επιλογές χρώματος οθόνης - Φυσικό, Ενισχυμένο και Κορεσμένο. Η κορεσμένη επιλογή είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Για προχωρημένους και αλλάξτε την επιλογή. Θυμηθείτε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας - μόνο τότε μπορείτε να βρείτε αυτές τις τρεις επιλογές.

Διαβάστε επίσης - Τρόπος διόρθωσης τυχαίων επανεκκινήσεων του Google Pixel 2 XL

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found