Πώς να διορθώσετε το iPhone Wi-Fi δεν θα συνδεθεί

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα Wi-Fi στο iPhone σας, δεν είστε ο μόνος. Πολλοί κάτοχοι iPhone παραπονέθηκαν και εξακολουθούν να παραπονιούνται ότι "το iPhone και το iPad δεν θα συνδεθούν σε Wi-Fi", όπως δεν είναι δυνατό να συνδεθούν σε κανένα δίκτυο ή σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο.

Ορισμένοι χρήστες συνδέονται με επιτυχία, αλλά η σύνδεση συνεχίζει να μειώνεται. Επίσης, η σύνδεση μπορεί να είναι αρκετά αργή κατά καιρούς. Εδώ, θα αναφέρουμε τις λύσεις για όλα τα ζητήματα Wi-Fi iPhone, συμπεριλαμβανομένου του γκρι χρώματος Wi-Fi και χωρίς σύνδεση μετά την ενημέρωση του iOS.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το iPhone δεν θα φορτίζει

Οι άνθρωποι παραπονέθηκαν για μια ασταθή σύνδεση Wi-Fi ή για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν στο δίκτυο Wi-Fi καθόλου. Εάν αντιμετωπίσατε ένα από αυτά τα ζητήματα, προτού αντικαταστήσετε το δρομολογητή σας ή μεταφέρετε τη συσκευή σας στο κατάστημα Apple ως την απόλυτη λύση, υπάρχουν πολλά πράγματα που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα.

Δείτε επίσης: το iMessage δεν λειτουργεί / περιμένει την ενεργοποίηση του iMessage

Λύσεις για ζητήματα Wi-Fi iPhone / iPad

Τι προκαλεί προβλήματα Wi-Fi σε iPhone ή iPad;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi. Υπάρχουν μερικά απλά, όπως η ενεργοποιημένη λειτουργία πτήσης ή το γεγονός ότι το iPhone / iPad σας απέχει πολύ από το δρομολογητή. Το σήμα μπορεί να είναι κακές φορές, γι 'αυτό η σύνδεσή σας μπορεί να είναι αργή. Ένα σφάλμα λογισμικού μπορεί επίσης να είναι ένας από τους λόγους, καθώς και τα προβλήματα με συσκευές δικτύου (μόντεμ και δρομολογητής) ή με την κεραία του iPhone.

Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το Wi-Fi

Εάν το iPhone σας δεν θα συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi ή εάν συνδεθεί αλλά η σύνδεση σταματήσει, ξεκινήστε με μερικά απλά πράγματα. Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη - απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το Wi-Fi. Μπορείτε να σύρετε από το κάτω άκρο της οθόνης και να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου. Πατήστε στο εικονίδιο Wi-Fi για να το απενεργοποιήσετε. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και πατήστε ξανά το εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε ξανά το Wi-Fi.

Ένας άλλος τρόπος για να απενεργοποιήσετε / ενεργοποιήσετε το Wi-Fi είναι μέσω των ρυθμίσεων iPhone. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και εναλλαγή του διακόπτη δίπλα στο Wi-Fi.

Απενεργοποιήστε το Bluetooth

Το Bluetooth μπορεί να είναι για τους λόγους για τους οποίους το iPhone σας δεν θα παραμείνει συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi ή δεν θα συνδεθεί καθόλου επειδή το Bluetooth μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές σε συνδέσεις Wi-Fi. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε για να δείτε εάν αυτό θα κάνει κάποια διαφορά. Μπορείτε είτε να σύρετε προς τα πάνω από το κάτω άκρο της οθόνης και να πατήσετε στο εικονίδιο Bluetooth, είτε μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά και να το απενεργοποιήσετε.

Εναλλαγή λειτουργίας αεροπλάνου

Όταν συζητήσαμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το iPhone ή το iPad σας δεν θα συνδεθούν σε Wi-Fi, αναφέραμε τη λειτουργία Airplane. Εάν είναι ενεργοποιημένη, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συσκευή δεν θα συνδεθεί στο δίκτυο. Μόλις το απενεργοποιήσετε, το πρόβλημα θα λυθεί.

Η εναλλαγή της λειτουργίας αεροπλάνου μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική και μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε τη λειτουργία Αεροπλάνου. Περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε το. Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά σε δίκτυο Wi-Fi.

Εναλλαγή υποβοήθησης Wi-Fi

Εάν έχετε εγκαταστήσει iOS 9 ή μεταγενέστερη έκδοση, τότε μάλλον είστε εξοικειωμένοι με τη βοήθεια Wi-Fi. Χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε πάντα να έχετε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν η σύνδεση Wi-Fi σας είναι κακή και αργή, το Wi-Fi Assist θα αλλάξει αυτόματα σε κινητό. Η εναλλαγή του Wi-Fi Assist έλυσε προβλήματα iPhone Wi-Fi για πολλούς, γι 'αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, μετακινηθείτε προς τα κάτω, ενεργοποιήστε τη λειτουργία και απενεργοποιήστε την.

Επανεκκινήστε το iPhone ή το iPad σας

Η επανεκκίνηση μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση εάν το iPhone / iPad σας δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi ή εάν δημιουργήσατε τη σύνδεση, αλλά είναι αργή ή συνεχίζει να πέφτει.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης
 • Σύρετε το "Slide to power off" για να απενεργοποιήσετε το iPhone σας
 • Μόλις η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να την ενεργοποιήσετε ξανά.

www.iphonehacks.com

Επανεκκινήστε το μόντεμ και το δρομολογητή σας

Εάν το iPhone ή το iPad σας δεν μπορεί να συνδεθεί με Wi-Fi στο σπίτι, αλλά συνδέεται με επιτυχία σε άλλα δίκτυα, συνιστάται η επανεκκίνηση του μόντεμ και του δρομολογητή σας. Αποσυνδέστε τα, περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε τα ξανά. Περιμένετε ένα ή δύο λεπτά και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά στο Wi-Fi.

youtube.com

Είδαμε πολλά σχόλια που λένε «Το iPhone μου δεν συνδέεται με Wi-Fi στο σπίτι και συνδέεται παντού αλλού». Εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα, απλώς επανεκκινήστε τις συσκευές δικτύου σας και ελπίζουμε ότι όλα θα λειτουργούν σαν γοητεία.

Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας για τη δικτύωση Wi-Fi

Πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι η απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας για τη δικτύωση Wi-Fi έλυσε το πρόβλημα. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Απόρρητο
 • Στη συνέχεια, πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας
 • Πατήστε Υπηρεσίες συστήματος
 • Απενεργοποιήστε τη δικτύωση Wi-Fi

Ξεχάστε το δίκτυο Wi-Fi

Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα; Στη συνέχεια, το επόμενο βήμα είναι να ξεχάσετε το δίκτυο Wi-Fi και να συνδεθείτε ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Wi-Fi
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί πληροφοριών (i), που βρίσκεται δίπλα στο δίκτυο που θέλετε να ξεχάσετε
 • Πατήστε Ξεχάστε αυτό το δίκτυο
 • Πατήστε Ξεχάστε για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

Μόλις ξεχάσετε το δίκτυο, επιστρέψτε στο Wi-Fi, επιλέξτε ένα δίκτυο και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Υπήρξαν τόνοι καταγγελιών από ιδιοκτήτες iPhone που δήλωσαν ότι το iPhone δεν θα συνδεθεί σε ορισμένα δίκτυα Wi-Fi ή ότι το iPhone 6 δεν μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό wifi και έτσι πολλοί από τους χρήστες έλυσαν το πρόβλημα.

Ενημέρωση υλικολογισμικού δρομολογητή

Εάν το iPhone σας δεν θα συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi, ίσως η ενημέρωση του υλικολογισμικού του δρομολογητή θα διορθώσει το πρόβλημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον αριθμό μοντέλου και έκδοσης του δρομολογητή σας. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στο κουτί της συσκευής ή στο εγχειρίδιο. Επίσης, το μοντέλο και ο αριθμός έκδοσης βρίσκονται συνήθως στον ίδιο τον δρομολογητή, στην πίσω πλευρά ή στην κάτω πλευρά του. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και αναζητήστε την ενότητα Λήψη. Βρείτε το δρομολογητή σας και πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του υλικολογισμικού. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό, θα βρείτε τον οδηγό στον ιστότοπο του κατασκευαστή.

πηγή: d-link

Αλλαγή ρυθμίσεων DNS

Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις DNS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Google DNS (8.8.8.8 ή 8.8.4.4 ή και τα δύο, αλλά φροντίστε να τα διαχωρίσετε με κόμμα) ή το Open DNS (208.67.220.123 ή 208.67.222.123). Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Wi-Fi
 • Βρείτε το δίκτυό σας και πατήστε το κουμπί πληροφοριών (i) ακριβώς δίπλα στο δίκτυο
 • Θα δείτε το DNS, πατήστε στους αριθμούς
 • Το πληκτρολόγιο θα εμφανιστεί και μόλις εισαχθεί η νέα διεύθυνση DNS.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Εάν δοκιμάσατε τις παραπάνω λύσεις, αλλά το iPhone ή το iPad σας δεν θα παραμείνουν συνδεδεμένοι στο δίκτυο Wi-Fi ή δεν θα συνδεθούν καθόλου, η επιλογή αυτή μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Αυτό θα επαναφέρει όλες τις επιλογές σύνδεσης δικτύου - Wi-Fi και αποθηκευμένα δίκτυα και κωδικούς πρόσβασης ρυθμίσεων κινητής τηλεφωνίας, καθώς και τις ρυθμίσεις VPN και APN.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Στη συνέχεια, πατήστε Επαναφορά
 • Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου
 • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν σας ζητηθεί
 • Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

Ενημερώστε το λογισμικό

Ένα σφάλμα λογισμικού μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών προβλημάτων Wi-Fi. Γι 'αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο. Εάν δεν το κάνατε, κάντε το τώρα. Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό ασύρματα, αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο εάν η σύνδεσή σας είναι αργή ή συνεχίζει να πέφτει. Εάν το iPhone σας δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου στο δίκτυο wifi, αυτή η επιλογή είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό χρησιμοποιώντας το iTunes (επόμενη λύση, που εξηγείται παρακάτω). Εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο Wi-Fi, για παράδειγμα, στο γραφείο ή σε μια καφετέρια και εάν η σύνδεση είναι καλή, κάντε τα εξής:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού
 • Πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Εάν έχετε κατεβάσει προηγουμένως την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS και δεν την εγκαταστήσατε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και πατήστε Εγκατάσταση τώρα.

Ενημερώστε το λογισμικό χρησιμοποιώντας το iTunes

Εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό ασύρματα, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το iTunes. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iTunes. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας
 • Εκκινήστε το iTunes
 • Επιλέξτε το iPhone σας
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Περίληψη
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημέρωση
 • Εάν υπάρχει διαθέσιμη μια νέα έκδοση του iOS, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη και εγκατάσταση ή κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση.

Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes

Οι περισσότεροι χρήστες μπόρεσαν να επιλύσουν προβλήματα Wi-Fi με μία από τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, εάν τα δοκιμάσατε όλα και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε δίκτυο Wi-Fi, ίσως είναι καιρός για μια νέα αρχή. Μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes. Όλα όσα έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας (εφαρμογές, αρχεία και ρυθμίσεις που έχετε προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες σας) θα διαγραφούν. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας!

Για να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις:

 • Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού iTunes
 • Ανοίξτε το iTunes
 • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας
 • Επιλέξτε το iPhone σας
 • Στον πίνακα "Σύνοψη", αναζητήστε την επιλογή "Επαναφορά iPhone" και κάντε κλικ σε αυτό
 • Κάντε κλικ στην Επαναφορά για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας
 • Μόλις το κάνετε αυτό, το iTunes θα διαγράψει το iPhone σας και θα εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του λογισμικού iOS
 • Όταν ολοκληρωθεί, το iPhone σας θα επανεκκινηθεί
 • Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το iPhone σας ως νέο.

Ανανέωση μίσθωσης

Με αυτήν την επιλογή, θα λάβετε μια νέα διεύθυνση IP από το δρομολογητή σας και ελπίζουμε ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi και η σύνδεση δεν θα σταματήσει πια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi, βρείτε το δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, πατήστε (i) ακριβώς δίπλα στο δίκτυο. Πατήστε Ανανέωση μίσθωσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Το iPhone WiFi δεν θα ενεργοποιηθεί με γκρι χρώμα

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα λέγοντας "Το Wi-Fi iPhone δεν θα ενεργοποιηθεί με γκρι χρώμα". Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εάν το Wi-Fi έχει γκρι χρώμα:

Όπως ανέφερε η Ifixit

Πρέπει να κάνει κάτι μεθερμικό σοκ.

Προηγμένες Λύσεις / Προσωρινές:

«Τοποθετήστε το τηλέφωνο στο ψυγείο για 15 λεπτά ή κάτω από μια λάμπα για 30 λεπτά»

"Ζεστάνετε απαλά το iPhone σας χρησιμοποιώντας στεγνωτήρα μαλλιών, πάνω από το ηχείο / μπροστινή κάμερα, για να βεβαιωθείτε ότι δεν καταστρέφετε την οθόνη ή την μπαταρία, τοποθετήστε το 7-10 ίντσες από το τηλέφωνο. Αφού δείτε μια προειδοποίηση θερμοκρασίας, τοποθετήστε αμέσως το iPhone σας στην κατάψυξη για 10-20 λεπτά. "

Απλή λύση:

 • Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου.
 • Επανεκκινήστε το iPhone σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης, σύρετε το ρυθμιστικό και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.
 • Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
 • Ενημερώστε το λογισμικό iOS.
 • Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.
 • Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes.

Το iPhone δεν θα συνδεθεί με εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης WiFi

Εάν το iPhone σας δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο wifi λέγοντας λανθασμένο κωδικό πρόσβασης, ακολουθούν οι λύσεις:

 • Εάν συνδέεστε για πρώτη φορά σε δίκτυο Wi-Fi, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά τον κωδικό πρόσβασης.
 • Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου.
 • Επανεκκινήστε το iPhone σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και μετά σύρετε για απενεργοποίηση. Μόλις η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να την ενεργοποιήσετε ξανά.
 • Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας.
 • Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
 • Ενημέρωση iOS.
 • Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.
 • Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes.

Προβλήματα WiFi στο iPhone μετά την ενημέρωση του iOS

Πάντα λέμε ότι είναι πολύ σημαντικό να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του iOS, επειδή φέρνει διορθώσεις σφαλμάτων, αυξάνει την ασφάλεια της συσκευής σας και συχνά εισάγει μερικές νέες δυνατότητες. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με Wi-Fi, ενδέχεται να προκύψουν αμέσως μετά την ενημέρωση. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε λίγο και να αφήσετε τη συσκευή σας να εγκατασταθεί μετά την ενημέρωση ή να δοκιμάσετε τις ακόλουθες λύσεις:

 • Εναλλαγή Wi-Fi.
 • Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου.
 • Απενεργοποιήστε το Bluetooth.
 • Ξεχάστε το δίκτυο και εγγραφείτε ξανά.
 • Επανεκκινήστε το iPhone και το δρομολογητή σας.
 • Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
 • Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.
 • Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes.

Δείτε επίσης: Ζητήματα και λύσεις Mac Wifi

Αυτά τα προβλήματα / λύσεις εντοπίζονται και ισχύουν σε iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 και iPhone 7 Plus, iPhone 8 , iPhone 8 Plus και iPhone X.

Έχουμε αναφέρει τις λύσεις για διάφορα ζητήματα Wi-Fi iPhone, αλλά η συσκευή σας δεν θα συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi, η σύνδεση είναι αργή ή συνεχίζει να πέφτει, επικοινωνήστε με την Apple ή επισκεφθείτε μια Genius Bar σε ένα από τα κοντινά καταστήματα της Apple.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found