Καλύτερες συμβουλές και κόλπα LG V20 για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας

Το LG V20 είναι η τελευταία εισαγωγή της LG που διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά για να χτυπήσουν το μυαλό των χρηστών. Προφανώς έχει διατηρήσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προκάτοχό του LG V10, αλλά έχει προσθέσει περισσότερα σε αυτό. Έτσι, οι χρήστες μένουν με τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να αποκαλυφθούν. Εάν έχετε αγοράσει το LG V20 μέχρι τώρα, πρέπει να γνωρίζετε πολλά χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά που απαιτούν κάποιο μικρό οδηγό για να το αποκαλύψετε. Αφαιρούμενη μπαταρία, πιστοποίηση MIL-STD 810G για διασφάλιση προστασίας, δευτερεύουσα οθόνη, διπλή κάμερα και στις δύο πλευρές είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που υπήρχαν επίσης στο LG V10. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε και οι συμβουλές και κόλπα του LG V20 θα σας βοηθήσουν να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του LG V20

Συμβουλές και κόλπα LG V20

Έξυπνες ρυθμίσεις

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του LG V20 είναι οι έξυπνες ρυθμίσεις που αυτοματοποιούν ορισμένες εργασίες για να κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη η οποία τελικά εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα δεν είναι αποκλειστική για το LG V20. Είναι διαθέσιμο και σε άλλα σετ LG αλλά δεν χρησιμοποιείται εκτενώς. Απαιτεί κάποια μικρή προσαρμογή στις ρυθμίσεις. Η καρτέλα Έξυπνες ρυθμίσεις υπάρχει στην καρτέλα Γενικές ρυθμίσεις. Για αυτό, πρέπει να οριστεί η κατάσταση του τηλεφώνου και η τοποθεσία του σπιτιού σας. Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία «Η τοποθεσία μου».

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ξεκινήσει η Μουσική Google Play, το YouTube ή το Spotify μόλις συνδεθεί το ακουστικό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις> Έξυπνες ρυθμίσεις και επιλέξτε τις ρυθμίσεις για τα ακουστικά, ενεργοποιήστε το και επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε.

Παρομοίως, εάν θέλετε το Bluetooth, το Wi-Fi και το προφίλ ήχου να αλλάξουν ή να απενεργοποιηθούν με βάση την τοποθεσία σας, τότε ορίστε την τοποθεσία του σπιτιού και οι καθορισμένες προτιμήσεις για το Wi-Fi, το Bluetooth και το προφίλ ήχου και τις έξυπνες ρυθμίσεις θα κάνουν τις αλλαγές αυτόματα με βάση το πού βρίσκεστε.

Χρησιμοποιήστε την άνεση

Η άνετη προβολή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα LG V20 που έχει παρουσιάσει η LG με αυτό το τηλέφωνο. Οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 7 γνωρίζουν επίσης καλά αυτό. Η άνετη όψη είναι στην πραγματικότητα το φίλτρο μπλε φωτός που φέρνει μια κιτρινωπή θέα που είναι πολύ άνετη στα μάτια. Προσφέρει λιγότερη πίεση. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στη σκιά ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε εναλλαγή στη λειτουργία προβολής άνεσης.

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του φίλτρου μπλε φωτός μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και πατώντας παρατεταμένα το κουμπί εναλλαγής, το οποίο προσφέρει και πάλι διάφορες επιλογές όπως χαμηλή, μεσαία και υψηλή για να επιλέξετε για να έχετε μια πιο άνετη προβολή.

Συρτάρι εφαρμογών

Η προεπιλεγμένη αρχική οθόνη του LG V20 δεν διαθέτει συρτάρι εφαρμογών που κάνει την εμφάνιση να είναι γεμάτη με όλες τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη. Έτσι, η ιδέα είναι να φέρετε το συρτάρι εφαρμογών για να έχετε μια άνετη εμφάνιση που θα διευκολύνει επίσης την εύρεση οποιασδήποτε εφαρμογής από την αρχική οθόνη. Για να μεταφέρετε το συρτάρι εφαρμογών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Εφαρμογή> Μενού> Διαμόρφωση εφαρμογής και επιλέξτε "Αρχική σελίδα και συρτάρι εφαρμογών". Ωστόσο, άλλες αρχικές οθόνες τριάντα πάρτι όπως το Nova ή το Google Now Launcher μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εάν δεν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών LG V20.

Ρύθμιση μεγέθους οθόνης

Η οθόνη LG V20 5,7 ιντσών είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, τα εικονίδια και το κείμενο και τα κουμπιά έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος, οπότε αν θέλετε περισσότερα πράγματα να ταιριάζουν στην οθόνη, μπορείτε προφανώς να το κάνετε προσαρμόζοντας το μέγεθος της οθόνης. Για αυτήν την κεφαλή στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Περισσότερα> Μέγεθος οθόνης και μετά σύρετε το ρυθμιστικό προς τα αριστερά για να έχετε μικρότερα και πυκνότερα εικονίδια.

Απολαύστε ήχους με τις ρυθμίσεις Quad DAC

Το 32 bit HiFi DAC (Digital to Analog converter) επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ήχους με εξαιρετική ποιότητα ήχου από την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Όταν ενεργοποιηθεί, χρησιμοποιεί λίγο περισσότερη ισχύ, αλλά η διαφορά που μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα. Προχωρήστε σε γρήγορες ρυθμίσεις και κάντε εναλλαγή στις ρυθμίσεις HiFi Quad DAC για να έχετε έναν πιο ευχάριστο ήχο. Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση HiFi, μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ισορροπία αριστερού και δεξιού ήχου, εάν χρειάζεστε.

Ορίστε προσαρμοσμένη υπογραφή στη δευτερεύουσα οθόνη με ταπετσαρία που ταιριάζει

Η υπογραφή ρυθμίσεων στη δευτερεύουσα οθόνη είναι ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται στο LG V10, ενώ το LG V20 διατηρεί επίσης το ίδιο χαρακτηριστικό αλλά έκανε κάποια βελτίωση σε αυτό. Για παράδειγμα, τώρα οι χρήστες μπορούν να ορίσουν ταπετσαρία που ταιριάζει με την υπογραφή τους, ενώ η υπογραφή μπορεί να είναι λίγο μεγάλη από ό, τι στο LG V10. Για να το ρυθμίσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δεύτερη οθόνη> Εμφάνιση όταν είναι ενεργοποιημένη η κύρια οθόνη και επιλέξτε την υπογραφή. Εδώ ορίστε την υπογραφή σας που θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε ενώ η γραμματοσειρά μπορεί επίσης να αλλάξει. Τώρα όταν πατάτε για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση, θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε το πρώτο γράμμα της υπογραφής σας για χρήση ως ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Μπορείτε να το κάνετε αργότερα επίσης. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει απλώς πατήστε στην επιλογή ρύθμισης και επιλέξτε την ταπετσαρία που θέλετε. Την επόμενη φορά όποτε ξυπνά το τηλέφωνο, θα σας καλωσορίσει με την υπογραφή και την ταπετσαρία.

Ενεργοποίηση μίνι λειτουργίας για χρήση με το ένα χέρι

Ανάμεσα στις καλύτερες συμβουλές LG V20 είναι η επιλογή ενεργοποίησης της μίνι λειτουργίας που είναι πραγματικά κρυφή. Το τηλέφωνο είναι αρκετά μεγάλο, οπότε αν μερικές φορές πρέπει να το χειριστείτε με το ένα χέρι, η λειτουργία mini θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό. Για να ενεργοποιήσετε τη μίνι προβολή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εμφάνιση> Περισσότερα και κάντε εναλλαγή στην επιλογή μίνι προβολής.

Τώρα, όταν πρέπει να συρρικνώσετε την οθόνη, απλώς σύρετε την οθόνη κατά μήκος της γραμμής πλοήγησης προς την κατεύθυνση που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε τη μίνι οθόνη στην αριστερή-δεξιά γωνία, σύρετέ την από δεξιά προς αριστερά. Επίσης, το μέγεθος του συρρικνωμένου παραθύρου μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας τη λαβή στην επάνω γωνία, ενώ ένα χτύπημα στο «X» θα επιστρέψει τη συσκευή σε πλήρη οθόνη.

Έτσι, εξηγούνται οι πιο χρήσιμες συμβουλές και κόλπα LG V20 που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα συσκευή και με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση, θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερα σχετικά με το LG V20 που θα σας κάνει να γίνετε κύριος της .

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης LG V10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found