Καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy Note 8

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη, μνήμη RAM 6 GB, κάμερα διπλού στυλ και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, έρχεται με το χαρακτηριστικό S Pen, το οποίο καθιστά τη λειτουργία του πιο παραγωγική. Ωστόσο, χωρίς σωστές εφαρμογές, ακόμη και το Samsung Galaxy Note 8 με όλη της τη δόξα δεν θα έχει καμία χρησιμότητα. Η πρόσθετη μεγάλη οθόνη και το υλικό πρώτης τάξεως ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη ενώ χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές και παίζουν δημοφιλή παιχνίδια σε αυτήν. Επομένως, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας, παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Galaxy Note 8.

Διαβάστε επίσης - Πώς να ενημερώσετε το Samsung Galaxy Note 8

Εφαρμογές για Galaxy Note 8

Εφαρμογές Microsoft Office

Το Microsoft Office ως εφαρμογή για το Galaxy Note 8 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη Σημείωση 8 που συνοδεύεται από τη μεγάλη οθόνη. Η χρήση εφαρμογών Microsoft όπως το Word, το Excel και το Powerpoint θα είναι σίγουρα ευκολότερη. Και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε την εργασία σας στο γραφείο, να κάνετε παρουσιάσεις, να δημιουργήσετε έγγραφα κ.λπ., στο Samsung Galaxy Note 8. Για βασικές εργασίες γραφείου, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν απρόσκοπτη λειτουργία.

Λήψη εφαρμογών Microsoft Office

Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης LastPass

Πριν από λίγα χρόνια, οι άνθρωποι χρησιμοποιούνταν για σύνδεση στο Gmail ή μερικές άλλες λίστες κάθε μέρα. Τώρα, με το LastPass, μπορείτε πραγματικά να ελέγχετε ή να συνδέεστε σε κάθε έναν από τους λογαριασμούς σας πολύ συχνά. Κατά τη σύνδεση στους λογαριασμούς σας, όπως το Gmail, το Facebook κ.λπ., το LastPass ορίζει τις πληροφορίες σύνδεσης για να διευκολύνει τη σύνδεση. Συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσης σε ιστότοπους και εφαρμογές και δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Λήψη LastPass Password Manager

Σφενδόνη

Το Sling σάς επιτρέπει να κάνετε χρονοδιαγράμματα, να χειρίζεστε το διάλειμμα, να διαχειρίζεστε απρόβλεπτα φύλλα, να διαχειρίζεστε τα διαθέσιμα κουλοχέρηδες και πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να διαχειριστείτε με αυτήν την εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή για το Galaxy Note 8, κάποιος μπορεί να κρατήσει τους υπαλλήλους του καλά ενημερωμένους και να έχει μια ημέρα γραφείου χωρίς άγχος.

Λήψη Sling

Amazon Kindle

Το Amazon Kindle είναι μια αξιόλογη πλατφόρμα για την ανάγνωση eBook. Παρέχει τόνους βιβλίων σε ψηφιακή μορφή και δίνει φανταστική εμπειρία - είναι σαν να διαβάζετε έντυπα βιβλία. Εγκαθιστώντας αυτήν την εφαρμογή στο Galaxy Note 8, θα μπορείτε να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το Kindle προσφέρει επίσης τόνους eBooks δωρεάν.

Κατεβάστε το Amazon Kindle

Περιέργεια

Το Curiosity είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με θέματα που θεωρείτε ενδιαφέροντα, ώστε να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Με αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να εξερευνήσετε έναν εντελώς νέο κόσμο πληροφοριών και περιεχομένου στο Galaxy Note 8 σας.

Λήψη περιέργειας

Google Drive

Εγκαθιστώντας το Google Drive στο Galaxy Note 8, θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία, όπως Word, Excel, παρουσιάσεις κ.λπ. και να τα αποθηκεύσετε στο Google Drive στο οποίο έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε. Είναι ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο μέρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σημαντικά αρχεία σας χωρίς φόβο να τα χάσετε.

Λήψη του Google Drive

Evernote

Το Evernote είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη δημιουργία σημειώσεων. Καθώς το Samsung Galaxy Note 8 είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι πολύ πιο χρήσιμη για εσάς. Μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε, να συλλέξετε, να διατηρήσετε πληροφορίες με συστηματοποιημένο τρόπο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πράγματα γρήγορα και να έχετε πρόσβαση σε αυτά σε χρόνο μηδέν.

Λήψη του Evernote

Τάσκερ

Το Tasker είναι μια εφαρμογή για κινητές συσκευές Android, η οποία θα σας επιτρέψει να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες σας αντί να κάνετε αυτές τις εργασίες μόνοι σας. Η χρήση αυτής της εφαρμογής στο Galaxy Note 8 θα σας προσφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες να εκπαιδεύσετε το τηλέφωνό σας για να εκτελεί τις εργασίες από μόνη του χωρίς να χρειάζεται η χειροκίνητη προσπάθειά σας.

Λήψη του Tasker

Διαχείριση αρχείων Solid Explorer

Η εγκατάσταση του Solid Explorer θα απλοποιήσει τις εργασίες σας για τη διαχείριση σημαντικών εγγράφων ή αρχείων και τη διατήρησή τους με καλή σειρά σε ένα μέρος. Υποστηρίζεται από διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive και το Dropbox.

Λήψη του Solid Explorer File Manager

Σύννεφο VPN

Όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ταυτότητα ασφαλή και εντελώς κρυμμένο από αδιάκριτα μάτια, για τους περισσότερους ανθρώπους οι υπηρεσίες VPN είναι η πρώτη επιλογή. Το VPN Cloud είναι μια προηγμένη εφαρμογή που αποκρύπτει αμέσως την ταυτότητά σας και σας επιτρέπει να σερφάρετε ανώνυμα με ασφαλέστερο τρόπο.

Λήψη VPN Cloud

Gboard - Το πληκτρολόγιο Google

Το Samsung Galaxy Note 8 έρχεται με μια υπέροχη και πολύ ενστικτώδη εφαρμογή πληκτρολογίου. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου. Η εφαρμογή πληκτρολογίου Gboard είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη Σημείωση 8. Διαθέτει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η οποία το καθιστά αρκετά χρήσιμο και εύκολο στην πληκτρολόγηση χωρίς να ανησυχείτε για το πάτημα του λάθους πλήκτρου.

Λήψη Gboard - Το Πληκτρολόγιο Google

Εκκίνηση του Google Now

Εάν προτιμάτε την ευκολία, το Google Now Launcher μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για το τηλέφωνό σας Note 8. Αυτός ο εκκινητής Google έχει περιορισμένες δυνατότητες, αλλά επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση. Αυτή η διεπαφή χρήστη λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Λήψη του Google Now Launcher

Άμεση κοινή χρήση SuperBeam / WiFi

Χρησιμοποιώντας το SuperBeam, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας από το ένα τηλέφωνο στο άλλο με πολύ γρήγορο και έξυπνο τρόπο. Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήστες του Note 8. Μοιάζει πολύ με μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, η οποία διευκολύνει την κατανόηση και τη συνεργασία με αυτήν.

Κατεβάστε το SuperBeam / WiFi Direct Share

PPSSPP - εξομοιωτής PSP

Το Samsung Galaxy Note 8 μπορεί να είναι μια εξαιρετική συσκευή παιχνιδιών. Εφόσον είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικό υλικό, θα μπορείτε να έχετε μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού σε αυτό. Χάρη στο PPSSPP Emulator, μπορείτε να παίξετε σχεδόν όλα τα παιχνίδια PSP της Sony.

Λήψη - PPSSPP - PS Emulator

Adobe Scan - PDF Scanner, OCR

Μπορεί να είναι μια πολύτιμη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Note 8. Απλώς θα μετατρέψει το smartphone σας σε έναν βολικό σαρωτή που θα βελτιώσει την απόδοση της συσκευής σας. Με αυτήν την εφαρμογή σαρωτή, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε έγγραφο όπως αποδείξεις, σημειώσεις κ.λπ. σε επεξεργάσιμα σαρωμένα αντίγραφα.

Κατεβάστε το Adobe Scan - PDF Scanner, OCR

Λεξικό Erudite, Μεταφραστής και Widget

Όταν πρόκειται για τη χρήση της Σημείωσης 8 για εκπαιδευτικούς σκοπούς, το Erudite Dictionary & Thesaurus μπορεί να είναι αρκετά επωφελές. Είτε θέλετε να μάθετε ορισμένες γλώσσες, είτε ψάχνετε για την έννοια μιας συγκεκριμένης λέξης, αυτή η εφαρμογή μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά σας όταν πρόκειται για λέξεις ή συγκεκριμένες γλώσσες. Προς το παρόν, αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε περισσότερες από 10 γλώσσες.

Λήψη Erudite Dictionary, Translator & Widget

IQBoxy - Παρακολούθηση αποδείξεων και λογαριασμών, αναφορές δαπανών

Με την αύξηση των εισοδημάτων, τα έξοδα θα αυξηθούν επίσης. Μερικές φορές, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξετε τα έξοδά σας. Ωστόσο, μπορείτε να τα παρακολουθείτε και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε έναν χάρτη για να αυξήσετε τις εξοικονομήσεις σας. Το IQBoxy μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις μηνιαίες δαπάνες σας, όπως ψώνια, μηνιαίες πληρωμές, λογαριασμούς κ.λπ.

Λήψη IQBoxy

Newstab - Beautiful NewsReader

Η εφαρμογή Newstab μπορεί να είναι μια καλύτερη εναλλακτική όταν πρόκειται για λήψη ειδήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα, το ενδιαφέρον και άλλες προτιμήσεις σας από τις υπόλοιπες κατηγορίες που θα σας προσφέρει αυτή η εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους, διαφορετικά αυτή η εφαρμογή θα λαμβάνει ιστότοπους και νέα βάσει των ενδιαφερόντων σας.

Λήψη Newstab

Σαζάμ

Η εφαρμογή Shazam είναι ένα είδος μουσικής εφαρμογής. Προσφέρει όλα τα πράγματα κάτω από τη μία στέγη. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα τραγούδια που σας αρέσει να ακούτε, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Δεν είστε σίγουροι τι τραγούδι παίζει στο ραδιόφωνο; Ενεργοποιήστε το Shazam και θα λάβετε την απάντηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε τραγούδια από διαφορετικούς ιστότοπους ή πλατφόρμες.

Κατεβάστε το Shazam

Πρόγραμμα περιήγησης Opera - νέα & αναζήτηση

Το Opera είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης στο Σημειωματάριό σας. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιστοσελίδες που ζητήσατε, αλλά θα σας προσφέρει επίσης πολλές πρόσθετες δυνατότητες όπως εξοικονόμηση δεδομένων, εξοικονόμηση χρόνου, συμπίεση βίντεο και τροφοδοσίες ειδήσεων κ.λπ. Έρχεται με μια ομαλή εμφάνιση, η οποία βοηθά στην εύκολη ανάγνωση περιεχόμενο ιστότοπου μαζί με τη λειτουργία ζουμ για βελτιωμένη σαφήνεια.

Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Flipboard - Ειδήσεις για οποιοδήποτε θέμα

Εάν σας αρέσει να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέλετε να παρακολουθείτε τις ειδήσεις σχετικά με τις αγαπημένες σας διασημότητες ή εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε άλλη ιστορία ή νέα από όλο τον κόσμο, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Flipboard για τη Σημείωση 8. Όπου και αν σας ενδιαφέρει ψέματα, το Flipboard μπορεί να συγκεντρώσει ειδήσεις ή ιστορίες που θέλετε, που σχετίζονται με το αγαπημένο σας θέμα και να τα πάρετε σε ένα μόνο μέρος.

Λήψη Flipboard

Ενώ οι παραπάνω εφαρμογές είναι μόνο μερικές δημοφιλείς για το Galaxy Note 8, υπάρχουν εκατομμύρια εφαρμογές εκεί έξω για να διαλέξετε από τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε στο smartphone σας.

Διαβάστε επίσης - Πώς να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε και να διαγράψετε εφαρμογές στο Galaxy Note 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found