Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το HTC One M7

Όλα τα smartphone HTC λειτουργούν αρκετά καλά και οι χρήστες είναι γενικά ικανοποιημένοι. Κάθε τόσο κάποιος θα αναφέρει ένα πρόβλημα, αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα smartphones, επειδή ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι, τα προβλήματα και τα σφάλματα μπορούν πάντα να προκύψουν. Όσον αφορά το HTC One M7Υπήρξαν μερικές συνήθεις αναφορές σχετικά με τα συνηθισμένα προβλήματα, όπως GPS, Wi-Fi, καθυστέρηση ή κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας Εάν έχετε αυτήν τη συσκευή, ένα από τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ποτέ κάποιο πρόβλημα (και ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ), η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αναφέρεται συχνά ως μία από τις λύσεις, ειδικά όταν μία από τις εφαρμογές τρίτων προκαλεί το πρόβλημα και δεν είστε σίγουροι ποια. Με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σας, όλες οι εφαρμογές τρίτων θα διαγραφούν, μαζί με τις προσωπικές ρυθμίσεις, τις ρυθμίσεις εφαρμογών και τα δεδομένα που αποθηκεύσατε στη συσκευή σας. Η συσκευή σας θα επιστρέψει στις αρχικές της εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Ας δούμεπώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το HTC One M7.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Προβλήματα και λύσεις HTC One M7

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά το HTC One M7

www.phonedog.com

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για την πραγματοποίηση επαναφοράς εργοστασιακών δεδομένων στο HTC One M7 και θα σας δείξουμε και τα δύο.

Μέθοδος No.1: Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μέσω των ρυθμίσεων

Μπορείτε να εκτελέσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με μερικά κλικ και εδώ είναι πώς:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
  • Πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK

Μέθοδος No.2: Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων χρησιμοποιώντας τα κουμπιά υλικού

Ενώ η πρώτη επιλογή είναι εξαιρετικά απλή, δεν είναι πάντα δυνατή, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η οθόνη της συσκευής σας δεν αποκρίνεται. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά υλικού. Κάντε τα εξής:

  • Απενεργοποιήστε το HTC One M7
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το πλήκτρο μείωσης έντασης
  • Κρατήστε πατημένα τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο Android στην οθόνη, αφήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης
  • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για να επισημάνετε την Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιλέξτε το με το κουμπί λειτουργίας.

Αυτό είναι όλο, και όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο μέθοδοι είναι πραγματικά απλές.

Πηγή εικόνας: www.tmonews.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιλύσετε το ζήτημα των ακουστικών στο HTC One M7

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found