Πώς να κατεβάσετε το MovieBox για υπολογιστή και Mac

Το MovieBox είναι μια διάσημη εφαρμογή για να απολαμβάνετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν και μοιάζει με κουτί. Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή με ευκολία στην πλατφόρμα Android κατεβάζοντας το αρχείο apk, αλλά σε iOS αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο App Store.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή εκτός από το τηλέφωνο και το tablet Android, για παράδειγμα σε υπολογιστή με Windows ή Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή για τις εφαρμογές Android. Ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές είναι το Bluestack. Είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής εφαρμογών (εξομοιωτής) για πλατφόρμα Windows και Mac, οπότε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Android σε αυτήν. Θα μοιραστώ πώς να εγκαταστήσω το Bluestack, να κατεβάσω το MovieBox, να το εγκαταστήσω και να είμαι πλήρως προετοιμασμένος να το χρησιμοποιήσω ως δωρεάν μέσο ψυχαγωγίας.

Τρόπος λήψης και εγκατάστασης Bluestack σε υπολογιστή ή Mac

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Bluestack στον επίσημο ιστότοπό τους. Ο ιστότοπος Bluestack θα εντοπίσει αυτόματα το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε και το αρχείο εγκατάστασης θα ληφθεί απευθείας. Για παράδειγμα, σε Mac, το πρόγραμμα εγκατάστασης Bluestack θα έχει μέγεθος αρχείου περίπου 260MB με το όνομα αρχείου BlueStacks-Installer.dmg. Μπορείτε απλά να ανοίξετε αυτό το αρχείο και να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του αρχείου Bluestack για να το εγκαταστήσετε.

Στα Windows (χρησιμοποιώ Windows 7), το πρόγραμμα εγκατάστασης Bluestack έχει μέγεθος αρχείου 14MB με το όνομα αρχείου: ThinInstaller_native.exe. Για να το εγκαταστήσετε, απλώς κάντε διπλό κλικ σε αυτό το αρχείο και ακολουθήστε τον οδηγό. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, η εφαρμογή Bluestack θα ανοίξει και θα κατεβάσει αυτόματα το παιχνίδι δεδομένων που χρειάζεστε.

Bluestack

Βασικά, το Bluestack είναι εξομοιωτής ή εικονική μηχανή. Θα χρησιμοποιήσει τον πόρο υλικού που έχετε, όπως μνήμη, επεξεργαστή και σκληρό δίσκο. Το Bluestack έχει μια απλή εμφάνιση όπως μπορείτε να βρείτε στη συσκευή Android με το λειτουργικό σύστημα Kitkat. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία λογαριασμού Bluestack και τον συγχρονισμό εφαρμογών. Αφού το Bluestack είναι έτοιμο για χρήση, ακολουθήστε το επόμενο βήμα για τον τρόπο λήψης του MovieBox για PC και Mac.

Πώς να κατεβάσετε το MovieBox για υπολογιστή και Mac

  1. Μπορείτε να κατεβάσετε το apk MovieBox σε αυτόν τον σύνδεσμο
  2. Κάντε διπλό κλικ στο moviebox.apk που έχετε κατεβάσει
  3. Το MovieBox θα εγκατασταθεί αυτόματα στο Bluestack και μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή MovieBox στο Παίχτηκε πρόσφατα Ενότητα.

Αυτό είναι όλο. Εάν έχετε μια σχετική ερώτηση, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Δείτε επίσης: Τρόπος λήψης των Windows 10 σε υπολογιστή

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found