Τρόπος επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης LG G3

Δεν υπάρχει τέλειο smartphone. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες συσκευές σήμερα είναι πραγματικά ισχυρές και προσφέρουν εμπειρία υψηλής ποιότητας, καθώς και πολλά μοντέλα για να διαλέξετε. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα και προβλήματα σε κάθε συσκευή εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένου του LG G3. Σε γενικές γραμμές, αυτό το smartphone είναι καταπληκτικό. Είναι ισχυρό και διαθέτει φανταχτερό σχεδιασμό, αλλά παρόλα αυτά, οι χρήστες ανέφεραν μερικά προβλήματα με αυτό, όπως ζητήματα υπερθέρμανσης LG G3.

Μερικές φορές, συνήθως όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για να παίξετε παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε βίντεο, το τηλέφωνο μπορεί να ζεσταθεί. Επίσης, ορισμένα άτομα ανέφεραν ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά την ενημέρωση του Lollipop. Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα, ανατρέξτε στις παρακάτω λύσεις.

Δείτε επίσης: Τρόπος διόρθωσης καθυστέρησης πληκτρολογίου στο LG G3

Τρόποι επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης LG G3

Ενημέρωση Android

Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας και να δείτε εάν η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη, επειδή ο λόγος για τα προβλήματα υπερθέρμανσης LG G3 που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι απλώς ένα σφάλμα και μπορεί να διορθωθεί με μια νέα έκδοση λογισμικού. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα:

  • Πατήστε Εφαρμογή από την Αρχική οθόνη
  • Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις> Γενικά και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο
  • Τώρα πατήστε Πληροφορίες λογισμικού
  • Θα δείτε το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας στην έκδοση λογισμικού.

Για να δείτε εάν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση λογισμικού, μεταβείτε στις Εφαρμογές> Ρυθμίσεις> καρτέλα Γενικά> Σχετικά με το τηλέφωνο. Τώρα κάντε κλικ στις Ενημερώσεις συστήματος> Έλεγχος τώρα.

news-android-phones.blogspot.com

Μειώστε το επίπεδο φωτεινότητας

Η φωτεινότητα έχει τεράστια επίδραση στον επεξεργαστή της συσκευής σας και της μπαταρίας της, οπότε μειώνοντας το επίπεδο φωτεινότητας, ενδέχεται να μειώσετε την υπερθέρμανση.

  • Μεταβείτε στις Εφαρμογές> Ρυθμίσεις και πατήστε Εμφάνιση
  • Πατήστε Φωτεινότητα και προσαρμόστε το επίπεδό του

Δείτε ποιες εφαρμογές και διαδικασίες χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη μπαταρία

Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που θεωρούνται πεινασμένες για ενέργεια και πρέπει να παρακολουθείτε αυτές. Οι εφαρμογές και οι διαδικασίες ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα υπερθέρμανσης LG G3 και για να δείτε τι συμβαίνει σε αυτό το πεδίο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και πατήστε Χρήση μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και να επιλέξετε την καρτέλα Εκτέλεση. Μπορείτε να πατήσετε σε κάποια εφαρμογή ή διαδικασία που φαίνεται να προκαλεί το πρόβλημα και να το σταματήσετε.

www.androidcentral.com

Συχνότητα επεξεργαστή

Εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια από τη συσκευή σας, μπορείτε να την υπερχρονίσετε. Με το overclocking μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα της CPU και, ως εκ τούτου, η απόδοση του smartphone σας θα αυξηθεί. Ωστόσο, συνιστάται να κάνετε overclock μόνο 10 έως 20 τοις εκατό, επειδή το overclocking έχει τεράστια επίδραση στην μπαταρία και προκαλεί επίσης προβλήματα υπερθέρμανσης. Για να αποφευχθεί αυτό, χαμηλότερη συχνότητα CPU.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Εάν δοκιμάσατε όλες τις προαναφερθείσες λύσεις και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα υπερθέρμανσης LG G3, κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πρώτα δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και μετά πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων.

Συμβουλές:

Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υπερθέρμανση του LG G3. Παρατίθενται παρακάτω:

  • Μην αφήνετε τη συσκευή σας σε άμεσο ηλιακό φως για πολύ καιρό
  • Επιλέξτε μια λεπτή θήκη για τη συσκευή σας αντί για ογκώδη.
  • Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε το LG G3 κατά τη φόρτιση

Πηγή εικόνας: www.droid-life.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο LG G3

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found