Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα της μαύρης οθόνης του θανάτου Android

Το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο των κινητών. Όμως δεν είναι ούτε ένα smartphone Android και είναι χωρίς ελαττώματα. Το Android Black Screen Of Death είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες Android. Εάν εμπίπτουν επίσης σε αυτήν την ομάδα χρηστών Android που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της Μαύρης οθόνης του θανάτου Android, διαβάστε την παρακάτω διαδικασία για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε Galaxy S5, LG G3, Galaxy S3 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android όπως το Galaxy Note 3 κ.λπ., οι λύσεις είναι οι ίδιες για όλες τις συσκευές Android.

Δείτε επίσης: Τα κορυφαία 5 πλεονεκτήματα των τηλεφώνων A ndroid

Μαύρη οθόνη του θανάτου Android

Πιθανές λύσεις για τη διόρθωση της μαύρης οθόνης του θανάτου Android

Υπάρχουν αρκετά βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα της Μαύρης οθόνης του θανάτου στο Android. Παρακάτω, ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει. Εάν ναι, συνεχίστε με το επόμενο βήμα.

  • Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σας Android και επανατοποθετήστε την μπαταρία για να βεβαιωθείτε ότι οι επαφές αγγίζουν σωστά και ότι το τηλέφωνο τροφοδοτείται. Στη συνέχεια, φορτίστε το τηλέφωνό σας και αφήστε το για φόρτιση για μερικές ώρες.
  • Εάν το πρώτο βήμα δεν επιλύσει το ζήτημα της μαύρης οθόνης του θανάτου στο Android, αφαιρέστε την κάρτα SIM, την κάρτα SD και την μπαταρία από το τηλέφωνο και αφήστε τα για 5-10 δευτερόλεπτα. Βάλτε την μπαταρία και φορτίστε την.
  • Εάν αποτύχει επίσης το προηγούμενο βήμα, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υλικού θα είναι το τελευταίο βήμα που θα εκτελεστεί. Αυτή η διαδικασία θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας Android, αλλά δεν θα μπορείτε να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας λόγω της μαύρης οθόνης του θανάτου Android. Κάντε το τηλέφωνό σας έτοιμο για επαναφορά εργοστασιακού εξοπλισμού επαναφέροντας την μπαταρία και αφαιρώντας τη συσκευή SD. Μπορείτε να διατηρήσετε την κάρτα sim στη συσκευή σας και να κλείσετε το τηλέφωνο.
  • Τώρα βάλτε το τηλέφωνο σε φόρτιση για να αποφύγετε τυχόν απόσπαση της προσοχής στη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  • Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα αύξησης έντασης ήχου, τροφοδοσίας και αρχικής οθόνης για εκκίνηση του τηλεφώνου σε λειτουργία ανάκτησης. Στη λειτουργία ανάκτησης, επιλέξτε Factory reset / Wipe data χρησιμοποιώντας πλήκτρα έντασης. Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να ξεκινήσει η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υλικού.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found