6 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Andorid για λήψη δωρεάν μουσικής MP3

Πριν από μερικά χρόνια, η λήψη μουσικής ήταν αρκετά δύσκολη. Πρώτα έπρεπε να κατεβάσουμε MP3 στον υπολογιστή μας και μετά να το μεταφέρουμε στο τηλέφωνο. Τώρα, χάρη σε δεδομένα υψηλής ταχύτητας και δίκτυα Wi-Fi μπορούμε να κατεβάσουμε μουσική απευθείας στο τηλέφωνο. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μας επιτρέπουν να αναζητήσουμε και να βρούμε τραγούδια που θέλουμε να κατεβάσουμε. Η εύρεση της κατάλληλης εφαρμογής μουσικής Android για εσάς μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα, γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές στο playstore δεν λειτουργούν ή είναι γεμάτες διαφημίσεις. Επομένως, κάναμε μια διεξοδική έρευνα και συντάξαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για να κατεβάσετε κάποια από την αγαπημένη σας μουσική.

Δείτε επίσης- Κορυφαία 3 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ANDROID -FIX SLOW CHARGING

Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

4 Κοινόχρηστο

www.bestcloudstorage.net

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές λήψης αρχείων MP3 για Android που σας επιτρέπουν να βρείτε κάθε είδους μουσική από το κλασικό έως το δικαίωμα πνευματικών δικαιωμάτων. Ακόμη και μελωδίες από τους αναδυόμενους καλλιτέχνες προσφέρονται επίσης σε αυτήν την φανταστική εφαρμογή λήψης μουσικής. Περιέχει μια τεράστια βιβλιοθήκη δωρεάν μουσικής που έχει περισσότερα από 6.000.000 κομμάτια. Περιλαμβάνει ένα φίλτρο στη διαδικασία αναζήτησης για να επιταχύνει την αναζήτηση της αγαπημένης σας μουσικής από την τεράστια βάση δεδομένων που εμφανίζει μόνο τη μουσική MP3. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το όφελος του φακέλου cloud 4Shared 15GB για να ακούσουν τα τραγούδια εκτός σύνδεσης και όλη η μουσική που κατεβάζετε δωρεάν από εδώ θα προστεθεί αυτόματα σε αυτόν το φάκελο cloud.

Προηγμένη διαχείριση λήψεων

apkjan.com

Εξοπλισμένο με απίστευτα υψηλή ταχύτητα λήψης, αυτό το δωρεάν πρόγραμμα λήψης MP3 πρέπει να προσφέρει πολλά περισσότερα από ό, τι περιμένετε. Επιτρέπει ταυτόχρονη λήψη τριών αρχείων που είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές επιλογές ρυθμίσεων όπου μπορείτε να τις προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, ο αριθμός των ταυτόχρονων λήψεων, η ταχύτητα λήψης και ο τρόπος λήψης τους μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια έτσι ώστε να διατηρούνται τα πράγματα υπό τον έλεγχό σας. Λάβετε λοιπόν αυτήν την εφαρμογή δωρεάν και απολαύστε όλες τις δυνατότητές της ενώ ακούτε την αγαπημένη μουσική.

Palco MP3

palco-mp3.el.uptodown.com

Αυτό είναι ίσως καλύτερο για τους ανεξάρτητους Βραζιλιάνους μουσικούς που θέλουν ολόκληρο τον κόσμο να ακούσει τα τραγούδια τους. Έτσι, αυτή η δωρεάν εφαρμογή Android αν θέλετε να ακούσετε τραγούδια από περισσότερους από 100.000 καλλιτέχνες διαφορετικών ειδών. Μουσική όπως samba, hip-hop, bossa nova, ηλεκτρονικά κ.λπ. είναι διαθέσιμα σε αυτήν την εφαρμογή, απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας Android και μάθετε τι έχει να προσφέρει η βραζιλιάνικη μουσική. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν οποιοδήποτε τραγούδι στη συσκευή, να μεταδώσουν ραδιοφωνικό σταθμό και να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής για να απολαύσουν τη μουσική.

Ήχος Cloud

www.forbes.com

Πρόκειται για μια υπέροχη συλλογή πιο σύγχρονων τραγουδιών από διαφορετικά είδη όπως hip hop, jazz, rock, house και άλλα. Αυτό είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης MP3 που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Το επιτρέπει στους χρήστες του να αναζητούν μελωδίες από καλλιτέχνες, κομμάτια ή άλλα κριτήρια. Επίσης, μπορείτε πάντα να ακολουθείτε τους φίλους σας και άλλους καλλιτέχνες για να ακούτε τι μοιράζονται. Οποιαδήποτε κομμάτια μπορούν να αναπαραχθούν, να τεθούν σε παύση ή ακόμη και να παραλειφθούν από την οθόνη κλειδώματος, ενώ μπορείτε να ακούτε ροές, επίσης, εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Ανγκάμι

africa-me.com

Αυτή η εφαρμογή μοιάζει πολύ με τη μουσική αναπαραγωγής Google που αποτελεί εξαιρετική πηγή διαφόρων αυθεντικών και νέων μουσικών. Μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια δωρεάν και να ακούσετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Στοχεύει κυρίως τους ακροατές της Μέσης Ανατολής, ωστόσο, εάν είστε λάτρης της αραβικής μουσικής, μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή και να ακούσετε εύκολα τα αραβικά τραγούδια.

 Μουσική Google Play

Πηγή εικόνας - features.en.softonic.com

Αν ψάχνετε για μια από τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για τη συσκευή σας Android, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή που είναι γεμάτη με τόσες πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και παρέχει έναν υπέροχο κατάλογο με πάνω από 3 εκατομμύρια τραγούδια. Οι χρήστες μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια εκτός σύνδεσης, ενώ η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε περίπου 50.000 τραγούδια από την προσωπική συλλογή. Η μουσική αναπαραγωγής Google επιτρέπει στους χρήστες Android να απολαμβάνουν πολλά δωρεάν κομμάτια και άλμπουμ.

Ραψωδία

www.androidpolice.com

Αυτή είναι μια από τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android για τη λήψη της αγαπημένης μουσικής. Αυτή η εφαρμογή είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά όπως ήχο υψηλής ποιότητας, χωρίς διαφημίσεις, ραδιόφωνο τραγουδιών, προηγμένους καλλιτέχνες και άλλα. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε εκατομμύρια τραγούδια δωρεάν. Στους χρήστες παρέχονται οι ευκαιρίες να δημιουργήσουν το soundtrack και να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής ανάλογα με την επιλογή τους, ενώ πρόσθετες λειτουργίες όπως χρονοδιακόπτης ύπνου, EQ ήχου και βίντεο καλλιτεχνών κάνουν την εμπειρία καταπληκτική. Σε περίπτωση που δεν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι που κατεβάσατε προηγουμένως όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Λήψη μουσικής Blur

www.mobogenie.com

Αυτή η εφαρμογή είναι πιθανώς η ταχύτερη λύση MP3 που περιλαμβάνει μια πολύ σταθερή μηχανή αναζήτησης. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι αρκετά καλή, ενώ διαθέτει πολύ φορητό και κατανοητό σχεδιασμό. Επίσης, η λήψη τραγουδιών σε αυτό το πρόγραμμα λήψης MP3 έχει αποδειχθεί πολύ πιο εύκολη, καθώς δεν απαιτεί να περάσετε από οποιαδήποτε διαδικασία άδειας για να ξεκινήσετε τη λήψη τραγουδιών. Προχωρήστε λοιπόν για να το αποκτήσετε σύντομα στη συσκευή και απολαύστε την εφαρμογή δωρεάν.

RockMyRun

Πηγή εικόνας - got2run4me.com

Το RockMyRun είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα λήψης Mp3 για άτομα που αναζητούν τη μουσική προπόνησης. Ναι, αυτή η εφαρμογή όχι μόνο αναζωογονεί το μυαλό σας, είναι υπέροχο εάν θέλετε να διαμορφώσετε και το σχήμα σας. Διαθέτει μια υπέροχη μεικτή συλλογή DJ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως soundtrack προπόνησης. Μπορείτε να απολαύσετε τα τραγούδια κατεβάζοντάς τα ή αλλιώς αποθηκεύστε το κομμάτι για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης. Η λειτουργία mybeat είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτήν την εφαρμογή που δημιουργεί τη λίστα αναπαραγωγής σύμφωνα με το στυλ προπόνησής σας.

Λήψη περισσότερων δωρεάν αρχείων και εφαρμογών Android APK

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found