Το GTA 6: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Grand Theft Auto VI: Δεν υπάρχουν πολλά βιντεοπαιχνίδια εκεί έξω σήμερα που μπορούν να ελέγξουν το επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας όπως μπορεί να κάνει η σειρά GTA. Από τότε που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους παιχνίδι, κυριάρχησαν στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και έσπασαν συνεχώς νέες πωλήσεις ρεκόρ κάθε φορά που βγαίνουν τα παιχνίδια τους. Πολύ λίγα franchise παιχνιδιών μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν ακόμη και το ήμισυ της επιτυχίας που είχε η σειρά GTA. Το τελευταίο τους παιχνίδι GTA V κυκλοφόρησε σε κριτική και εμπορική αναγνώριση και έθεσε αμέσως ρεκόρ πωλήσεων.

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι το E3 2020 θα είναι ο πιο πιθανός χώρος για τη Rockstar που συζητά τον επερχόμενο τίτλο τους. Με την πάροδο των ετών, η Electronic Entertainment Expo υπήρξε ο χώρος παιχνιδιού για τους προγραμματιστές και τους εκδότες παιχνιδιών για να αποκαλύψουν τις μεγάλες εκκινήσεις τους. Για έναν άγνωστο λόγο, η Microsoft παραβίασε τον κανόνα και ανακοίνωσε την επόμενη κονσόλα της, το Xbox Series X τον Δεκέμβριο, πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η αλυσίδα των μη συμβατικών κινήσεων συνεχίστηκε επειδή το E3 2020 ακυρώθηκε επίσημα λόγω πανδημικής κατάστασης παγκοσμίως. Αυτό εξάλειψε την πιθανότητα του GTA 6 να πάρει επίσημη αφίσα, τρέιλερ ή οποιαδήποτε φήμη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ακόμα κι αν η Rockstar ή η Take-Two είχαν κάποια σχέδια να κάνουν μια μεγάλη αποκάλυψη, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν επειδή δεν θα βοηθούσαν. Εκτός αυτού, δεν έχει νόημα να αποκαλυφθεί ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στον κόσμο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που οι παίκτες μπορεί ή δεν θέλουν να ρίξουν μια ματιά, αλλά μάλλον θα περίμεναν σταθερές ενημερώσεις.

Αν θέλουμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση και το γεγονός ότι η Sony, η Microsoft προετοιμάζονται για τις κονσόλες PS5, Xbox Series X μόνο προς το τέλος του 2020, δεν θα υπάρξει άλλη μεγάλη ανακοίνωση έως ότου αυτές οι κονσόλες επιστρέψουν στο προσκήνιο. Λαμβάνοντας υπόψη τα 12 teraflops ακατέργαστης ισχύος στην επερχόμενη κονσόλα Xbox, θα ήταν λογικό να κυκλοφορήσει ένα teaser την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Μια πιο πρακτική προοπτική θα ήταν να περιμένουμε το Grand Theft Auto 6 να πάρει τη μεγάλη του αποκάλυψη στο E3 2021. Με ένα ολόκληρο χρόνο να απομείνει, η πιθανότητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν είναι ένα παιχνίδι που αναπτύσσονται από το μπλε. Τα χρόνια προγραμματισμού περνούν πριν από την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας. Ενώ μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ανάπτυξη τώρα, δεν θα πρέπει να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ανακοίνωση και η πιο ρεαλιστική προσδοκία θα πρέπει να είναι να περιμένουμε το 2021 για περαιτέρω ενημερώσεις / φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μάρτιος 2020 (Φήμη)

Rockstar Ενημερώσεις Σύνδεσμοι ιστότοπου GTA 6

Για τους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών που βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του, η Rockstar ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για αυτό το θέμα θα έδειχνε συνδέσμους προς τον επίσημο ιστότοπό τους. Ο ιστότοπος του αρχικού παιχνιδιού θα βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης έως ότου είναι έτοιμος για επίσημη κυκλοφορία ή αποκάλυψη. Μόλις πριν από μια εβδομάδα, εντοπίστηκε από έναν ένθερμο παίκτη του PlayStation ότι ο τομέας GTA 6 δεν ακολουθεί πλέον την τάση.

Αντί να ανακατευθύνει οποιονδήποτε χρήστη που προσπαθεί να ελέγξει τον ιστότοπο του νέου παιχνιδιού στον ιστότοπο του Rockstar, υπάρχουν κάποιες αλλαγές στους διακομιστές ονομάτων του. Σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit, αντί να ανακατευθύνει στον ιστότοπο του Μονάχου στη Γερμανία, τώρα οδηγεί σε ιστότοπους της Νέας Υόρκης. Μια άλλη πιθανή φήμη όπως ισχυρίζεται ένας συγκεκριμένος χρήστης είναι ότι το νέο παιχνίδι μπορεί να έχει την ιστορία του στη Νέα Υόρκη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι ιστότοποι οδηγούν σε έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη. Ενώ ορισμένοι χρήστες στο ίδιο φόρουμ το θεωρούν αυτό ασαφές και δεν είναι αλήθεια, έχουν πηγές στις οποίες θα μπορούσατε να αναφερθείτε και ελπίζουμε να πέσει ένα teaser.

Δυνατότητα σε όλα τα Νέα Παιχνίδια (Επιβεβαιώθηκε)

Γρήγορη συνέχιση σε περιβάλλον ανοιχτού κόσμου

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα εκτιμούσαν οι περισσότεροι παίκτες έρχεται επίσημα στην κονσόλα Xbox Series X. Με τη δύναμη των SSD NVMe και ισχυρών καρτών γραφικών, η Microsoft απέδειξε πόσο γρήγορα θα συνέχιζαν να λειτουργούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι στην κονσόλα τους. Ενώ το Rockstar δεν έχει ακόμη ανοιχτά μιλήσει για αυτά τα φουτουριστικά πρόσθετα που θα κάνουν τον τίτλο τους πιο συναρπαστικό και πιο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμοι στο GTA 6 και σίγουρα θα εκτιμηθούν από τους παίκτες.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα στο GTA 5 είναι ότι το παιχνίδι χρειάζεται συχνά για πάντα για φόρτωση σε PS4, Xbox One και υπολογιστές. Εάν το αφήνατε να φορτώσει και να πάρει έναν καφέ, το παιχνίδι πιθανότατα να φορτώσει ένα ολόκληρο λεπτό αφού ολοκληρώσετε τον καφέ σας. Με αυτόν τον τρόπο επιβραδύνεται το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι δεν θα συμβεί με αυτόν τον μελλοντικό τίτλο. Η Microsoft και η Sony επιβεβαίωσαν ότι έχουν στείλει τεχνικές λεπτομέρειες σε μεγάλους προγραμματιστές παιχνιδιών, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν ένα γρήγορο βιογραφικό σε όλους τους τίτλους τους.

Το δοκιμαστικό βίντεο στο YouTube δείχνει πόσο γρήγορα μπορείτε να μπείτε και να βγείτε από το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το φορτώνετε κάθε φορά, επειδή μπορείτε να συνεχίσετε να εκτελείτε πολλά παιχνίδια στο παρασκήνιο και να είστε έτοιμοι να παίξετε όποτε θέλετε. Θα πρέπει επίσης να συμβάλει στη βελτίωση και την εξάλειψη της έννοιας της φόρτωσης εντός του χάρτη, ειδικά όταν οι υφές χρειάζονται για πάντα να φορτώνονται ενώ κινείστε σε αυτοκίνητο ή σκάφος. Όλα φροντίζονται στις μελλοντικές κονσόλες παιχνιδιών και οι υπολογιστές που συχνά βρίσκονται μπροστά στις προδιαγραφές υλικού θα πρέπει να μπορούν να το χειριστούν επίσης.

Το GTA V έχει κερδίσει επίσημα περισσότερα χρήματα από ό, τι έχει κάνει η ταινία σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο κενό στο μέγεθος του κοινού μεταξύ των δύο. Ενώ το παιχνίδι έχει προχωρήσει αρκετά για να γίνει αποδεκτό ως μια βιώσιμη και σοβαρή δραστηριότητα, δεν μπορεί να κρατήσει ένα κερί στον τεράστιο αριθμό ατόμων που βγαίνουν για να παρακολουθήσουν ταινίες. Ωστόσο, η GTA V πραγματοποίησε εντυπωσιακές πωλήσεις 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πουλώντας πάνω από 90 εκατομμύρια μονάδες. Αν και το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2013, το παιχνίδι είναι ακόμα ενεργό με εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες να παίζουν καθημερινά. Στην πραγματικότητα, εάν μεταβείτε σε γραφήματα ατμού αυτήν τη στιγμή, πιθανότατα θα δείτε έναν εντυπωσιακό αριθμό χρηστών που παίζουν αυτήν τη στιγμή.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα άρχιζαν να αφρίζουν στο στόμα τους αφού άκουσαν ότι το GTA VI βρίσκεται στο δρόμο του. Με πολλούς τρόπους, τα Rockstar Games είναι πιο μυστικά για τα επερχόμενα έργα τους από τις περισσότερες εταιρείες. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεις πραγματική διαρροή για τα παιχνίδια τους. Αλλά, επειδή είμαστε τεράστιοι θαυμαστές, έχουμε χάσει το Διαδίκτυο αναζητώντας όλες τις φήμες, διαρροές και ειδήσεις α

για την πολυαναμενόμενη συνέχεια, έτσι ώστε να έχετε μια απλή στάση για να ενημερώσετε τον εαυτό σας με τις τελευταίες πληροφορίες.

Παρακάτω αναφέρονται όλα όσα γνωρίζουμε για το GTA VI!

Εκσυγχρονίζω

Φήμες ημερομηνίας κυκλοφορίας

Όπως ήταν πάντα, το Twitter και το Reddit είναι μερικές από τις πιο κοινές πηγές για φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6. Το τελευταίο παιχνίδι στη σειρά GTA 5 κυκλοφόρησε το 2013 στις γηράσκουσες κονσόλες PS3 και Xbox 360. Ακούστηκε σαν ένα αδύνατο κατόρθωμα, αλλά ο Rockstar το κατέστησε δυνατό και κυκλοφόρησε το παιχνίδι σε παλιές κονσόλες πριν το φέρει στο PS4 και στο Xbox One. Χρειάστηκαν δύο ακόμη χρόνια πριν τελικά προσγειωθεί σε υπολογιστή.

Τα πρώτα τρέιλερ GTA 6 και περισσότερες επίσημες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στο E3 2020. Το έτος 2020 πρόκειται να είναι ένα από τα πιο καυτά στην ιστορία των παιχνιδιών, καθώς αναμένεται επίσης να είναι η στιγμή που τόσο η Sony όσο και η Microsoft θα κάνουν το επόμενο - επίσημη κονσόλα γενεών. Το PS6 και ένα νέο Xbox θα είναι οι βιώσιμες πλατφόρμες για να ξεκινήσει το GTA 6 όταν είναι επίσημα έτοιμο έως το 2021.

Θηλυκός μόλυβδος και πολλαπλοί χαρακτήρες

Μια σχεδόν επιβεβαιωμένη φήμη είναι ότι το GTA 6 θα έχει θηλυκό προβάδισμα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς, δεν επικεντρώθηκε ποτέ στο να έχει μια γυναίκα μια ομάδα γκάνγκστερ και να πυροβολήσει την κόλαση όλων όσων προσπαθούν να την εμποδίσουν να κάνει αποστολές. Εκτός αυτού, το παιχνίδι αφορούσε συχνά άνδρες γεμάτοι με τεστοστερόνη που τους αρέσει να τρέχουν πάνω από ναργιλέδες στο αυτοκίνητό τους, χτυπώντας κορίτσια χρησιμοποιώντας το ζεστό καφεδάκι, αλλά ένα θηλυκό προβάδισμα θα έφερε ένα εντελώς νέο παιχνίδι.

Το κορίτσι πιθανότατα θα πρέπει να είναι μέρος της συμμορίας, να κερδίζει χρήματα και να έχει τη δική του ιστορία, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολλά διαφορετικά είδη αποστολών λόγω της αλλαγής φύλου. Θα υπάρξουν περισσότεροι άνθρωποι ως μέρος της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων και άλλων ανδρών, καθώς με το GTA 5 ακολούθησε τη ζωή τριών διαφορετικών αρσενικών ηγετών.

Άνευ ραφής παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες

Μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις που έγιναν από την Google και τη Microsoft, το GTA 6 είναι ένας από τους πολλούς τίτλους AAA που θα ωφελήσουν το παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών μέσω της ροής. Ενώ η Rockstar δεν πρόκειται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτό, οι μεγαλύτερες εταιρείες είναι αυτές που αποφασίζουν πώς θα εξελιχθεί το gaming τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ακόμη και αν δεν κυκλοφορήσει αμέσως σε υπολογιστή, οι παίκτες θα εξακολουθήσουν να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι μέσω ροής από την κονσόλα Xbox ή τη ροή cloud Google. Θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία, επειδή θα μπορείτε να ζήσετε τα καλύτερα γραφικά ακόμα και σε smartphone με ελεγκτή Bluetooth, στο παιχνίδι εν κινήσει.

Το GTA VI μπορεί να δείξει στον κόσμο των αστυνομικών

Αν δεν έχει εξερευνηθεί ποτέ κάτι από τον κόσμο του Grand Theft Auto, θα ήταν η επιλογή να παίξετε ως αστυνομικός και να καταργήσετε τον εγκληματία. Παρόλο που επιβεβαιώνεται ότι το τόξο της ιστορίας θα έχει τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες παρόμοιοι με το GTA V, δεν θα ήταν έκπληξη αν ένας από αυτούς είναι αστυνομικός.

Το να βλέπεις τον εγκληματικό κόσμο από την προοπτική ενός αστυνομικού θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Εκτός αυτού, όταν παίζετε ως ένα, μπορεί επίσης να χρειαστεί να καταργήσετε τους εγκληματίες και να πάτε πίσω από γρήγορα αυτοκίνητα ή κυνήγι. Η ιστορία θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, διότι αν αυτοί οι χαρακτήρες είναι φίλοι ή εχθροί, πιθανότατα θα βρίσκονται σε δύο διαφορετικές πλευρές του νόμου και θα πρέπει να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, επανειλημμένα, καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας.

Γυρισμένο στη Νότια Αμερική, πιθανώς στη Βραζιλία

Στη χώρα της Βραζιλίας, το εμπόριο ναρκωτικών είναι ανεξέλεγκτο και είναι ένας από τους μοναδικούς χάρτες στους οποίους οι παίκτες μπορεί να βιώσουν το GTA VI. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ηγούνται του σπιτιού σε αυτήν την περιοχή και μερικές από αυτές εμπλέκονται στο ναρκωτικό εμπόριο που ανοίγει επίσης το δρόμο για τους προγραμματιστές παιχνιδιών να βρουν ιστορίες που περιλαμβάνουν γυναικείους ηγέτες.

Ο Rockstar θα ήθελε σίγουρα να ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία, επειδή το GTA 5 κυκλοφόρησε το 2013 και στο τεράστιο χάσμα μεταξύ αυτού του παιχνιδιού στο επόμενο θα είχε φέρει πολλούς νέους παίκτες στην περιοχή. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το franchise GTA μπορεί να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά και όταν το κάνουν, οι προγραμματιστές υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσουν τη διαφημιστική εκστρατεία που δημιούργησε τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Multiplayer εν κινήσει

Ενώ η εκστρατεία για έναν παίκτη θα είναι και πάλι η πιο εξέχουσα εστίαση στο GTA VI, το παιχνίδι θα έχει τεράστια εστίαση για πολλούς παίκτες. Οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να επιτρέπουν σε δεκάδες παίκτες να παίζουν, να παίζουν το παιχνίδι από κινητά τηλέφωνα μέσω ροής και όταν το κάνουν, θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τεράστιο υπόκοσμο με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Από τις μέρες του World of Warcraft, μια τέτοια διαδραστική και απρόσκοπτη εμπειρία για πολλούς παίκτες με τεράστιους χάρτες ή αριθμό παικτών δεν ήταν μάρτυρες, αλλά το GTA 6 έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει το πρώτο παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο τεράστιος χάρτης θα δημιουργούσαν οι προγραμματιστές παιχνιδιών στο Rockstar, δεν θα ήταν κακό να υποθέσουμε ότι θα έχουν αρκετό χώρο για να μπορούν οι παίκτες να ενσωματωθούν στα τηλέφωνά τους 5G και να κάνουν πολλές εργασίες μαζί, όπως μια πιο βελτιωμένη και γυαλισμένη έκδοση του GTA Online, το οποίο είχε καλή πορεία για περισσότερα από 5 χρόνια τώρα.

GTA 6 Ειδήσεις, διαρροές και φήμες

Οκτώβριος 

Όλα ξεκίνησαν μια μοιραία μέρα το 2013 όταν ο Πρόεδρος της Rockstar, Leslie Benzies έκανε ένα σχόλιο σε μια συνέντευξη για το περιοδικό MCV, λέγοντας ότι έχουν κάποιες ιδέες για το GTA VI. Αυτό το μόνο σχόλιο έσπασε το Διαδίκτυο και ξεκίνησε το hype train που μας οδήγησε σε αυτό το άρθρο σήμερα.

Μάρτιος 2016 (Φήμη)

Μία από τις πρώτες αναφορές ήρθε στο διαδίκτυο, δηλώνοντας ότι το GTA VI ήταν σε παραγωγή, αλλά το άρθρο δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει τίποτα και ανέφερε ότι έλαβε αυτές τις πληροφορίες από μια αξιόπιστη πηγή. Δυστυχώς, τα παιχνίδια Rockstar δεν σχολίασαν το θέμα και έτσι η αναφορά χαρακτηρίστηκε ως φήμη.

Μάρτιος 2018 (φήμη)

Το δημοφιλές κανάλι YouTube "The Know" έθεσε ένα βίντεο σχετικά με την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το GTA VI στην Vice City και ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές να είναι γυναίκα. Σύμφωνα με αυτούς, μια εσωτερική πηγή αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, το όνομα κωδικού και τον χάρτη του παιχνιδιού. Το βίντεο μίλησε για το πώς το παιχνίδι θα μπορούσε να χτυπήσει καταστήματα έως το 2021 ή το 2022 και ότι αναπτύσσεται με τον κωδικό κωδικό, "Project Americas". Ανέφεραν επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα οι παίκτες να μπορούν να πετάξουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Νότια Αμερική στο παιχνίδι, καθιστώντας τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει γίνει ποτέ στο franchise μέχρι στιγμής.

Ανέφεραν επίσης ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να μας οδηγήσει πίσω στην Vice City και η συνολική ιστορία μπορεί να επικεντρωθεί στο εμπόριο ναρκωτικών με μια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '80. Κανένα από αυτά τα tidbits δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά η διαφημιστική εκστρατεία έχει ξεκινήσει επίσημα!

GTA 6 Ιουλίου 2018 (Rumor-Debunked)

Τα δάκρυα έπεσαν αρκετά στα μάγουλα αυτό το μήνα, όταν άρχισε να κυκλοφορεί μια φήμη ότι ένα μήνυμα σχετικά με την αποκάλυψη του GTA VI άρχισε να εμφανίζεται στο GTA Online (PC). Τα πρώτα δάκρυα που κυλήθηκαν ήταν εκείνα της ευτυχίας και του ενθουσιασμού, αλλά όλα αυτά άλλαξαν σε απόλυτη θλίψη και απογοήτευση όταν ο Ροκστάρ έκανε μια επίσημη δήλωση στο Twitter, απορρίπτοντας αυτόν τον ισχυρισμό. Στη δήλωσή τους, είπαν ότι αυτό το φερόμενο μήνυμα δεν ήταν παρά μια φάρσα που έκανε ένας Modder.

Τι πιστεύουμε για το Grand Theft Auto VI

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το GTA VI και έτσι όλοι μας πρέπει να βρούμε και να βάλουμε τα μικρά απορρίμματα δυνατοτήτων για να πάρουμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες φήμες και εικασίες, δημιουργήσαμε μια λίστα με το τι μπορεί να ακολουθεί το παιχνίδι. Εδώ είναι όλα.

Το χρονοδιάγραμμα και ο χάρτης

Μέχρι τώρα, τα παιχνίδια Rockstar είχαν πάντα ξεχωριστά χρονοδιαγράμματα για τον κόσμο των παιχνιδιών τους. Το Grand Theft Auto μας έδωσε τη Liberty City στα τέλη της δεκαετίας του '90, το Grand Theft Auto 2 έλαβε χώρα σε έναν μη καθορισμένο χρόνο (εικάζεται ότι ήταν αρχές του 2000) στο "Anywhere, USA", το Grand Theft Auto 3 χαρακτήρισε το Liberty City σε στρώσεις με ό, τι μοιάζει με τη δεκαετία του '90 κόσμο mafia, GTA: Vice City έλαβε χώρα στη δεκαετία του '80, GTA: San Andreas στις αρχές της δεκαετίας του '90, GTA IV στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και GTA V στην τρέχουσα στιγμή.

Ωστόσο, όταν κοιτάζετε τα θέματα και τη στιλιστική ατμόσφαιρα που συνήθως επιλέγουν, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε την αγάπη τους για όλα ρετρό. Όλα τα παιχνίδια τους έχουν μια συγκεκριμένη γοητεία που μας θυμίζει τη δεκαετία του '80 και τις αρχές της δεκαετίας του '90. Δεδομένου ότι το τελευταίο τους παιχνίδι έλαβε χώρα την τρέχουσα ώρα, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα το GTA VI να βασίζεται στη λαμπρή δεκαετία του '80. Είτε αυτό είτε μπορεί να διατηρήσει ένα τρέχον χρονοδιάγραμμα και να παρουσιάσει την ιστορία τους σε μια διαφορετική χώρα εντελώς. Μέχρι τώρα, έχουν χτίσει έναν ολόκληρο αμερικανικό κόσμο γεμάτο πόλεις και τη δική του ιστορία. Μπορεί να μας οδηγήσουν στην Ευρώπη στο επόμενο.

Όσο για τον χάρτη, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι θα λάβουμε έναν χάρτη που είναι σημαντικά μεγαλύτερος από οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ. Μέχρι στιγμής, οι χάρτες έχουν περιοριστεί σε μια μόνο πόλη και στις γύρω περιοχές. Ίσως ο νέος χάρτης να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρά σε 2, 3 καταστάσεις.

Η πόλη και το θέμα

Εάν υποθέτουμε ότι το χρονοδιάγραμμα θα ήταν το 80 για το νέο παιχνίδι, τότε είναι πολύ πιθανό ότι η πόλη που θα δούμε είναι Vice City. Τα τρία πρώτα παιχνίδια GTA περιελάμβαναν Liberty City, Vice City και San Andreas, ενώ τα δύο τελευταία παιχνίδια χρησιμοποίησαν Liberty City και San Andreas. Με το GTA VI να χαρακτηρίζει την Vice City, θα έρθουν σε πλήρη κύκλο. Επιπλέον, το Vice City θα ήταν τέλειο για αυτό που υποθέτουμε ότι θα είναι το θέμα.

Δεν θα υπάρχει αμφιβολία ότι το GTA VI θα έχει επίσης τις ίδιες ρίζες εγκληματιών / μαφιών στο θέμα τους. Σε τελική ανάλυση, είναι στο όνομά τους. Αλλά πώς επαναφέρετε το ίδιο θέμα και το κάνετε ενδιαφέρον; Μπορείτε να το κάνετε εξερευνώντας διάφορες διαφορετικές πτυχές του ίδιου θέματος. Το Vice City αφορούσε περισσότερο την παραδοσιακή μαφία, ο Σαν Αντρέας επρόκειτο να μεγαλώσει στους δρόμους όπου κυβερνούσαν οι γκάνγκστερ και το GTA IV μας έδειξε την αδίστακτη μαφία νέας εποχής. Ίσως η πορεία του μέλλοντος να επιστρέφει στο παρελθόν.

Η δεκαετία του '80 ήταν ώριμη με πολέμους για ναρκωτικά και μια νέα φυλή μαφίας που εξαπλώνεται στις ΗΠΑ. Αντί για την παραδοσιακή ιταλική αμερικανική μαφία, τι θα συμβεί αν εξερευνήσουμε τα καρτέλ της Νότιας Αμερικής, καθώς είναι κάπως μη ελεγχόμενη περιοχή για το franchise GTA. Αυτό θα τους έδινε επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν μεγαλύτερο χάρτη, έναν επεκτατικό κόσμο ζωντανής αναπνοής και διαφορετικούς πολιτισμούς για να παίξουν. Δεδομένων των φιλοδοξιών του Rockstar, δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσουμε Το GTA VI θα εμφανίζει έναν κόσμο σε αντίθεση με αυτόν που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Γυναίκα πρωταγωνιστής

Αν και το "The Know" το έδειξε αυτό στο βίντεό του, υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους το GTA VI μπορεί να εμφανίζει μια γυναίκα πρωταγωνιστή μαζί με τα αρσενικά. Μέχρι τώρα, το franchise του παιχνιδιού χαρακτήριζε πάντα τους άντρες ως τους κύριους χαρακτήρες τους και οι γυναίκες ήταν ανέκαθεν δευτερεύοντες ή αγκυροβόλιοι. Σε μια συνέντευξη του The Guardian, ο Dan Houser, ο οποίος συν-ίδρυσε τα παιχνίδια Rockstar, μίλησε για το πώς δεν θα φτιάχνουν γυναικείο κύριο χαρακτήρα μόνο λόγω του status quo και ότι είναι πολύ ανοιχτοί όταν το κάνουν Κάνε το. Αυτό είναι πολύ αναζωογονητικό για να ακούσετε, καθώς οι περισσότερες εταιρείες απλώς παρακολουθούν το κοινό τους και δημιουργούν ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο θα μπορούσαν να έχουν μια γυναίκα πρωταγωνιστή βασίζεται στην εικασία ότι ο χάρτης μπορεί να περιλαμβάνει τη Νότια Αμερική και το εμπόριο ναρκωτικών. Στη Νότια Αμερική, υπάρχουν πολλά μέρη που ακολουθούν τη μητριαρχία όπου η γυναίκα είναι η επικεφαλής του νοικοκυριού. Το να έχεις έναν γκρίζο αλλά δυνατό γυναικείο χαρακτήρα ως άρχοντα ναρκωτικών ή κάποιος που ανεβαίνει στις τάξεις των εξουσιών θα ήταν πολύ δροσερό.

Παίζοντας ως αστυνομικός

Με το GTA V μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε πολλούς κύριους χαρακτήρες και τα τόξα της ιστορίας τους. Για το GTA VI θα χρειαστούν κάτι καλύτερο για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των θαυμαστών τους. Ένας τρόπος να το κάνουν αυτό είναι να δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν είτε ως εγκληματίας είτε ως αστυνομικός. Η επιλογή ανάμεσα σε δύο έντονες προοπτικές και τα μέρη όπου επικαλύπτονται θα ήταν εξαιρετικά δροσερή και σε αντίθεση με οτιδήποτε, έχουμε βιώσει σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει καμία φήμη ή διαρροή που να δείχνει αυτό, αλλά μπορεί να είναι κάτι που τα παιχνίδια Rockstar αποφασίζουν να δοκιμάσουν.

Χρησιμοποιώντας το παρελθόν για να προβλέψουμε το μέλλον

Στην παραπάνω ενότητα, συζητήσαμε τι πιστεύουμε ότι θα έρθει στο GTA VI με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Ας δούμε τώρα τι πραγματικά θα ήταν δυνατό στη συνέχεια. Κάθε εταιρεία παιχνιδιών χρησιμοποιεί τα παιχνίδια της για να βελτιώσει και να καινοτομήσει νέους τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας του παίκτη. Ένα χαρακτηριστικό που κυκλοφόρησε σε ένα παιχνίδι θα βελτιωθεί περαιτέρω και θα βελτιωθεί για το επόμενο παιχνίδι και ούτω καθεξής. Το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφόρησε από τα παιχνίδια Rockstar ήταν το Red Dead Redemption 2 και αν εξετάσουμε τα διάφορα καινοτόμα χαρακτηριστικά και μηχανικούς που υπάρχουν σε αυτό, μπορούμε να προβλέψουμε τι θα μπορούσαμε να δούμε στο GTA VI.

Ένας πραγματικός κόσμος που αναπνέει

Το RDR 2 παρουσίασε έναν επεκτατικό κόσμο όπου η αλληλεπίδραση χαρακτήρων και η συμπεριφορά μεταφέρθηκαν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι χαρακτήρες AI στο RDR 2 είχαν στην πραγματικότητα χρονοδιαγράμματα, σχέσεις και τις δικές τους διαδρομές. Σε προηγούμενα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, αυτοί οι χαρακτήρες γεννήθηκαν συνήθως μόνο όταν ο παίξιμος χαρακτήρας σας πλησιάζει.Στο RDR 2, η τεχνητή νοημοσύνη είχε τη δική της ζωή και συνέχισε να κάνει το πράγμα τους είτε εσείς ήσουν μαζί τους είτε όχι. Οι χαρακτήρες αντέδρασαν επίσης διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις και ορισμένοι μάλιστα είχαν διαφορετικές προσωπικότητες από υπακοή σε υπερβολικά επιθετική.

Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία για το αν τα παιχνίδια Rockstar θα εφαρμόσουν έναν παρόμοιο ή καλύτερο κόσμο για το GTA VI. Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε ως γεγονός ότι θα το έκαναν. Έχουν ήδη την τεχνολογία. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βελτιώσουν και να ωθήσουν τα όριά του για να μας δώσουν έναν ακόμη πιο ρεαλιστικό κόσμο για να παίξουμε.

Βελτιωμένη αλληλεπίδραση χαρακτήρων

Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με κάθε χαρακτήρα στο RDR 2 και η κατεύθυνση της συνομιλίας σας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τους διαλόγους που επιλέγετε. Αυτές οι συνομιλίες επηρεάζουν επίσης τη φύση της σχέσης σας με το AI, καθιστώντας την πιο ρεαλιστική από τους γενικούς διαλόγους που συνηθίζουμε να ακούμε από προηγούμενα παιχνίδια. Είχατε επίσης την επιλογή να χαιρετήσετε διαφορετικά άτομα.

Αυτό σίγουρα θα λειτουργούσε εξαιρετικά στο GTA VI, καθώς η αλληλεπίδραση του παίκτη-AI είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πτυχές του franchise. Μπορείτε να φανταστείτε τις δυνατότητες και τον τεράστιο αριθμό μοναδικών αλληλεπιδράσεων εάν τα παιχνίδια Rockstar το εφάρμοζαν στο GTA;

GTA 6:Υπερ ρεαλισμός

Ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα για το franchise GTA είναι το επίπεδο του ρεαλισμού που παρέχουν για εμάς παίκτες. Με το RDR 2, πήραν τον ρεαλισμό στο επόμενο επίπεδο, με τον πραγματικό παράγοντα του ρεαλισμού. Επικεντρώθηκαν στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες, όπως τα ίχνη που μένουν πραγματικά στο έδαφος αντί να εξαφανίζονται αμέσως, τα μαλλιά και τα γένια μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου και πολλά άλλα.

Η εξέλιξη του χρόνου είναι κάτι που τα περισσότερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου προσπαθούν να επιτύχουν, αλλά είναι μια λεπτή ισορροπία. Εάν το κάνετε πολύ πραγματικό όταν μια ώρα στο παιχνίδι είναι κοντά σε μια πραγματική ώρα, τότε οι άνθρωποι θα βαρεθούν. Εάν η εξέλιξη του χρόνου είναι πολύ γρήγορη, τότε χάνετε τη βύθιση.

Ένας πραγματικός κόσμος που ζει και αναπνέει που αλλάζει δυναμικά με βάση τις αλληλεπιδράσεις και τις ενέργειες των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους οποιασδήποτε μεγάλης εταιρείας τυχερών παιχνιδιών. Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχουμε την πλησιέστερη έκδοση αυτού στο GTA VI.

Ημερομηνία κυκλοφορίας GTA VI

Σύμφωνα με διάφορες φήμες και εικασίες, το GTA VI θα είχε φτάσει στα καταστήματα έως το 2020 ή το 2021. Το Red Dead Redemption είναι ακόμα πολύ ζωντανό στην αγορά σήμερα, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα λάβουμε μια επίσημη δήλωση σχετικά με το GTA VI μόνο μέχρι το τέλος αυτού του έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους. Εάν λάβετε υπόψη τα παραδοσιακά χρονοδιαγράμματα για την παραγωγή παιχνιδιών παρόμοιου μεγέθους, είναι ασφαλές να πείτε ότι ενδέχεται να δούμε αυτό το παιχνίδι να κυκλοφορεί σε 2, 3 χρόνια. Το μεγαλύτερο κενό που έχουμε δει μεταξύ των τίτλων GTA ήταν μεταξύ GTA IV και V, το οποίο είχε ένα άνευ προηγουμένου κενό περίπου 47 μηνών ή 4 1/2 ετών. Εάν η επίσημη ανακοίνωση έρθει στις αρχές του 2019, μπορούμε να ελπίζουμε για μια κυκλοφορία 2020 ή 21.

Θα ενημερώνουμε συνεχώς αυτό το άρθρο ως νέες φήμες, διαρροές και άλλα διαλείμματα πληροφοριών. Παρακολουθήστε μας για να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το GTA VI.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found