Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 927

Υπάρχουν χιλιάδες σφάλματα στο Google Play Store και το σφάλμα 927 είναι ένα από αυτά. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ενημέρωση οποιασδήποτε εφαρμογής από το Google play store. Αλλά μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν αρκετές λύσεις για να διορθώσετε το σφάλμα 927 του Google Play Store.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα όπως το σφάλμα Google Play Store 498 ή άλλα, μπορείτε να επισκεφθείτε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας για να λάβετε τις λύσεις.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το σφάλμα καταστήματος Google Plat 403

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 927

Μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα Google Play store 927

Μέθοδος 1: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων

Η πρώτη μέθοδος με την οποία μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα είναι να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Google play store. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Όλα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Google play store. Τώρα το Force σταματά την εφαρμογή επιλέγοντας την επιλογή Force stop. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Google play store. Προσπαθήστε να κάνετε λήψη της εφαρμογής τώρα και αν εμφανιστεί ξανά κάποιο πρόβλημα, τότε πρέπει να απεγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του Google Play Store. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εφαρμογών> Όλα> Google play store> Κατάργηση εγκατάστασης ενημερωμένης έκδοσης για αυτό.

Τώρα θα μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τα καταστήματα παιχνιδιών.

Μέθοδος 2: Κατάργηση και προσθήκη του λογαριασμού Gmail

Σε αυτήν τη διαδικασία πρέπει πρώτα να καταργήσετε τον λογαριασμό Gmail μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις συστήματος> Λογαριασμοί> Google> Κατάργηση λογαριασμών Gmail.

Τώρα συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν άλλο λογαριασμό Gmail.

Πάλι πηγαίνετε για Force stop app του Google play store και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

Στη συνέχεια, προσθέστε ξανά το λογαριασμό Gmail μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις λογαριασμού.

Η διαδικασία είναι σταθερή και μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 927 με αυτόν τον τρόπο.

Μέθοδος 3: Ανεπαρκής μνήμη

Μερικές φορές η λήψη γίνεται ανεπιτυχής λόγω ανεπαρκούς μνήμης τηλεφώνου και αυτό δείχνει το σφάλμα 927. Επομένως, ελέγξτε πρώτα τη μνήμη εάν εμφανιστεί κάποιο σφάλμα κατά τη λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών από το Google Play store.

Έτσι, και οι τρεις μέθοδοι είναι πολύ χρήσιμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το ζήτημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found