Κορυφαίοι καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι ταινιών

Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει δωρεάν ιστότοπους ταινιών, η λέξη πειρατεία χτυπά το μυαλό, επειδή υπάρχει η αντίληψη ότι θα πρέπει να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε ταινία είτε πρόκειται για κινηματογράφο είτε online. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόνοι δωρεάν νόμιμων ιστότοπων ροής ταινιών που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ταινιών για όλα τα γούστα. Περιηγηθείτε στη λίστα και φροντίστε να επισκεφθείτε τους ακόλουθους ιστότοπους, επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε μερικές καταπληκτικές ταινίες για παρακολούθηση.

Δείτε επίσης: Πού να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές στο διαδίκτυο

YouTube

Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι το YouTube είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ροής ταινιών, επειδή υπάρχουν πολλές δωρεάν ταινίες διαθέσιμες στο YouTube. Ο ιστότοπος Popcornflix εμφανίζει τόνους ταινιών που φιλοξενούνται πλήρως από το YouTube. Το YouTube περιέχει πολλές ταινίες δημόσιου τομέα από κανάλια γνωστά ως Δημόσιο Ταινίες και Δημόσιος Κινηματογράφος.

Επισκεφτείτε το YouTube

Κροτάλισμα

Το Crackle είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος για παρακολούθηση ταινιών. Αποτελείται από μερικές από τις καλύτερες πρωτότυπες παραγωγές, όπως η κωμωδία δράσης Hot Fuzz, ταινίες τρόμου όπως ο Dracula και η μεγάλη έκδοση του 1988 του The Blob. Το Crackle δεν σας επιτρέπει μόνο να παρακολουθείτε πολλές υπέροχες ταινίες δωρεάν. Προσφέρει επίσης τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς κόστος, όπως το Seinfeld, το Blue Exorcist, η αυθεντική σειρά Snatch και άλλα.

Επισκεφτείτε το Crackle

Κλασικός κινηματογράφος online

Εάν είστε λάτρης των παλαιών και κλασικών ταινιών, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι το σωστό μέρος για εσάς. Οι ταινίες ταξινομούνται ανά είδος, ώστε να μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας με ευκολία.

Επισκεφτείτε το Classic Cinema Online

Βουντού

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το Vudu είναι βασικά ένας ιστότοπος ενοικίασης βίντεο και πωλήσεων, αλλά θα εκπλαγείτε όταν ξέρετε ότι η Vudu ξεκίνησε μια λειτουργία γνωστή ως ενότητα Vudu Movies on Us από όπου οι χρήστες μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε μερικές από τις κορυφαίες ταινίες όπως όπως το Showgirls, το Return of the Living Dead, το Bull Durham και άλλα - όλα δωρεάν. Η δουλειά των Vudu και Crackle είναι σχεδόν η ίδια, καθώς και οι δύο παρέχουν πλήρεις ταινίες χωρίς περικοπή με περιορισμένες διαφημίσεις.

Επισκεφθείτε το Vudu

SnagFilms

Το SnagFilms σας φέρνει φρέσκο ​​υλικό από κατηγορίες όπως "Αθλητές και οι θρίαμβοι τους" και "Πριν ήταν αστέρια". Έχει περισσότερες από 2000 ταινίες στη βιβλιοθήκη. Επιπλέον, θα βρείτε μερικές υπέροχες τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Το SnagFilms περιέχει επίσης σορτς κωμωδίας.

Επισκεφτείτε το SnagFilms

Popcornflix

Το Popcornflix σας προσφέρει πλήρεις άκοπες ταινίες με περιορισμένες μόνο διαφημίσεις. Σας προσφέρει μια σειρά από ταινίες που κυμαίνονται από Murder on the Orient Express έως Sunset Boulevard και πολλές άλλες. Είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ροής ταινιών.

Επισκεφτείτε το Popcornflix

Tubi TV

Το Tubi TV είναι ένα καλό μέρος για να απολαύσετε δωρεάν εκπομπές και ταινίες. Το Tubi TV σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ταινιών και εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων, όπως το A Most Wanted Man, Lords of Salem και το Bulletproof Monk κ.λπ.

Περιλαμβάνει επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα στον ιστότοπό τους, η οποία είναι γνωστή ως κατηγορία "Leaving Soon". Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που δεν θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο σε μερικές εβδομάδες.

Επισκεφθείτε την τηλεόραση Tubi

Πλούτωνα τηλεόραση

Το Pluto TV είναι ένας ιστότοπος ζωντανής ροής. Επομένως, εμπίπτει αυτόματα στην κατηγορία των καλύτερων δωρεάν ιστότοπων ταινιών. Στην Pluto TV μπορείτε να μεταδώσετε ροές ταινιών Pluto και επίσης Fox Sports εάν είστε λάτρεις των σπορ. Η Pluto TV προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Περιλαμβάνει επίσης μια βιβλιοθήκη βίντεο για άμεση παρακολούθηση ταινιών.

Επισκεφτείτε την τηλεόραση του Πλούτωνα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found