Πώς να επιδιορθώσετε το Skype χωρίς πρόβλημα ήχου

Εάν χρησιμοποιείτε το Skype και δεν μπορείτε να ακούσετε τη φωνή από άλλη πλευρά ή το άτομο που σας μιλάει δεν μπορεί να σας ακούσει, δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις για να διορθώσετε το Skype χωρίς πρόβλημα ήχου.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα σύνδεσης Skype

Τρόποι επίλυσης προβλημάτων ήχου στο Skype

> Ελέγξτε πρώτα το μικρόφωνο και το ηχείο εάν είναι σωστά συνδεδεμένα ή είναι ενεργά. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν οριστεί σε σίγαση. Εάν απαιτείται, δοκιμάστε το μικρόφωνο χρησιμοποιώντας με άλλη συσκευή και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ελαττωματικά.

> Εάν δεν έχετε ενημερώσει το Skype, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς η νεότερη έκδοση μπορεί να εξαλείψει τυχόν προβλήματα της παλαιότερης έκδοσης, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ήχου.

> Επίσης, ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης ήχου / μικροφώνου / κάμερας web, εάν είναι δυνατόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του λειτουργικού συστήματος του μηχανήματός σας. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Ελέγξτε τους ιστότοπους για τυχόν νέες εκδόσεις των προγραμμάτων οδήγησης για το σύστημά σας.

> Κατεβάστε και εγκαταστήστε άλλα υπόλοιπα μέρη του λειτουργικού σας συστήματος για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα χωρίς ήχο.

> Μεταβείτε στα Εργαλεία> επιλογή> Γενικά> Ρυθμίσεις ήχου στη σελίδα Skype.

> Τώρα, εάν το άτομο από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να σας ακούσει, επιλέξτε την προτιμώμενη συσκευή μικροφώνου στο μικρόφωνο. Θα υπάρχουν λίγες διαθέσιμες επιλογές. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε εάν ο μετρητής έντασης αποκρίνεται καθώς κάνετε ήχο. Εάν χρειαστεί, καταργήστε την επιλογή "Αυτόματη προσαρμογή ρυθμίσεων μικροφώνου" και ρυθμίστε χειροκίνητα την ένταση στο 80-90%.

> Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε, επιλέξτε την προτιμώμενη συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Ηχείο. Για έλεγχο, κάντε κλικ στην επιλογή ηχείου ελέγχου (το εικονίδιο του πράσινου χρώματος) και δείτε εάν ο μετρητής έντασης θα ανταποκριθεί. Εδώ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση χειροκίνητα στο 80-90% καταργώντας την επιλογή "Αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων ηχείων".

> Μπορείτε να αλλάξετε την προτίμηση του διαθέσιμου μικροφώνου και ηχείου κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εμφάνιση επιλογής για προχωρημένους". Μπορείτε να επιλέξετε πρώτα εξωτερικό μικρόφωνο και έπειτα εσωτερικό μικρόφωνο, ώστε το Skype να αναζητήσει πρώτα το εξωτερικό μικρόφωνο και να χρησιμοποιήσει το εσωτερικό εάν δεν έχει συνδεθεί το εξωτερικό μικρόφωνο.

> Καλέστε το echo123 για να ελέγξετε τον ήχο του μικροφώνου και του ηχείου. Εάν και οι δύο λειτουργούν τότε μπορείτε να ακούσετε την αυτοματοποιημένη φωνή και τη φωνή εγγραφής σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found