Πώς να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy S8 πάντα στην οθόνη

Εάν για κάποιο λόγο, δεν σας αρέσει το Samsung Galaxy S8 Πάντα στην οθόνη και θέλετε να το απενεργοποιήσετε, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί αυτό ακριβώς πρόκειται να μιλήσουμε εδώ.

Το Galaxy S8 έρχεται με τόνους ενδιαφέρων και χρήσιμων λειτουργιών, όπως πάντα στην οθόνη. Όταν απενεργοποιείτε την οθόνη, παραμένει σε λειτουργία χάρη σε αυτήν τη λειτουργία. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η οθόνη σας παραμένει συνεχώς για να εμφανίζει πληροφορίες, όπως επίπεδο μπαταρίας, ώρα και ημερομηνία και ορισμένες ειδοποιήσεις. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα πράγματα με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα καταναλώνει ορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ορισμένοι χρήστες θέλουν να το απενεργοποιήσουν. Μιλήσαμε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy S8 και τους τρόπους βελτίωσής της και ένα από τα πράγματα που αναφέραμε είναι πάντα στην οθόνη. Απενεργοποιώντας την, η μπαταρία θα διαρκέσει περισσότερο.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Smart Stay On Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Πώς να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy S8 Πάντα στην οθόνη

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Samsung Galaxy S8 Πάντα στην οθόνη ή μπορείτε να το απενεργοποιήσετε εντελώς. Είναι στο χέρι σας. Μιλώντας για προσαρμογή, μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα και να επιλέξετε πότε θα το συνεχίσετε. Εάν δεν σας αρέσει αυτή η ιδέα, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε. Απαιτεί μερικά δευτερόλεπτα και μερικές βρύσες. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  • Στη συνέχεια, πατήστε Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια
  • Βρείτε πάντα στην οθόνη και ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα του για να τον απενεργοποιήσετε

Όπως είπα, λίγες βρύσες και τελειώσατε. Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy S8 Πάντα στην οθόνη, ακολουθήστε αυτά τα βήματα και ξανά, ενεργοποιήστε το διακόπτη για να το ενεργοποιήσετε.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν τη λειτουργία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται καν να είναι συνέχεια, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε λίγο Πάντα στην οθόνη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια και πατήστε Πάντα στην οθόνη. Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ ρολογιού, να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Εμφάνιση πάντα" και πολλά άλλα πράγματα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενεργοποιήσετε το κουμπί συρταριού εφαρμογών στο Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found