Πώς να επιδιορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Samsung Galaxy Note 5

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα σημερινά τηλέφωνα, δεν είναι τέλεια. Μετά τη χρήση του smartphone για λίγο, οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουν το ίδιο ενοχλητικό πρόβλημα, και αυτή είναι η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι χρήστες του Samsung Galaxy Note 5 δεν αποτελούν εξαίρεση και πολλοί από αυτούς ανέφεραν αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας. Εδώ είναι ο απλός οδηγός που θα σας δείξει πώς να διορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Samsung Galaxy Note 5.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy Note 5 Wi-Fi

Πώς να διορθώσετε την κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Samsung Galaxy Note 5

www.androidcentral.com

Δείτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την μπαταρία

Για να δείτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την μπαταρία της συσκευής σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία. Θα παρατηρήσετε εάν κάποια από τις εφαρμογές προκαλεί το πρόβλημα, οπότε μπορείτε είτε να περιορίσετε αυτήν την εφαρμογή είτε να την απεγκαταστήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών και βρείτε τις εφαρμογές που φαίνεται να προκαλούν το πρόβλημα και να εξαντλήσει την μπαταρία. Μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή είτε να καταργήσετε την εγκατάσταση από τη συσκευή σας.

Απενεργοποίηση υπηρεσιών τοποθεσίας

Μπορείτε να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας απενεργοποιώντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας και μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό:

  • Μεταβείτε στις Εφαρμογές> Ρυθμίσεις και σύρετε τις επικεφαλίδες στην αριστερή πλευρά της οθόνης
  • Κάντε κλικ στο Προσωπικό> Απόρρητο και ασφάλεια
  • Κάντε κλικ στο Τοποθεσία και απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας.

Γυρίστε Bluetooth, GPS, Wi-Fi και κινητό Διαδίκτυο όταν δεν τα χρειάζεστε

Απενεργοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες όταν δεν τις χρειάζεστε, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα διαρκέσει περισσότερο. Είναι τόσο απλό να κάνουμε και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά.

Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης

Αυτό μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο και μπορεί να κάνει τη μπαταρία να διαρκέσει περισσότερο. Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας στη συσκευή σας, μεταβείτε στις Εφαρμογές> Ρυθμίσεις> Οθόνη και Ταπετσαρία. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα σε χαμηλότερη ρύθμιση.

Απαλλαγείτε από τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Όλοι έχουμε εγκατεστημένους τόνους εφαρμογών στις συσκευές μας και όταν το σκεφτόμαστε, δεν χρησιμοποιούμε καν τις μισές από αυτές. Εξετάστε την επιλογή απεγκατάστασης ή απενεργοποίησης τέτοιων εφαρμογών. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Διαχείριση εφαρμογών> Όλες.

Κατεβάστε το Greenify

Το Grennify είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε προβληματικές εφαρμογές. Όταν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, η Greenify θα τις θέσει σε αδρανοποίηση, οπότε δεν θα προκαλέσουν προβλήματα και δεν θα έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτή είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για κάθε χρήστη Android. Συνιστάται.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν χρειάζεται

Όταν χρειάζεστε πραγματικά την μπαταρία σας για να διαρκέσετε περισσότερο, βασιστείτε σε αυτές τις δύο δυνατότητες. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας βρίσκεται στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και μόλις την ενεργοποιήσετε δεν θα έχει τεράστια επίδραση στις λειτουργίες της συσκευής σας. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων, οπότε πρακτικά, όταν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας μόνο για τα βασικά πράγματα (επειδή όλα τα άλλα είναι απενεργοποιημένα).

Πηγή εικόνας: arstechnica.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να απεγκαταστήσετε εφαρμογές στο Samsung Galaxy Note 5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found