Ρολόι Google Pixel: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Λειτουργίες, Φήμες και Ειδήσεις

Η Google δεν πρόκειται να αφήσει τη Samsung και την Apple να έχουν όλες τις επιτυχίες, επειδή οι φήμες δείχνουν ότι η εταιρεία ενδέχεται να ξεκινήσει το Google Pixel Watch, ολοκληρώνοντας τη συναρπαστική τους σύνθεση. Αφού απαλλαγούμε από τις συσκευές Nexus που ήταν πολύ φθηνότερες και πιο εύκολα προσβάσιμες για τους περισσότερους ανθρώπους, κυκλοφόρησαν τα τηλέφωνα Pixel τα οποία είναι τα κορυφαία smartphone που κοστίζουν σχεδόν 1.000 $ και καθιστούν δύσκολο για όλους να κάνουν την αγορά.

Βάζοντας ένα τέλος σε αυτό και επίσης για να ανταγωνιστούμε έντονα τους οίκους OnePlus και άλλα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας από τη Samsung, πολλές φήμες έχουν σχεδόν επιβεβαιώσει ότι τα τηλέφωνα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στην επερχόμενη εκδήλωση Google. Παράλληλα, εικάζεται επίσης, βάσει μερικών διαρροών, ότι η εταιρεία θα μπορούσε πραγματικά να ξεκινήσει το φιλικό για Android Pixel Watch.

Η αγορά smartwatch εξαφανίζεται αυτήν τη στιγμή επειδή δεν είδε τόσο μεγάλη υιοθέτηση όπως τα smartphones. Πολλοί άνθρωποι το αγοράζουν και το Apple Watch αναφέρει κάποιες καλές πωλήσεις, αλλά σε σύγκριση με αυτό, δεν υπάρχουν ισχυρές εκτοξεύσεις στο τμήμα Android. Ένα προϊόν με πιστοποίηση Pixel θα μπορούσε τελικά να δώσει ώθηση στις ανάγκες της αγοράς και θα έχει επίσης ευρύτερη εμβέλεια εάν έχει όλα τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μια τιμή που δεν θα εκφοβίζει τους αγοραστές να το κάνουν. Εκτός αυτού, η συμβατότητα με όλα τα μεγάλα τηλέφωνα Android διευκολύνει τους χρήστες, καθώς χρειάζεστε μόνο ένα συμβατό τηλέφωνο Android για να το χρησιμοποιήσετε και όχι μόνο για τηλέφωνα Pixel.

Πρωτότυπες διαρροές πριν από μήνες

Η αρχική διαρροή προήλθε από κανέναν άλλο από τον Evan Blass, μια από τις πιο διάσημες διασημότητες του Twitter, γνωστή για τις αυθεντικές διαρροές του. Αυτόν τον μήνα, προχώρησε στην κυκλοφορία και κυκλοφόρησε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των φημολογούμενων συσκευών Pixel 3a σε όλη της τη δόξα. Καθώς η διασημότητα του Twitter έχει πολύ ισχυρή φήμη για τις εσωτερικές του πηγές, όταν έγραψε στο Twitter ότι μαζί με τα δύο τηλέφωνα, θα μπορούσε να υπάρχει και ένα έξυπνο ρολόι, δεν ήταν εύκολο να το απλοποιήσετε.

Η μόνη σύλληψη αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες ή διαρροές σχετικά με το ρολόι αυτή τη στιγμή. Μια δέσμη πληροφοριών βγήκε στο παρελθόν, αλλά καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της εκδήλωσης, έχουμε κυρίως διαρροές που σχετίζονται με το τηλέφωνο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περιμένετε το smartwatch να είναι μέρος της ανακοίνωσης. Απλώς δεν είχε τόσο μεγάλη προσοχή όσο αυτά τα smartphone μεσαίας κατηγορίας τα οποία θα διαθέτουν κορυφαία κάμερα ποιότητας, αλλά θα κοστίσουν μόλις 400 $ για το βασικό μοντέλο, καθιστώντας το μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή για τους περισσότερους.

Εκτός από τα Pixel 3, Pixel 3 XL και Pixel Buds δεύτερης γενιάς, μια αξιόπιστη πηγή μου λέει - με μεγάλη εμπιστοσύνη - ότι το φθινόπωρο event hardware της Google θα παρουσιάσει επίσης ένα ρολόι με επωνυμία Pixel. Καλό καλοκαίρι!

- Evan Blass (@evleaks) 10 Μαΐου 2018

Σχεδιασμός και τεχνικές προδιαγραφές ρολογιών Google Pixel

Σύμφωνα με μια διαρροή, η Google φέρεται να εργάζεται σε τρία διαφορετικά ρολόγια που θα ακολουθούν τα ονόματα, Ling, Triton και Sardine. Με βάση τις ελάχιστες διαθέσιμες πληροφορίες, δεν είναι σαφές εάν αυτά είναι τρία διαφορετικά σχέδια ή απλά διαφορετικά μεγέθη. Η Apple έχει δύο διαφορετικά μεγέθη και δεν θα ήταν έκπληξη εάν η Google θέλει να παρέχει περισσότερες επιλογές μεγέθους για να ευχαριστήσει όλα τα φύλα καθώς και άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων.

Προφανώς, όταν ξεκινήσει, το ρολόι θα έχει μια μεγάλη συλλογή ιμάντων για να διαλέξετε, κάτι που θα το κάνει όλο και πιο ελκυστικό για το πλήθος. Τα ρολόγια θα είναι επίσης διαθέσιμα με συνδεσιμότητα 4G καθώς και παραλλαγές Wi-Fi. Το τελευταίο θα είναι φθηνότερο στην τιμολόγηση σε σύγκριση με αυτά με συνδεσιμότητα LTE. Οι περισσότεροι χρήστες μπορεί απλώς να θέλουν ένα ρολόι που θα τους βοηθήσει να παρακολουθούν τη δραστηριότητά τους, την υγεία τους και πιθανώς τον καρδιακό ρυθμό.

Η Google ήταν πολύ πρόθυμη να φτιάξει στρογγυλεμένες εικόνες smartwatch και ταιριάζει επίσης καλά με τη σχεδίαση του Android Wear. Δεν υπάρχουν διαρροές που μας δίνουν μια γεύση από το τι να περιμένουμε, αλλά πηγαίνοντας από αυτό που έχει κάνει η εταιρεία μέχρι στιγμής, πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν όλα τα ρολόγια με στρογγυλεμένο σχεδιασμό. Θα είναι ελκυστικό για τις μάζες καθώς ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την καθαρή εμπειρία Android θα το κάνουν το πιο αγαπημένο ρολόι. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νεότερη έκδοση του Android Wear καθώς και του Android 9.0, η οποία θα οδηγήσει σε ένα μέλλον όπου η Google διαθέτει όλα τα καλύτερα προϊόντα της σε διαφορετικά εύρη τιμών.

Έμπνευση από τα Samsung Smartwatches

Η Samsung έχει ήδη πετύχει στρογγυλεμένα πρόσωπα και μπορεί να ωθήσει την Google να κάνει το ίδιο με την ανάλυση 320 x 320 pixel. Κάτω από το καπό, το προϊόν λέγεται ότι τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 3100 που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για μικρές συσκευές. Είναι υπό ανάπτυξη με ένα κωδικό όνομα Black Ghost και πρωταρχικός στόχος αυτού του επεξεργαστή είναι να παρέχει τη μέγιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε να μην χρειάζεται να φορτίζετε το ρολόι σας πολλές φορές.

Η Google θα πρέπει πιθανώς να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν ιμάντες τρίτων, επιτρέποντας ένα εντελώς νέο επίπεδο προσαρμογής. Οι πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής θα προσελκύσουν περισσότερους χρήστες για να ελέγξουν το έξυπνο ρολόι που χρησιμοποιείται κυρίως ως σύστημα παρακολούθησης της υγείας και να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις χωρίς να βασίζονται στην οθόνη του τηλεφώνου όλη την ώρα. Μια άλλη διαρροή προσθέτει ότι η ομάδα σχεδιάζει να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να την κάνει μια συσκευή που είναι πάντα σε λειτουργία, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε τι συμβαίνει με μια ματιά. Η λειτουργία θα το κάνει επίσης περισσότερο από ένα κανονικό ρολόι που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την ώρα χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν και να ξυπνήσουν τη συσκευή.

Βολικός σχεδιασμός για χρήση

Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Google υποδηλώνει ότι πρόκειται να ακολουθήσουν ιμάντες ταχείας απελευθέρωσης. Το πλεονέκτημα είναι ότι αντί να χρειάζεται να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο το λουράκι ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εργαλεία, θα επιτρέψει στους χρήστες να πατήσουν απλά ένα κουμπί ή να αφήσουν ένα κλείδωμα για να αλλάξουν αμέσως το λουρί. Για αγοραστές που ενδιαφέρονται πραγματικά για προσαρμογή και θα ήθελαν να αγοράσουν δώδεκα ιμάντες που θα μπορούσαν να ανταλλάξουν μεταξύ τους, αυτή η ιδέα φαίνεται να είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτείνει επίσης ότι η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μαγνήτες που θα χρησιμοποιηθούν για να διατηρούν σταθερά τους ιμάντες στη θέση τους. Ωστόσο, κινείστε, είτε τρέχετε, ασκηθείτε στο γυμναστήριο ή κολυμπήστε, οι ιμάντες δεν θα πέσουν καθιστώντας τους εξαιρετικά αξιόπιστους. Η Google θα βρει σίγουρα μια μεγάλη συλλογή ιμάντων για να ξεκινήσει η κατάσταση, αλλά μόνο όταν οι κατασκευαστές τρίτων μερών ξεκινούν τις συλλογές τους με μοναδικά σχέδια, θα προσφέρει πραγματικά έναν τρόπο στους αγοραστές να δημιουργήσουν τη δική τους συλλογή. Οι πολύχρωμοι ιμάντες παίζουν τεράστιο ρόλο στο να κάνουν το smartwatch ένα καθημερινό ρολόι και όχι ένα gadget τεχνολογίας που παρεμποδίζει την ευρεία υιοθέτησή του μέχρι στιγμής.

Android Wear για το Google Watch

Το Pixel Watch προφανώς θα λειτουργεί σε Android Wear, η οποία είναι η έκδοση για κινητά του Android OS και χρησιμοποιείται ήδη από Samsung, Huawei, LG και άλλους κατασκευαστές smartwatch. Αναμένεται ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην παροχή ορισμένων πρόσθετων δυνατοτήτων και στη διατήρηση της συνολικής διεπαφής καθαρή. Η σειρά προϊόντων Pixel υπερέχει πάντα ως το καλύτερο για την παροχή εμπειρίας στο Android της Vanilla και η μετατροπή του θα βοηθούσε σίγουρα την εταιρεία να κερδίσει περισσότερους πελάτες μαζί με ορισμένες αποκλειστικές δυνατότητες.

Εκτός από αυτό, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές που κυκλοφόρησαν για το ρολόι θα έχουν ισχυρή εστίαση στην υγεία και την φυσική κατάσταση. Με τα χρόνια, οι κατασκευαστές διαπίστωσαν ότι δεν αντικαθιστά ακριβώς το τηλέφωνο λόγω του περιορισμένου μεγέθους και της λειτουργικότητάς του. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική συσκευή για να παρακολουθείτε τη ρουτίνα του ύπνου σας, τις θερμίδες που κάνατε, τα μίλια με τα πόδια και ούτω καθεξής. Όταν συνδυαστεί μαζί και ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού που βρίσκεται τώρα σε μια σειρά συσκευών, θα γίνει ο τέλειος σύντροφος φυσικής κατάστασης.

Τα ρολόγια ήταν ένα από τα σημεία πώλησης για το Apple Watch που κυκλοφόρησε αυτή τη γενιά και το Pixel Watch θα έχει ισχυρή εστίαση σε αυτό. Αντί να πηγαίνει με όλα τα πρόσωπα ρολογιών πρώτου μέρους, το Android πιθανότατα θα έχει τους τόνους τους δυνατούς από προγραμματιστές τρίτων. Θα έχει επίσης το Google Coach, μια έκδοση φυσικής κατάστασης του Βοηθού Google που θα σας παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας.

Ημερομηνία τιμολόγησης και κυκλοφορίας

Η επόμενη εκδήλωση Google I / O έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου και πρόκειται να είναι η εκδήλωση όπου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα smartphone μεσαίας κατηγορίας Google Pixel 3a και Pixel 3a XL. Οι τιμές τους αναμένεται να ξεκινούν από 400 $, καθιστώντας την πολύ προσιτή λαμβάνοντας υπόψη πόσο ισχυρή είναι η φωτογραφική τους μηχανή. Εκτός από αυτό, η Google προφανώς θα μιλήσει για τις μελλοντικές εκδόσεις λειτουργικού συστήματος Android για όλα τα κορυφαία smartphone που κυκλοφόρησαν το 2019.

Η εκδήλωση μπορεί επίσης να παρακολουθήσει την κυκλοφορία του Pixel Watch, παρόλο που δεν υπάρχουν ισχυρές φήμες σχετικά με αυτό. Ενώ ο Evan Blass του Twitter μοιράστηκε τη διαρροή πριν από μερικούς μήνες και υπάρχουν διαρροές που σχετίζονται με κωδικούς ονομάτων για τρία διαφορετικά ρολόγια, δεν έχουμε ακόμη δει πραγματικά σχέδια, υλικό, προδιαγραφές ή τιμές. Η σειρά Pixel δεν είναι σίγουρα για τις μάζες, καθώς επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό με τη Samsung και την Apple όσον αφορά τις τιμές. Αυτό οδηγεί σε μια υπόθεση ότι το Pixel Watch ίσως να έχει τις ίδιες γραμμές.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις