Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S5 Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί

Η οθόνη αφής που δεν ανταποκρίνεται είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στα έξυπνα τηλέφωνα που συνοδεύουν την οθόνη αφής. Η οθόνη Samsung Galaxy S5 δεν λειτουργεί μεταξύ συνηθισμένων προβλημάτων και οι περισσότεροι κάτοχοι αυτού του τηλεφώνου αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα. Εδώ θα αναφέρω ορισμένες διορθώσεις για αυτό το πρόβλημα και μπορείτε να τις ακολουθήσετε μία προς μία για να λύσετε το πρόβλημα.

Για να διορθώσετε την οθόνη αφής που δεν λειτουργεί στο iPhone 6 ή για να διορθώσετε άλλα προβλήματα στο Galaxy S5, δείτε τις άλλες δημοσιεύσεις μας. Οι χρήστες άλλων έξυπνων τηλεφώνων όπως τα Moto X, Moto G, LG G3, Galaxy S3 και άλλοι μπορούν επίσης να βρουν πολλούς χρήσιμους οδηγούς.

Η οθόνη αφής Samsung Galaxy S5 δεν λειτουργεί

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Galaxy S5 κολλημένο στο λογότυπο Android

Πιθανές λύσεις για την οθόνη αφής Samsung Galaxy S5 Δεν λειτουργεί

> Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου το τηλέφωνο δονείται και απενεργοποιηθεί. Αυτό το απλό βήμα επιλύει συχνά το πρόβλημα, καθώς η συσκευή σας χρειάζεται μερικές φορές ένα αναψυκτικό.

> Το Samsung Galaxy S5 είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά η οθόνη αυτού του τηλεφώνου δεν λειτουργεί κάτω από νερό. Εάν η οθόνη είναι βρεγμένη ή έχει υγρασία, δεν θα λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί και καθαρίστε την οθόνη.

> Εάν χρησιμοποιείτε προστατευτικό οθόνης ή θήκη, τότε ενδέχεται να προκαλέσουν το πρόβλημα. R αφαιρέστε τη θήκη ή το προστατευτικό οθόνης.

> Μερικές φορές λόγω σκόνης, μπορεί να προκύψει το πρόβλημα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σκόνη ή βρωμιά στην οθόνη αφής καθαρίζοντάς την χρησιμοποιώντας ένα πανί μικροϊνών.

> Τερματίστε το Galaxy S5 και βγάλτε την κάρτα Sim και Memory, τοποθετήστε τα ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Τώρα ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και δείτε αν αλλάξει κάτι.

> Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μαλακή επαναφορά αφαιρώντας την μπαταρία για 30 δευτερόλεπτα. Θα καταργήσει τα προσωρινά αρχεία που ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα στην οθόνη αφής. Για μαλακή επαναφορά, αφαιρέστε την μπαταρία από το τηλέφωνο και τοποθετήστε την ξανά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και, στη συνέχεια, κρατήστε το πατημένο για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Τώρα ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει λυθεί.

> Εάν οτιδήποτε άλλο δεν επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά. Θα καταργήσει τα πάντα από το Galaxy S5 και θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις στις εργοστασιακές προεπιλογές. Ακολουθούν τα βήματα για να πραγματοποιήσετε επαναφορά σκληρού δίσκου:

  • Πατήστε τα κουμπιά αύξησης έντασης ήχου, τροφοδοσίας και αρχικής οθόνης και κρατήστε πατημένο μέχρι να δείτε την οθόνη Galaxy.
  • Τώρα αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο κουμπιά.
  • Αφήστε τα δύο κουμπιά όταν δείτε την οθόνη ανάκτησης Android.
  • Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά αύξησης έντασης και μείωσης έντασης για να επισημάνετε τις επιλογές και το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται παρόλο που δεν εγκαταστήσατε νέα εφαρμογή, τότε πρόκειται για πρόβλημα υλικού και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή λιανικής ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found