Samsung Gear S4 - Ημερομηνία κυκλοφορίας, προδιαγραφές, τιμές και τελευταία νέα

Πρόσφατα ενημερώθηκε:Ένας έμπιστος leaker που πηγαίνει από το moniker "Ice Universe" πρόσφατα διέρρευσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung Gear S4.

Από τότε που ο κόσμος γνώρισε το Samsung Gear S4, όλοι περίμεναν με δόλωμα για να μάθουν τι θα φέρει στη βιομηχανία έξυπνης φθοράς. Πολλοί περίμεναν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο προϊόν της στην ετήσια έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτών IFA που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία πέρυσι, αλλά το S4 δεν αναφέρθηκε καθόλου στην παρουσίασή τους. Μέχρι τώρα, πολλές φήμες δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο μία φορά κάθε λίγες μέρες και είναι εύκολο να χαθείτε σε αυτήν την υπέροχη παλίρροια του άγνωστου.

Από αυτήν την στιγμή, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες που περιβάλλουν αυτό το πολυαναμενόμενο προϊόν, αλλά μπορούμε να εξετάσουμε τις τεράστιες φήμες και διαρροές για να πάρουμε μια σαφέστερη εικόνα του τι πρόκειται να έρθει. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ανακοινώσεις, διαρροές και φήμες.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Samsung Gear S4

  • Η Samsung ανακοινώνει το Samsung Gear S3 στο IFA τον Αύγουστο του 2016
  • Οι εικασίες σχετικά με την ανακοίνωση smartwatch του Samsung Gear S4 ξεκινούν στις αρχές του 2017.
  • Στο IFA τον Αύγουστο του 2017, η Samsung ανακοινώνει τους απογοητευτικούς κερδοσκόπους του έξυπνου ρολογιού Gear Sport.
  • Πληροφορίες για τη Samsung που εργάζονται στο Gear S4 κυκλοφόρησαν από SamMobile.
  • Οι εφαρμογές εμπορικών σημάτων σχετικά με την αλλαγή ονόματος ξεκινούν εικασίες ότι το S4 μπορεί να ονομάζεται "Galaxy Watch".
  • Ένα πλήθος διαφορετικών διπλώματα ευρεσιτεχνίας προσφέρει πληροφορίες για το τι μπορεί να σχεδιάζει η Samsung για τα επερχόμενα προϊόντα της.
  • Μια διαρροή στο Twitter ισχυρίζεται ότι τα νέα ρολόγια Gear διαθέτουν Wear OS και όχι Tizen (αργότερα αποσυνδέθηκε).
  • Η γνωστή διαρροή, «Ice Universe» ισχυρίζεται ότι το S4 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το S3.
  • Η Sammobile βγήκε με αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με μια επιλογή χρυσού χρώματος για το επερχόμενο S4.

Samsung Gear S4 Τελευταίες φήμες και διαρροές

Ιούνιος 2018

Ένας έμπιστος leaker που περνάει από το moniker "Ice Universe" πρόσφατα διέρρευσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Gear S4. Σύμφωνα με τη δημοσίευσή του στο Weibo, το S4 είναι πιθανό να έχει μια μπαταρία 470mAh η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την μπαταρία 380mAh που έχουμε στο S3.

Η Sammobile κυκλοφόρησε επίσης με αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με μια επιλογή χρώματος χρυσού για μία από τις παραλλαγές του S4. Έλαβαν επιβεβαίωση για το γεγονός ότι το Gear S4 θα διατίθεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, δηλαδή το Silver, το Gold και το Black. Η επιλογή Gold, ωστόσο, θα είναι διαθέσιμη μόνο για μία από τις δύο παραλλαγές S4.

Μάιος 2018

Μια δημοσίευση στο Twitter από τον διάσημο leaker Evan Blass ισχυρίζεται ότι είδε τους υπαλλήλους της Samsung να φορούν ρολόγια Gear με Wear OS αντί για Tizen. Η τελευταία ενημέρωση σε αυτήν την ανάρτηση επιβεβαίωσε ότι αυτά τα ρολόγια ήταν απλώς εφάπαξ από την Google για διαφημιστικούς σκοπούς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Samsung υπέβαλε αιτήσεις εμπορικών σημάτων για το "Galaxy Watch", οι οποίες οδήγησαν πολλούς σε εικασίες ότι το Gear S4 ενδέχεται να περάσει από μια αλλαγή επωνυμίας. Ωστόσο, άλλοι πιστεύουν ότι αυτή η νέα εικόνα είναι αυτή ενός διαφορετικού έξυπνου ρολογιού που ονομάζεται «Galaxy Watch». Από τώρα, δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, επειδή γνωρίζουμε πολύ λιγότερα για να καταλήξουμε σε κανένα συμπέρασμα.

Χαρακτηριστικά του Samsung Gear S4

Οι επίσημες πληροφορίες για το Gear S4 δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Ωστόσο, ακολουθώντας τα διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ζητούνται, μπορούμε να πάρουμε μια αμυδρή εικόνα για το τι έχει σχεδιάσει η Samsung ή τουλάχιστον την κατεύθυνση που σκοπεύουν να ακολουθήσουν. Σύμφωνα με όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, η Samsung φαίνεται να δημιουργεί χαρακτηριστικά κυρίως συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, υγεία, φυσική κατάσταση και παρακολούθηση ύπνου. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έδειξε επίσης οθόνες στο λουρί, επιτρέποντάς σας να δείτε και να επιλέξετε διάφορα εικονίδια απευθείας από το λουρί σας και όχι τη μικροσκοπική οθόνη στο πρόσωπο του ρολογιού.

Οργανο παρακολούθησης αρτηριακής πίεσης :

Ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Samsung δείχνει το ενδιαφέρον τους να αναπτύξουν μια ακριβή τεχνολογία μέτρησης της αρτηριακής πίεσης για ένα μελλοντικό προϊόν. Το προϊόν στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χαρακτηρίζεται ως "Gear X", ωστόσο, φαίνεται πιθανό να είναι το S4, καθώς η εταιρεία είχε ήδη ανακοινώσει το ενδιαφέρον τους να επικεντρωθούν σε θέματα υγείας ως κύριο χαρακτηριστικό του S4.

Παρακολούθηση ύπνου:

Αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο επερχόμενο S4. Ενώ η τεχνολογία είναι ήδη παρούσα, η Samsung σκοπεύει να εμβαθύνει σε αυτήν τη λειτουργία σύμφωνα με αναφορές στο διαδίκτυο.

Συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο :

Η ίδια έκθεση που αναφέρθηκε παραπάνω έχει επίσης βρει πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Samsung να προσφέρει μια παραλλαγή LTE στα μελλοντικά φορετά προϊόντα τους. Από τώρα, οι Verizon, AT&T και T-Mobile φημολογούνται ότι είναι φορείς για το S4.

Αγαπητέ Old Bixby :

Η Bixby ως επίσημος ψηφιακός βοηθός φωνής της Samsung μπορεί να εμφανιστεί στο S4. Υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσει το S Voice στο επερχόμενο smartwatch. Παρόλο που η Bixby δεν κατάφερε να φτάσει στη σειρά έξυπνων ρολογιών του περασμένου έτους, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα μείνει και φέτος. Με το Bixby, η Samsung μπορεί εύκολα να ενώσει όλες τις έξυπνες συσκευές τους με μία τεχνολογία φωνής.

Ασύρματη φόρτιση :

Σε ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Samsung, μπορούμε να δούμε μια θήκη smartphone ασύρματης φόρτισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση έξυπνων ρολογιών. Ένα βάρος που έχουν τα smartwatch είναι η ανάγκη τους να χρεώνεται κάθε τόσο. Πολλές φορές καταλήγετε να έχετε ένα νεκρό smartwatch στους καρπούς σας εάν ξεχάσατε να το φορτίσετε κάθε δεύτερη μέρα.

Σχεδιασμός Samsung Gear s4

Ο σχεδιασμός του Gear S4 είναι σίγουρα μια από τις πιο φημολογούμενες πτυχές αυτού του προϊόντος. Διάφορες πηγές έχουν βγει με διαφορετικές φήμες σχετικά με το συνολικό σχεδιασμό του S4. Μια τέτοια φήμη που διέρρευσε αναφέρει ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά μεγέθη για το ρολόι. Όσον αφορά τις φυσικές προδιαγραφές του προϊόντος, υποθέτουμε μια οθόνη 1,3 ιντσών παρόμοια με τα άλλα ρολόγια τους. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι τα διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει υποβάλει η Samsung μέχρι στιγμής. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Ευέλικτη οθόνη :

Ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εφαρμόστηκαν πέρυσι από τη Samsung δείχνει μια πιθανή κατεύθυνση που θα μπορούσαν να εξετάσουν για το Gear S4. Η εικόνα στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει μια ευέλικτη οθόνη στερεωμένη στην άκρη του επιλογέα. Αυτό θα βοηθούσε τους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις συντομεύσεις τους με ένα μόνο κλικ και να αφαιρούν την ανάγκη να περάσουν από διάφορα μενού για να φτάσουν εκεί που θέλετε να πάτε.

Ιμάντας μπαταρίας:

Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για ενσωμάτωση σε ένα έξυπνο ρολόι. Τις περισσότερες φορές τα έξυπνα ρολόγια καταλήγουν να είναι αρκετά ογκώδη από όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται σε αυτό. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει με εξαιρετικό τρόπο έναν τρόπο για να κάνει το έξυπνο ρολόι ελαφρύτερο και λεπτότερο, έχοντας την μπαταρία στο λουρί αντί για το καντράν. Εάν επιτευχθεί, όχι μόνο θα έκανε το ρολόι πιο άνετο στη χρήση, αλλά και θα ελευθερώσει χώρο για να χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό ή τεχνολογία.

Οπτική ζουμ :

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει έναν προεξέχοντα φακό ζουμ τοποθετημένο στο κέντρο του καντράν που θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κάνετε κλικ σε φωτογραφίες εν κινήσει. Από τώρα, είναι λίγο μακρινό όσον αφορά την πρακτικότητα και την τεχνολογία, αλλά αν η Samsung καταφέρει να το εφαρμόσει στο S4, θα δημιουργούσε ένα τεράστιο χάος στην αγορά έξυπνης φθοράς.

Η οθόνη στο λουράκι :

Ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκδίδει η Samsung δείχνει την οθόνη ενσωματωμένη στον ιμάντα. Θα ήταν πολύ φοβερό να έχουμε την μπαταρία σε ένα λουρί και μια οθόνη στην άλλη. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιλά επίσης για να δώσει στον χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει τις συντομεύσεις στον ιμάντα, ώστε να μπορεί να επιλέξει ποιες εφαρμογές θα έχουν ακριβώς μπροστά τους.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να δηλώσουμε ότι δεν καταφέρνουν όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο τελικό προϊόν. Συνήθως, οι εταιρείες υποβάλλουν αιτήσεις για αρκετές εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας πριν δουλέψουν σε ένα προϊόν και μόνο λίγες από αυτές φτάνουν στο τέλος. Εάν η Samsung καταφέρει να αποκτήσει τουλάχιστον μια από τις επιθυμητές τεχνολογίες που έχουν αναφερθεί στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της, ίσως εξετάζουμε έναν απόλυτο τροποποιητή παιχνιδιών στο S4.

Προδιαγραφές Samsung Gear S4

Δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημες πληροφορίες μέχρι στιγμής σχετικά με τις προδιαγραφές του Samsung Gear S4. Είναι πιθανό ότι το S4 δεν θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Qualcomm, καθώς ο τελευταίος ήταν ήδη αρκετά ξεπερασμένος όταν κυκλοφόρησε. Το 2016, ωστόσο, η Samsung παρουσίασε το δικό της chipset, το Exynos 7 Dial 7270 που είχε περισσότερη ισχύ επεξεργασίας από το Snapdragon 2100 και ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό από το τελευταίο. Αυτό που το έκανε καλύτερο ήταν το γεγονός ότι ήταν επίσης μικρότερο σε μέγεθος επιτρέποντας στο smartwatch να εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο. Ωστόσο, είναι απολύτως πιθανό η Samsung να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο τσιπ για το S4.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gear S4

Δεν έχουν ληφθεί επίσημες πληροφορίες μέχρι σήμερα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Gear S4. Το S2 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2015, το S3 τον Αύγουστο του 2016, ωστόσο, το S4 δεν αναφέρθηκε καν στην παρουσίαση του IFA το 2017. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι ότι η Samsung χρειαζόταν περισσότερο χρόνο μέχρι η τεχνολογία τους να φτάσει στο σημείο που χρειάζονται να είναι. Μερικές από τις ιδέες που προτείνονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τους ακούγονται απίστευτες. Αν και όλες οι προσδοκίες για κυκλοφορία το 2017 καταστράφηκαν, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να ακούσουμε κάποια επίσημα νέα για τον Αύγουστο του 2018 στο IFA.

Ποια τιμή θα κοστίσει το Samsung Gear S4;

Η τιμολόγηση αυτού του προϊόντος είναι μια άλλη κενή περιοχή καθώς καμία επίσημη πληροφορία ή διαρροές δεν αναφέρθηκε στο κόστος του. Ωστόσο, θα ήταν δίκαιο να υποθέσουμε ότι η Samsung θα τιμολογεί το S4 κάπου κοντά στα 350-400 $. Εάν οι φήμες είναι αληθινές ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μεγέθη για το smartwatch, το μικρότερο μπορεί να κοστίσει λίγο λιγότερο. Είναι πολύ πιθανό ότι η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και ένα smartwatch χαμηλού επιπέδου. Σε αυτό το σημείο, σχεδόν όλα είναι κερδοσκοπία.

Θα ενημερώσουμε αυτήν τη σελίδα καθώς εμφανίζονται περισσότερες ειδήσεις και φήμες. Συνεχίστε να μας παρακολουθείτε για να δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και διαρροές για το Samsung Gear S4 (ή θα έπρεπε να πούμε το Galaxy Watch για τώρα;).

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found