Τρόπος διόρθωσης "Δεν είναι δυνατή η λήψη, δοκιμάστε αργότερα" στο Galaxy S3

Πόσο συχνά έχετε συναντήσει το σφάλμα, "Δεν είναι δυνατή η λήψη, δοκιμάστε αργότερα" στο Galaxy S3; Μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό όταν έχουμε ένα τέτοιο σφάλμα πολλές φορές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για το πρόβλημα και η επίλυση του είναι συνήθως εύκολη. Δεδομένου ότι το σφάλμα δείχνει ένα πρόβλημα με τη συσκευή που προσπαθεί να κατεβάσει κάτι, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο για σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων.

Για να βεβαιωθείτε ότι το προφανές είναι εκτός δρόμου, πρέπει να ελέγξετε εάν τα δεδομένα σας ή η σύνδεση Wi-Fi λειτουργούν σωστά. Μπορείτε να φορτώσετε ιστότοπους χωρίς πρόβλημα ή να ελέγξετε τα email σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές που χρειάζονται σύνδεση στο Διαδίκτυο; Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν το πρόβλημα προκύπτει από τη σύνδεση ή μέσα στο λογισμικό της συσκευής σας.

Οι περισσότερες από τις συσκευές Android εμφανίζουν τέτοιο σφάλμα όταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι διακοπτόμενη ή όταν η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο καθόλου. Γι 'αυτό φροντίστε να το ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει σύνδεση στο Διαδίκτυο προτού προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα.

Αποκτήστε πρόσβαση στην περιοχή ειδοποιήσεων της συσκευής σας και ελέγξτε εάν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας και εάν έχετε καλή συνδεσιμότητα ή όχι. Μόλις ξέρετε ότι έχετε τη σωστή συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, προχωρήστε στις παρακάτω λύσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy δεν θα ενεργοποιηθεί αλλά δονείται και τρεμοπαίζει

Πιθανές λύσεις για "αυτήν τη στιγμή δεν είναι δυνατή η λήψη, δοκιμάστε αργότερα" στο Galaxy S3

www.luckycases.com

Λύση 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Το σφάλμα όπως αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα τηλέφωνο που έχει κρεμαστεί και οι εφαρμογές δεν λειτουργούν όπως αναμενόταν. Μπορεί να λυθεί εύκολα με την επανεκκίνηση της συσκευής, έτσι ώστε το τηλέφωνο να έχει την ευκαιρία να αναπνεύσει και να επιστρέψει στη λειτουργία του ως συνήθως. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και ελέγξτε αν το σφάλμα εμφανιστεί ξανά.

www.youtube.com

Λύση 2: Διακοπή αυτόματης ανάκτησης μηνυμάτων

Μερικές φορές, το τηλέφωνό σας προσπαθεί να ανακτήσει ένα μήνυμα. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μήνυμα ή στη σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε η λήψη θα σταματήσει μόνο για να συνεχιστεί αργότερα όταν αποκατασταθεί ξανά η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μια διαλείπουσα σύνδεση στο Διαδίκτυο θα εμφανίσει ξανά το σφάλμα καθώς το τηλέφωνό σας χάνει τη συνδεσιμότητα και συνδέεται ξανά. Με τη διακοπή της αυτόματης ανάκτησης των μηνυμάτων θα μπορείτε να σταματήσετε αυτό το σφάλμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη του μηνύματος αφού έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στη συσκευή σας και μεταβείτε στο Μενού
 • Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις
 • Θα βρείτε ένα πλαίσιο δίπλα στην Αυτόματη ανάκτηση, διαγράψτε αυτό το πλαίσιο.

Με αυτόν τον τρόπο, τα μηνύματα δεν θα ανακτηθούν αυτόματα και θα σωθείτε από την απογοήτευση του μηνύματος σφάλματος που εμφανίζεται ξανά και ξανά.

blog.lookout.com

Λύση 3: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας

Μερικές φορές, όταν κάνετε λήψη μιας ενημέρωσης ή μιας εφαρμογής από το κατάστημα Google, ενδέχεται να δείτε αυτό το σφάλμα, επειδή η ώρα στη συσκευή σας δεν ταιριάζει με την ώρα και την ημερομηνία του διακομιστή Google.

 • Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε ημερομηνία και ώρα. Πατήστε σε αυτό.
 • Ελέγξτε εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί ώστε να επιλέγει αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα
 • Εάν όχι, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην Αυτόματη ημερομηνία και ώρα.

Από την άλλη πλευρά, εάν η ημερομηνία και η ώρα είναι ήδη αυτόματα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εμφανίζει τη σωστή ημερομηνία και ώρα. Στη συνέχεια, αποεπιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Αυτόματη ημερομηνία και ώρα, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα και ελέγξτε το ξανά. Η ανανέωση των ρυθμίσεων θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας. Ελέγξτε εάν το σφάλμα έχει διορθωθεί.

webcazine.com

Λύση 4: Ενημέρωση όλων των εφαρμογών

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές ενημερώνονται, ώστε να επιλυθούν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και η παλιά εφαρμογή.

 • Φορτώστε το Play Store
 • Πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές
 • Επιλέξτε Οι εφαρμογές μου και, στη συνέχεια, Ενημέρωση όλων

Μόλις ενημερωθούν όλες οι εφαρμογές, δοκιμάστε και ελέγξτε αν το πρόβλημα παραμένει.

Λύση 5: Ενημερώστε το υλικολογισμικό σας

Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας διαθέτει την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού. Εάν έχετε καθυστερήσει οποιαδήποτε ενημέρωση, τότε είναι η ώρα για έλεγχο. Πολλά σφάλματα συσκευής προέρχονται από ένα ξεπερασμένο λογισμικό. Όταν το λογισμικό του τηλεφώνου ή του tablet σας δεν ενημερώνεται, ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα και σφάλματα που περιμένουν να επιδιορθωθούν.

 • Μπορείτε να το ελέγξετε μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Στη συνέχεια, αναζητήστε Σχετικά με τη συσκευή και πατήστε σε αυτήν
 • Τώρα αγγίξτε την πρώτη επιλογή που θα πρέπει να αποθηκεύσετε το Ενημέρωση λογισμικού με μη αυτόματο τρόπο
 • Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε στην ενημέρωση και επιτρέψτε στη συσκευή σας να εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Μόλις εγκατασταθούν όλες οι ενημερώσεις, η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί αυτόματα. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα επανεμφανίζεται μετά την ενημέρωση.

www.pcadvisor.co.uk

Λύση 6: Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί όταν μια εφαρμογή τρίτου μέρους προσπαθεί να κατεβάσει ορισμένα δεδομένα στο παρασκήνιο και η λήψη αποτύχει. Για να μάθετε εάν μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί το πρόβλημα, επανεκκινήστε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία και ελέγξτε αν εμφανίζεται το σφάλμα τώρα. Όταν η συσκευή σας βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές τρίτων και λειτουργεί αποκλειστικά στις διαθέσιμες εφαρμογές Android για τη συσκευή.

 • Ανακαλύψτε τις επιλογές τροφοδοσίας στην οθόνη σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας
 • Τώρα πατήστε και κρατήστε πατημένο την επιλογή Απενεργοποίηση στην οθόνη μέχρι να δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ρωτά αν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σε ασφαλή λειτουργία.
 • Πατήστε Ok για επιβεβαίωση και η συσκευή σας θα επανεκκινήσει και θα εισέλθει στην ασφαλή λειτουργία.

Θα βρείτε τις λέξεις «Ασφαλής λειτουργία» στην οθόνη σας, επιβεβαιώνοντας ότι η συσκευή έχει επανεκκινήσει σε ασφαλή λειτουργία. Ελέγξτε εάν το σφάλμα εμφανίζεται ξανά στη συσκευή σας. Αυτό το βήμα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα έγκειται στις εφαρμογές αποθεμάτων και στο λογισμικό της συσκευής ή στις εφαρμογές τρίτων που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας.

Εάν το σφάλμα δεν εμφανιστεί, τότε πρέπει να ελέγξετε ποια εφαρμογή προκαλεί το πρόβλημα. Ξεκινήστε απεγκαθιστώντας την πιο πρόσφατη εφαρμογή που είχατε εγκαταστήσει και συνεχίστε την απεγκατάσταση των εφαρμογών μέχρι να εξαφανιστεί το σφάλμα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προσδιορίσετε την προβληματική εφαρμογή.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία της εγκατάστασης μιας εφαρμογής κάθε φορά, μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να καταργήσετε όλα τα δεδομένα από τη συσκευή σας και να ξεκινήσετε εκ νέου. Εάν η συσκευή σας παρουσίασε επίσης το σφάλμα σε ασφαλή λειτουργία, τότε πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επιτρέψετε στη συσκευή σας να σβήσει όλα τα δεδομένα που ενδέχεται να προκαλούν πρόβλημα και να ξεκινήσετε ξανά από μια καθαρή πλάκα.

www.youtube.com

Λύση 7: Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Η επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα διαγράψει όλα τα δεδομένα από τη συσκευή. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα βίντεο, φωτογραφίες και άλλα σημαντικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Θα διαγράψει επίσης όλες τις εφαρμογές τρίτων που έχουν διαγραφεί από τη συσκευή. Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε δεδομένα, πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών αρχείων.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής σας
 • Πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
 • Τώρα επιλέξτε το πλαίσιο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Λογαριασμού σας Google
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Εργοστασιακή επαναφορά για επαναφορά της συσκευής.

Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά και όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν από τη συσκευή. Ελέγξτε εάν το σφάλμα εμφανίζεται ξανά. Εάν το σφάλμα διορθωθεί, τότε το πρόβλημά σας επιλύεται και μπορείτε να επαναφέρετε όλα τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας ξανά.

bombshelltech.wordpress.com

Εάν εμφανιστεί το σφάλμα ακόμη και μετά την επαναφορά, μεταφέρετε τη συσκευή σας σε συνεργείο. Για όσους διαθέτουν μια συσκευή που είναι υπό εγγύηση, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε αντικατάσταση για τη συσκευή σας εάν το σφάλμα δεν επιδιορθωθεί από τον κατασκευαστή.

Διαβάστε επίσης: Συνήθη προβλήματα Samsung Galaxy S3 και πώς να τα διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found